Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא חשבתי לגבי הפרויקט עד הסוף (למען האמת די בהתחלה) קודם רציתי לראות האם אפשר להגיע לביצועי מנוע טובים עד טובים מאוד מהרכב (כמובן שלא חושב להפסיק בזה) לפי זה אני יוכל להחליט אם להשקיע או לא ברכב.

אפשר.

אם אתה חושב על משו, תתחיל בשיפור מתלים. זה יעזור.

גיר ידני יהיה הרבה יותר מועיל.

אם תרצה משהו מעבר, תעדכן.

אור.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יהיה לך יותר קל לקנות אחת כזאת מוכנה עם cosworth ומכלולים מקורי(ה.אחורית),

יאם יש לך את התקציב שהוא סביבות ה 70-80 אלף ש"ח פנה אלי בהודעה פרטית .

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם
טוב , אז כשתהיה סגור על עצמך - תודיע לנו.

כי די שבענו משאלות של "וואו , אני יכול להגדיל מנוע בשקל תשעים? "

אפשר להגיע גם לביצועים של פורמולה 1. הכל כסף.

לא שקל תשעים אבל מעונין לדעת כמה יעלה כזה פרויקט, 20 אלף שקל נשמע טוב, קצת יותר (30 אלף) לא שולל, 60-70 אלף קצת יקר לי להשקיע ברכב כזה מעדיף להשקיע ברכב יותר חדש ומודרני

שוב אשמח לישמוע גם על אפשרויות נוספות לא רק קוזוורט (אפשרות לראש מנוע 16 שסתומים, מנוע מוגדש וכ"ו), לאחר מכן אבדוק אפשרות\מחיר למתלים בלמים ובולמים שבטוח יהיה צורך לשדרג.

אני לא ילד מתלהב ויש את הכסף אבל אני איש משפחה ולכן צריך גם לחשוב לגבי שיקולים נוספים.

פורסם

ה-RS500 היא הנעה כפולה. הייתה גם "ספייר" משהו כזה, שהגיעה במרכב סדאן והנעה אחורית.

בכל מקרה זה פרוייקט יקר, וכשאני אומר יקר אני לא מתכוון ל-20 אלף שקל...

לפי הכתיבה שלך בנושא הידע שלך לוקה בחסר ואני ממליץ לך לעשות 2 דברים במידה ואתה רציני:

1) תתחיל לחקור את הנושא, יש המון חומר כתוב על זה, בעיקר באנגלית.

2) אם אתה רציני תמצא לך איזה בובת חרסינה בצורת חזרזיר ותתחיל לחסוך...

שיהיה בהצלחה ואני מקווה שזה לא יהפוך לשירשור בבל"ת, הסבות קוזי זה דווקא נושא מעניין (ועם תוצאה מעניינת...)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
20 אלף שקל נשמע טוב, קצת יותר (30 אלף) לא שולל, 60-70 אלף קצת יקר לי להשקיע ברכב כזה מעדיף להשקיע ברכב יותר חדש ומודרני

תשקיע ברכב יותר חדש ומודרני.

פורסם

תודה לכל העונים, המשכתי לחפש בפורום הזה ובעוד מספר פורומים ואתרים ואכן הסכום שאני רוצה להשקיע אינו מספיק לפרויקט להפוך את הרכב לפורד סיירה קוזוורט.

האם יש המלצות לשיפורי מנוע זה (דגם אמריקאי אם זה משנה) או בכדי להגיע להספקים נחמדים (סביב 140-150 כ"ס) יש צורך בהחלפת מנוע.

לא חשבתי לכיוון של הסיירה כלל אילה חשבתי לכיוון של רכב מהנה לנהיגה בסכום של 80 אלף ש"ח, עד שחבר הציע לי את הרכב במתנה, אין לי הבנה גדולה ברכבים מסוג זה ולא טיפלתי לבד ברכב יותר מ-15 שנים (לפני זה טיפלתי ברכב שלי פיאט 132 כמעט לבד ואפילו יצא לי לעשות אוברול לרכב ישן לבד).

נראה לי מהנה לקחת רכב ישן (ובחינם) ולשפר אותו שבסוף יתקבל רכב די יחודי מהנה לנהיגה עם הנעה אחורית שלא יהיה חלש (רצוי אפילו חזק) גיר ידני כמובן (אם אני ילך על הפרויקט הגיר יוחלף).

אשמח לשמוע עוד הצעות לשיפורים לאחר שרעיון הקוזוורט ירד מהפרק.

מצטער אם לפעמים אני לא ברור כמו שהייתי רוצה להיות.

פורסם

שלום

לדעתי אם כבר בא לך על סיירה עם הנעה/הנאה אחורית חפש לך אחרת - לא אוטומאטית 1800

אלא כזו שמגיעה מראש ידנית - אני כמעט בטוח ובטח אחרים כאן יאשרו שיש כאלו שמגיעות עם מנוע 2000... תשפר שלדה מתלים בולמים וכו' (אולי אפילו אפשרי טורבו למנוע?) יהיה לך רכב מהנה שיושב מעולה על הכביש בסכום סביר לחלוטין...

פורסם

למה לי אין חברים כאלה :wink:

מסתובבת במפגשים סיירה 1.8 מוגדשת

וכמובן עוד כמה עם מנועי קוזוורת'

כנס גם למועדון פורד ב-classicar

תתחיל ליצור קשרים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה אתה מצפה מהרכב ?

אתה מעוניין בכוח תחליף מנוע ל 2 ליטר (ולא חסר סיירות עם מנוע 2 ליטר בארץ )

תחליף גיר לידני (ההבדל כבר יהיה מורגש , שמיים וארץ)

ואם עדין ישאר לך כסף ויחסר לך כוח, טורבו חמוד גם יוסיף המון.

לגבי הקוזיי אלה מכוניות עם גיר ארוך יותר, 4 על 4 כמובן שילדה מחוזקת ועוד המון מיכלולים שבנויים לעומס וכוח, ובסיירה רגילה אין את זה.

זה כמו לקחת אונו רגילה מודל 89 ולהכניס מנוע של GT אפילו הפנסים לא יחזיקו מעמד...

רז...

פורסם
מה אתה מצפה מהרכב ?

אתה מעוניין בכוח תחליף מנוע ל 2 ליטר (ולא חסר סיירות עם מנוע 2 ליטר בארץ )

תחליף גיר לידני (ההבדל כבר יהיה מורגש , שמיים וארץ)

ואם עדין ישאר לך כסף ויחסר לך כוח, טורבו חמוד גם יוסיף המון.

לגבי הקוזיי אלה מכוניות עם גיר ארוך יותר,

4 על 4

כמובן שילדה מחוזקת ועוד המון מיכלולים שבנויים לעומס וכוח,

ובסיירה רגילה אין את זה.

זה כמו לקחת אונו רגילה מודל 89 ולהכניס מנוע של GT אפילו הפנסים לא יחזיקו מעמד...

רז...

1אני משער שהוא רוצה לבנות סיירה קוזי. לא סתם מבקשים מידע על החלפה של מנוע כזה.

2.אתה צוחק,נכון? אדם שיודע שהוא רוצה לבנות קוזי -כלומר 200 כ"ס פלוס, ישים מנוע 2000 אטמוספרי ויהיה מרוצה?

3.אכן.גיר ידני ישנה את הסיירה לחיה רעה! ! ! בשביל מה לשים קוזי אם אפשר להסב לידני?

4.כן.טורבו חמוד יוסיף המון. ללא ספק.

5.בדקת יחסי העברה? אתה בטוח שמדובר בגיר ארוך יותר? מהגיר האוטומטי הסטנדרטי?

6. לא כולן. למעשה רק הסיירה קוזי ספייר 4*4.(לא כולל דגמי קוזוורת אחרים)

7. שילדה מחוזקת? פרט והסבר

8. רוב הדברים מופיעים גם בסיירה רגילה.

9.תתפלא-גם אונו 1400 רגילה תחזיק מנוע של פונטו GT. יש אחד שעשה את זה- כרגע הוא בהודו. הפנסים החזיקו מעמד היטב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

השלדה אותה שלדה זה דבר אחד...

להשוות סיירה קוז'י לסיירה רגילה ידנית זה מצחיק

סיירה רגילה ( 2 ליטר ) תיתן לך טיפה הנאה בסיבובים ( עם בולמים טובים ) אבל סיירה קוז'י תגרום לבחורות שאיתך להוריד דמעות !

( לא בטוח דמעות כמו בסימלון של תומר , אבל אם אתה חתיך , שחום , שרמנטי ובעל 27 אינץ' אז יש אפשרות לא רעה בכלל... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה אל תגיד לי מה לעשות !

אתה התחתנת ומה איתי ?

סנורקה לא רוצה אותי... היא רוצה מישהו יציב כמו סנופקין עם מקל ורפסודה .

לי יש כולה מקל ( 27 אינץ' ) ואוטו שלא נוסע כי כל החיים הוא בשידרוגים ( ולא משנה איזה אוטו יש לי , הוא תמיד יהיה בשידרוג :lol: )

אז אל תטיף לי מר תומר הדר , כי גם אני כמו כולם , רוצה לגרום לבחורה לבכות...

( בסיבובים , בסיבובים... חס וחלילה באלימות , מה ז"א לא באלימות ולא בסיבובים ? )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...