Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של מורל 15 אינטש והייתי רוצה לבדוק אותו במודד של SPL אין לי ציוד מדידה

גם חוות דעת עליו בצפון ממישהו רציני אני אשמח לקבל והערכת מחיר ממקצוען (אני בצפון ואגיע עד לבן אדם)

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה רוצה לבדוק רמקול במודד SPL? לאיזו מסקנה לגבי הרמקול אתה רוצה להגיע כתוצאה מהבדיקה הזאת? באיזה תנאים אקוסטיים אתה רוצה לבצע את הבדיקה? באיזה הספק אתה רוצה לבצע את הבדיקה? בכל מיקרה יש לי מד SPL, רצ"ב קישור למכשיר שקיים אצלי. כמו כן במכשיר הטלפון הסלולרי מתוצרת נוקיה דגם 5140 קיים מד SPL, אומנם פשוט מאוד ולא כל כך מדוייק ויכול לימדוד עד 114db בילבד.

שלו.

http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2103667&cp=&kw=spl+meter&parentPage=search

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה בצפון ?

אני מעוניין לחבר אותו למערכת קיימת של מישהו למונובלוק או משהו

משהו שיגיד לי מה יש לי ביד

אף פעם פשוט לא ניצלתי אותו כמו שצריך

אני רוצה לדעת פעם אחת מה הוא שוה קניתי אותו פעם במחיר ממש טוב רק כי הוא היה מציאה

פורסם

בלי כל קשר למדידה שאתה רוצה לבצע

שמעתי שהסאב הזה של מורל הוא סאב ממש לא טוב בניגוד לשאר המוצרים של החברה.

אומנם לא שמעתי אותו אז אני לא יכול לשפוט אבל שמעתי תגובות ממספר אנשים.

פורסם

סאבוופר בעל הספק נמוך אל תחבר אותו להגברה מעל 250W.

תמיר

פורסם

אה, ואל תחשוב שאתה תפיק ממנו SPL...

מקסימום צווחת אימה, שגם היא תופק מהגרון שלך כשתראה איך הממברנה תעוף לכיוונך

אם תנסה באמת לתת לו מעל 200-250RMS...

Race Smart

פורסם
אתה בצפון ?

אני מעוניין לחבר אותו למערכת קיימת של מישהו למונובלוק או משהו

משהו שיגיד לי מה יש לי ביד

אף פעם פשוט לא ניצלתי אותו כמו שצריך

אני רוצה לדעת פעם אחת מה הוא שוה קניתי אותו פעם במחיר ממש טוב רק כי הוא היה מציאה

אני גר בחדרה. הבדיקה שאתה מעוניין לבצע, ובתנאים שאתה מעוניין לבצע אותה, לא תעזור לך לדעת דבר וחצי דבר על איכותו ו/או הנצילות של הרמקול שלך. הבדיקות האלה מבוצעות ע"י הייצרן של הרמקול בתנאי מעבדה ומפורסמות על ידו. בד"כ דף הנתונים הנ"ל מצורף לכל רמקול חדש וכמו כן מפורסם בד"כ באתר האינטרנט של הייצרן.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לך דרך מיוחדת להגיד דברים

אני ממליץ שתבדוק את איכות הבאס שהוא מפיק לפני שאתה מפיק לקחים כמו דו"ח אונרא

פורסם

או שאתה מאלה שאוהבים שהסאב שלהם ידפוק כמו פטיש על פח

אז הסאב הזה באמת לא דופק אבל הוא פשוט מרעיד לך את האיברים הפנימיים בבאס שלו

סך הכל אני יודע שהוא טוב אבל לא בדקתי אותו עם מגבר איכותי ממש ולא מדדתי את העוצמה שלו

איכותי הוא כן

פורסם

הסאב הוא נחמד מאוד, מאוד טוב למחיר שלו, קניתי חדש בעבר לפני שנה וחצי במחיר של 280 שקלים

זה המחיר הרגיל שלו.

הבעיה שהוא דורש תיבה דיי גדולה כדי להפיק מימנו באס טוב.

תמיר

פורסם

אני יודע שתמיר בוודאות היה לו את הסאב הזה...

זה סאב טוב! הוא בכלל לא ציוד לspl ממש לא! זה סאב 15 אינטש שמנסה לגעת בתחום הSQ

ועושה את זה לא רע.

היה לי אותו בלאנוס שלי בתיבה שהנפח הפנימי שלה היה 80 ליטרים עם הרבה ספוג בפנים - הוא ירד נממווווווךךךךךךךךך ונתן תוצאה יפה מאוד

וגם יש לי מד דציבלים של ראדיו שאק שמודד עד 126 דציבלים והוא הדביק לי את המחט לקצה של הסקאלה

אבל באמת - הרמתי אותו על מגבר של 150 וואט אר.אמ.אס על המינימום שלו - ואם הייתי מנסה להגביר טיפה יותר - יכול להיות שהייתי פוגם אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הסאב הוא נחמד מאוד, מאוד טוב למחיר שלו, קניתי חדש בעבר לפני שנה וחצי במחיר של 280 שקלים

זה המחיר הרגיל שלו.

הבעיה שהוא דורש תיבה דיי גדולה כדי להפיק מימנו באס טוב.

תמיר

במחיר הזה הייתי קונה כבר פיוניר 305C עדיף הרבה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...