Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsound.com/review_archive/amps/Alpine_MRV-1507.html

משהו יודע איזה שנה הוא?

לפי הנתונים נחשב איכותי?(איזה פרמטרים צריך להסתכל על מגבר כדי לדעת כמה הוא איכותי)

אני רוצה אותו לSQ כדי לחבר אותו לאלייט 3 WAY ?

נתונים

6-8000,All measurements @ 14 volts unless otherwise specified.

Frequency Response (4 Ohm IHF Load 20Hz to 20 kHz, 1 kHz Ref.): +0 dB, -0.2 dB

L/R channel error, max deviation 20 Hz to 20 kHz: 0.2 dB

Phase Response (4-ohm IHF Load 20Hz to 20kHz 1kHz Ref.): +6.5 degrees, -12.3 degrees

Signal-to-Noise Ratio (Below Rated Output, “A” weighted): -118.2 dB

Distortion at Rated Output @ 1 kHz: 0.25% @ 900 watts

Output Power(resistive) minimum output 20 Hz to 20 kHz @ 1%THD+N (all channels driven into 4 ohms): 274 watts x 2 @ 14 volts; 225 watts x 2 @ 12.8 volts; 140 watts x 2 @ 10.5 volts

Output Power (resistive) minimum output 20 Hz to 20 kHz @ 1%THD+N (all channels driven into 2 ohms): 455 watts x 2 @ 14 volts 371 watts x 2 @ 12.8 volts; 227 watts x 2 @ 10.5 volts

Output Power (4-ohm IHF Reactive Load @ 60 Hz to 1% THD+N): 995 watts

Crosstalk (Referenced to Rated Output, 20 Hz to 20 kHz): -52 dB

Damping Factor @ 100 Hz, 2 ohms: 348

Voltage for Rated Output: 215mV to 4.5 volts

Idle Current Draw: 1.5 amps

Current Draw @ 1/3 Maximum Power: 63.5 amps @ 316 watts

Efficiency @ 1/3 Maximum Power: 36%

Power-Up Noise: -3.7 dB SPL

Power-Down Noise: 22 dB SPL

פורסם

יש לי דגם קצת יותר ישן 504 אם אני לא טועה אבל מאותה סידרה הוא בנתוני החברה 50 RMS וזה הרבה יותר!! יש לו כח שלא יאמן וסאונד שלא יאמן אני נהנה ממנו מכל רגע אני מאמין שהמגבר הנל יעשה את אותה עבודה וגם יותר טוב משלי אפילו ! המוצרים הישנים של אלפיין, ורוקפורד קלריון כל החברות הגדולות המוצרים הישנים שלהם הכי טובים אז הם בנו לעצמם את השם והיו צריכים לעבוד קשה ולהשקיע במוצרים לעומת היום שזהו השם שלהם נעשה מותג מסחרי מוביל אז פחות לחץ ובלאגן אז הם היו צריכים להוכיח את עצמם ומה שהם עשו רשמו 50 RMS אבל בעצם פשוט נתנו בRMS כמה שיותר 80 90 וכתבו 50 והאיכות סאונד עולם אחר לעומת היום תאמין לי

• תוכן חדש...