Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה של כמה דברים ב-EBAY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולילה טוב, השעה כעת 2:37 ויש לי שאלה שבלי שאני יקום בבוקר או שאני יחזור בצהריים עם תשובה עליה אני לא יהיה בראש שקט כי אני כבר שבועות מנסה לברר על זה!

והשאלה היא:

שוטטתי (?) לי באינטרנט באתר EBAY, סתם הסתכלתי וחיפשתי דברים מקוריים לרכב,

פתאום מצאתי עצמי בדף של פנסים לרכב, גילתי כמה אתרים מאוד מעניינים שמציעים פנסים מדהימים לרכב.

יש לי גולף 94' שחורה ומצאתי לה פנסים אחוריים, קידמיים, בקליות ופנסי ערפל עם רקע שחור פשוט הייתי חייב לברר איך אפשר להביא דבר כזה לארץ? אם בכלל זה עובר במכס? כמה אני ישלם עליהם מכס? איך אני בכלל רוכש אותם באינטרנט? כי עוד אף פעם לא היה לי שימוש של מזומן או כרטיס אשראי דרך האינטרנט...

אני בטוח שיש פה עוד הרבה אנשים שרוצים לדעת, כמו כן גם חבר טוב שלי שרוצה לקנות פנסים להונדה סיויק קופה שנת 95.

נ.ב.

עלות הפנסים הכוללת היא משהו כמו 500$ או בחישוב שיצא לי בערך 2300 שקל, משהו כזה.

אז לילה טוב לכולם או בוקר טוב

ואני ישמח לקבל תגובות בנושא!

בתודה, יוסי. :-)

פורסם

הנושא כבר נטחן קשות בעבר. אפילו קיימת איפה שהוא בפורום הפניה למאמר שלם על קניה מEBAY.

אז חבל שלא עשית חיפוש, זה היה עוזר לך עם הראש השקט שמשום מה היום בצהריים תפקע סבלנותו לאחר שבועות של תהיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...