Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי כמעט שלוש שנים אני יוצא לדרך חדשה, ונפרד ממנה לשלום (הכינו את הממחטות). כן, אני מדבר על הצרפתיה החמה שלי (סקסו VTS, אם שכחתם), שמפנה את מקומה לצרפתיה חמה אחרת (הרכב מנצח...). היא שירתה אותי בנאמנות עד אין קץ (טוב, אז לא. ועלתה גם לא מעט כסף לתקן). אבל לרגע לא כעסתי עליה. היא סיפקה לי כל כך הרבה הנאה שהכל נסלח ונשכח. ועכשיו עצוב לי. לא כי אני מוותר על משהו, בכלל לא – הרכב החדש טוב יותר ברוב המאפיינים החשובים – עצוב לי כי אני יודע שרוב הסיכויים שלעולם לא אחזור אליה ולשכמותה. רוב הסיכויים שלא תהיה לי עוד צרפתיה מהדור ההוא. ורוב החדשות פשוט אינן באותה הרמה. בסופו של דבר אחת הסיבות העיקריות להחלפה (מלבד הרצון לשינוי) היא בשביל להתקדם בשנתון, לשנות פאזה, לקנות משהו חדש, בטוח, הגיוני יותר. (לעזאזל, אני מרגיש שהתבגרתי. זהו, האוטו הבא חייב להיות מיאטה). אבל אני עדיין מאוד אתגעגע. תבינו, כבר לא מייצרים יותר מכוניות כמו ה-106 והסקסו, או ה-306 ו-ZX. עולם ההוט האצ' שינה את פניו לחלוטין. רק לא מזמן בחנתי את הגולף GTI החדשה והתרשמתי מאוד, אבל היא לא מתקרבת אפילו לרמת החיבור של הסקסו, אפילו שהיא מהירה ואיכותית בהרבה. ועכשיו, עם הרכש החדש, אפילו במעמד ההחלפה נאלצתי להזכיר לעצמי שוב ושוב שאני מתקדם הלאה למשהו טוב וחדש יותר. כל שרציתי זה עוד מגע קטן, עוד ליטוף קליל של הדוושה, עוד קצת מהרשרוש הזה מצד ימין של הדשבורד...

אבל זה נגמר, הועברה בעלות, וכעת אני עם מכונית חדשה יותר, חזקה יותר, אוחזת יותר, ועם הגה פחות טוב. נו, עדיין לא ניחשתם?

רוני, שלוש שנים... שלוש שנים... איך הזמן עובר...

נ.ב – תמונות – עדיין לא. מקווה שבקרוב. אז אם באמת לחוץ לכם לראות חפשו בגוגל. ולשואלים, הנה מראש – הכלה שנת 2001.

ועל זה נאמר על ידי גדולים ממני...

"להתראות נעורים, שלום אהבה"...

מאחל לך הצלחה עם הכלה החדשה, שתיתן לך הרהורים והגות יתר, שלא יהיה רגע משעמם - לא על הכביש ולא במוסך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מזל טוב!

רגע... אז יש סקסו VTS במצב טוב בשוק?

ועוד אחת שהיתה שייכת לסלבריטי כמו סרוניס האגדי?

אני בשוק!

(או שלא)

תחזיק מעמד ותיזהר בסיבובים!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אתה מוזמן להצטרף ל PSI רוני, כבר יש לנו אחת שם. :)

תתחדש.

זה לא נכון.יש לנו שתיים,אבל זה נכון שאני הראשון.

תתחדש,אחלה קניה.

וצריך לעשות לנו מפגש רענון של בעלי הקליאו ספורט בארץ.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

ולא רק זה, אלא שרוני היה בין הקבוצה הקטנה שייסדה את מועדון PSI, ואם לדייק, המועדון נוסד מתחת לפרגולה של ההורים של רוני...

רוני, תתחדש! תהנה!

ותענה בכנות: מה מהנה יותר? הגולף GTI החדשה או הקליאו שלך?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

eli s - אתה והמאסטר לעולם כנראה לא תבינו, אבל אני הבנתי כבר את הקטע שלכם. הבנתי את זה טוב מאוד עם ה-GTI... :-P

ואם כבר GTI:

רוני, תתחדש! תהנה!

ותענה בכנות: מה מהנה יותר? הגולף GTI החדשה או הקליאו שלך?

הייתי שמח לענות, פשוט עדיין לא ממש יצא לי לנהוג את הקליאו חזק. כל שהרגשתי בינתיים ממנה הוא אחיזה מצוינת (תודות לצמיגים איכותיים וחדשים), מנוע מעולה, עם משיכה טובה מסל"ד נמוך (אבל עדיין חסר קצת בסל"ד ביניים), היגוי מדויק ומהיר באופן סביר, אך קל מדי ובעל תקשורת לוקה ביחס לסקסו, ויכולת מופלאה לשחק על המגבלות (שוב, בדומה לסקסו).

בגולף GTI נהגתי יותר חזק ולאורך יותר זמן, כך שההתרשמות ממנה הייתה מעמיקה הרבה יותר. מי שמעניין אותו לדעת מה חשבתי מוזמן לקרוא את הכתבה בגיליון החודש של "אוטו".

בגדול - מאוד אהבתי את ה-GTI. היא מספקת שילוב נהדר של כוח, אחיזה, התנהגות ואיכות. הבעיה איתה, כפי שכתבתי בכתבה (וכפי שהדגישו שני בוחנים נוספים בתיבות משלהם באותה כתבה), שנהגים ברמה גבוהה יהנו ממנה פחות בגלל בעיות מאוד ספציפיות (שמודגשות בכתבה). אותן בעיות לא מנעו ממני ליהנות איתה, אבל בשביל חוויה מתקנת, אם תרצו, אעדיף משהו קצת יותר "מחובר". יש לי הרגשה שהקליאו מסוגלת להיות אותו משהו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...