Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר לאודי a4 שנת 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבי החליף היום ממיר ברכב הנ"ל בעקבות התפוררות הממיר (מקורי)

שאלותיי הם:

האם יכולה להיות בעיה מיוחדת בהתאמה של ממיר תחליפי לרכב?

האם יש אפשרות לבדוק שהממיר אכן עושה את עבודתו ואכן מתאים לרכב?

הממיר הוא מחברה אמריקאית שאני עדיין לא יודע את שמה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא רשמת דגם מנוע ולכן יתכן אי דיוקים בתשובה.

א' אם אביך החליף ממיר כפי שרשמת, ואם הרכב הזה ללא שני חיישני חמצן אלא אחד בלבד, אז אביך שוחר סביבה נקיה וירוקה, כי כל אחד אחר (כמעט) פשוט היה מבטל את הממיר וזהו.

ב' אם אכן אין שני חיישני חמצן ברכב הזה , אזי מחשב ניהול המנוע לא יודע לזהות האם הממיר עושה את פעולתו.

ג' אני מניח שהממיר החדש שהתקין אם איננו בלוף, יעשה את העבודה, ובהנחה שמיועד לרכב בעל הספקי מנוע זהים לשלכם. (אני לא יודע איזה ממיר הוא התקין ולמי הוא מיועד במקום אף כחליפי.

ד' חליפי זה לא קללה, ולפעמים ההפך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דויד אם אתה צודק ואני גם חושב כמוך שים לב:

סאנשיין, -- יש לנו צדיק!!

שומר איכות הסביבה בקירבנו !!

ואני בעד!!

דרך אגב, כמה עלה הממיר?

בברכת סביבה ורכב נקיים יותר ופחות מזהמים

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז ככה :

אכן לרכב יש רק חיישן אחד

דגם המנוע הוא ADR 1800 גיר ידני

והממיר + עבודה נעשתה ב 1200 ש"ח

השאלה היא האם ממיר תחליפי לא יכול לשנות/ להפריע למערכת ההזרקה כך שיצטרכו אולי לתאם דברים מחדש במחשב הרכב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הממיר הרעיש ובבדיקה שלו נמצא שהוא התפורר

שאר מערכת הפליטה תקינה

פורסם
אז ככה :

אכן לרכב יש רק חיישן אחד

דגם המנוע הוא ADR 1800 גיר ידני

והממיר + עבודה נעשתה ב 1200 ש"ח

השאלה היא האם ממיר תחליפי לא יכול לשנות/ להפריע למערכת ההזרקה כך שיצטרכו אולי לתאם דברים מחדש במחשב הרכב?

אם הממיר מיועד להספק מנוע וכמות פליטה לפי נתוני רכב זה, אז אין בעיה.

בגדול אם אין בעית "סחיבה" לרכב ושינוי לרעה בתצרוכת דלק, נראה כבסדר.

בדיקה מדוייקת ניתנת לביצוע עם שעון ואקום מכני מקצועי המתחבר במקום החיישן חמצן במתאם מיוחד.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי תודה לכולם הרגעתם אותי

• תוכן חדש...