Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם בערך לפני 4 חודשים עשיתי כיוון פרונט לאחר שהאוטו משך ימינה וגלגל ההגה לא היה מכוון

(קורולה 95) אחרי ההמלצות החמות בפורום נסעתי לכיוון פרונט "התחיה" בתל-אביב היה שם בחור מבוגר

ונחמד שכיוון לי את הפרונט במחיר של 180 ש"ח.

אתמול לפתע אני נוסע ועוזב את ההגה, והאוטו מושך חזק

ימינה וגם מושך את גלגל ההגה ימינה! אז רציתי לשאול האם יש אחריות לכיוון פרונט ואני יכול לחזור אליו והוא יתקן לי את זה במסגרת האחריות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שנייה לפני שאתה קופץ בחזרה למוסך התחייה - האם לחץ האוויר בגלגלים תקין?

שנית, פרונט יכול לצאת מכיוון גם בגלל מכה שהרכב מקבל בנסיעה רגילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שצביקה פיק אמר, כיוון פרונט יכול לההרס בשנייה אחת בגלל בור של מע"צ או עלייה על מדרכה...

קצת קשה לי להאמין שהם יסכימו לכוון לך את הפרונט מחדש במסגרת אחריות (בטח שלא אחרי 4 חודשים). אני לא חושב שיש או אפשר לתת אחריות על כיוון פרונט...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיוני עם מוסך התחייה - כשהם מכירים אותך כלקוח קבוע, אפשר לקבל "התחשבות" במחיר במקרים כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעייתי קצת.הכבישים כאן חרא-וזה טיעון שכל מכון פרונטים יכול לטעון- "נכנסת לבור".מעבר לזאת-קנה מד לחץ פשוט באוטודיפו ובדוק לחץ אויר. יכול להיות שזו הסיבה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...