Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רישיון חצי שנה כלומר אני נהג חדש + נהג צעיר.

יש לנו במשפחה הונדה סיוויק 2005.

אז ככה הביטוח על האוטו הוא בחברת מנורה, ולפי מה שהבנו הם לא מבטחים מתחת לגיל 24.

הם הציעו לי לעשות ביטוח של הפניקס צעירים\חיילים.

אז ככה תסבירו לי מה זה הביטוח הזה בדיוק מה ההשלכות המשפטיות שלו וכו', במידה והם טוענים שהSMS לא הגיע או ששכחתי לשלוח וכל הדברים האלה..

ואם ניתן לבטל פוליסת ביטוח בחברת מנורה ולבצע ביטוח בחברה אחרת שמבטחת כל נהג.

תודה מראש.

נערך*

פורסם

לא יכול להיות שהם לא יבטחו אותך, לי יש הונדה סיוויק 2001 שזה בדיוק אותו הדגם ואני מבוטח במנורה יותר משנה, היום אני בן 22 וחצי אז איך הם לא מבטחים נהגים מתחת לגיל 24?

פורסם

אז כנראה שיש לסוכן שלך אינטרס שתעשה ביטוח בחברה אחרת, כדי שהוא ירוויח יותר, לפי מה שידוע לי הביטוח להונדה במנורה הוא הכי זול מבין החברות ביטוח, אז כנראה שזאת הסיבה שהסוכן לא ממש רוצה לבטח אותך אצלם.

פורסם

עדכון:

אז ככה אחרי בירורים ממושכים הגעתי למסקנה שמה שאמר לי הסוכן זה בהחלט נכון.

בקיצור הוא הצליח לסדר לי ביטוח חובה בחברת מנורה {בחברה שיש לנו כבר פוליסיה לנהג יחיד }

וצד ג' ומקיף בפניקס צעיר..הזה עם הSMS...בקיצור אז יש לי ביטוח תודה למי שעזר ותודה גם למי שלא

יומטוב לכולם או יותר נכון לילה טוב

פורסם

לא הבנתי איך פתאום מתברר לך שמה שאמר לך הסוכן נכון אם בהתחלה אמרת שמנורה לא מבטחים בכלל נהג צעיר ועכשיו אתה אומר שהסוכן צדק אבל בכל זאת הם ביטחו אותך צד ג'? אני מבוטח במנורה חובה+מקיף+צד ג' ואני נהג צעיר

פורסם

לא יודע אחי.

הוא אמר לי שחברת הביטוח תעשה לי רק ביטוח חובה.

וצד ג' ומקיף יהיה לי בפניקס צעיר.

לא יודע אם הוא דובר אמת או שקר.

• תוכן חדש...