Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות ראשונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כמה חודשים אני הולך לעלות על הכביש וחשבתי על כמה מכוניות האפשרויות הם:

205 gti

106 rally

206 xs

צריך להיות אוטו טוב וקומפקטי שלא יבקר יותר מידי במוסך אבל שייהיה ספורטיבי =]

לא מחייב לתת לי הצעות מהנ"ל רק הבאתי דוגמאות למכוניות שחשבתי עליהם

תודה לכל העוזרים

פורסם

עוד כמה חודשים אתה הולך לעלות על הכביש וכבר אתה חושב על הרכב הספורטיבי הראשון שתיקנה?

תסתכל טוב טוב על המילים שהדגשתי זה לא היה בטעות מהרשימה שהבאת הייתי קונה רק את ה206 וגם אז כדאי שתידע שאין לך את היכולת להוציא ממנה את המיטב(אל תנסה).

שמישהו יפנה את הבנאדם לדיון של הבנאדם שלפני שבוע דפק את האוטו בתאונה כי הוא חשב שהוא שומאכר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
עוד כמה חודשים אתה הולך לעלות על הכביש וכבר אתה חושב על הרכב הספורטיבי הראשון שתיקנה?

תסתכל טוב טוב על המילים שהדגשתי זה לא היה בטעות מהרשימה שהבאת הייתי קונה רק את ה206 וגם אז כדאי שתידע שאין לך את היכולת להוציא ממנה את המיטב(אל תנסה).

שמישהו יפנה את הבנאדם לדיון של הבנאדם שלפני שבוע דפק את האוטו בתאונה כי הוא חשב שהוא שומאכר.

זה שאני רוצה אוטו ספורטיבי לא אומר שאני לא הולך להתחרות בדארג או לעשות דריפטים באיילון...

אני מודע מאוד לבטיחות

פורסם
אתה צריך אוטו שילמד אותך לנהוג, לא אוטו שילמד את ההורים שלך לבחור מצבה

מילים כדורבנות.

יש מין מסורת כזו שכל נהג חדש חושב על רכב ספורטיבי בתור רכב ראשון.

למה זה ככה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

כמו שהבחור לפני אמר" אתה צריך אוטו שילמד אותך לנהוג, לא אוטו שילמד את ההורים שלך לבחור מצבה"

לדעתי צריך להגיש הצעת חוק שאסור לנהג חדש ליקנות רכב במהלך השנה הראשונה!!!!!

פורסם

ההצעה שלך מאוד מטופשת ולא נכונה. ההיפך הוא נכון - כמה שיתרגל, יצבור ניסיון, ילמד, יפנים וינהג ככה הוא בסוף ינהג יותר טוב.

אני מכיר מספיק אנשים שעשו רישיון אבל מאז לא נגעו בהגה = לא יודעים לנהוג בכלל - אם זה מחוסר תרגול או כבר שכחו מה למדו בשיעורי הנהיגה (שזה לא הרבה).

צריך לציין שגם אני תומך בדעה שנהג חדש צריך רכב פשוט בלי יומרות ספורטיביות אבל בטיחותי.

Veni Vidi Vici

פורסם
מילים כדורבנות.

יש מין מסורת כזו שכל נהג חדש חושב על רכב ספורטיבי בתור רכב ראשון.

למה זה ככה ?

john-deere 1030 שנת 73' נחשב ספורטיבי?

טוב זה היה לפני איזה 13 שנה...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
זה שאני רוצה אוטו ספורטיבי לא אומר שאני לא הולך להתחרות בדארג או לעשות דריפטים באיילון...

אני מודע מאוד לבטיחות

חבל באמת אין מה לשחק אותה פה תמים נהג שאין לו עוד רשיון ומחפש המלצה לרכב ספורטיבי לא קונה אותו כדי ליסוע 90 מנקודה A לB בוא לא נעשה את עצמנו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הפורום הוא לא צ'אט. אנא הקפידו על כתיבה נאותה.

ולענין - אף אחת מהמכוניות שציינת היא לא מכונית מרוץ קטלנית.

בסה"כ מכוניות קטנות ומהנות לנהיגה, שבידים אחראיות יודעות לתת הרבה הנאה, אפילו בגרסאות הרגילות שלהן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הפורום הוא לא צ'אט. אנא הקפידו על כתיבה נאותה.

ולענין - אף אחת מהמכוניות שציינת היא לא מכונית מרוץ קטלנית.

בסה"כ מכוניות קטנות ומהנות לנהיגה, שבידים אחראיות יודעות לתת הרבה הנאה, אפילו בגרסאות הרגילות שלהן.

זהו בדיוק מה שאני מחפש

לא ביקשתי המלצות למכוניות מרוץ או משהו יותר מידי חזק..

אוטו קטן ספורטיבי ומהנה

לא מבין את האנשים שמתחילים להטיף לי על מצבות, כנראה לא הבנתם אותי נכון

פורסם
בעוד כמה חודשים אני הולך לעלות על הכביש וחשבתי על כמה מכוניות האפשרויות הם:

205 gti

106 rally

206 xs

צריך להיות אוטו טוב וקומפקטי שלא יבקר יותר מידי במוסך אבל שייהיה ספורטיבי =]

לא מחייב לתת לי הצעות מהנ"ל רק הבאתי דוגמאות למכוניות שחשבתי עליהם

תודה לכל העוזרים

באדום - רכבים משנתונים ישנים.

בכחול - רכב משנתון מתקדם יותר.

תעשה לבד את החשבון מי יציג אמינות רבה יותר, כמובן שתחת ההנחות של טיפולים בזמן וכו'...

אם טיפולים הוזנחו - אתה יכול להסיק לבד.

כמו כן - מה תקציבך. 206XS תעלה פי שתיים או שלוש מהאופציות האחרות שהצגת...

פורסם

אני חושב שמכל הדיון המעניין,התגובה הטובה ביותר היתה של איציק..

מה התקציב שלך?הדרישה שלך-"שלא יבקר במוסך,ושיהיה ספורטיבי" לא הולכת ביחד!

בעיקר כשמדובר בgti205 ו rally106 שרובם המכריע שחוטות למעט יחידות סגולה-שמורות,מושקעות,ומטופלות.אם בכל זאת תחליט על אחת משתי אלו אני ממליץ לך להיוועץ כאן בחברי הפורום,הם מכירים הרבה מההסטוריה של חלק מהמכוניות האלה שמוצעות למכירה,וידעו לספר לך על מה צריך לשים את העין בקניה.xs206 לא ספורטיבית במיוחד,אך גם לא תעשה לך חור בכיס.והיא תיהיה יותר סלחנית לנהג צעיר שכמותך.מאד מומלץ אם יש לך יומרות ספורטיביות כאלו ואחרות,לקחת בחשבון קורס נהיגה מתקדמת,שווה כל שקל,ויתן לך כלים יותר טובים להתמודד במצבי נהיגה שונים.

הכי חשוב שתזכור שכולנו היינו בגיל שלך-האדרנלין,החבר'ה..סע בזיהירות ואל תסכן את הסובבים אותך,ואת עצמך.:-) בהצלחה.

פורסם

באיזה תקציב נע המחיר של 106 rally / 105 gti

ומה ההבדל בין המחירים שלהם למחיר של 206 xs

לא ממש ערכתי בדיקה - בנוגע לתקציב הוא צריך להיות סביר לא יקר מידי , תודה

• תוכן חדש...