Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שלוש שנים אני יוצא לדרך חדשה, ונפרד ממנה לשלום (הכינו את הממחטות). כן, אני מדבר על הצרפתיה החמה שלי (סקסו VTS, אם שכחתם), שמפנה את מקומה לצרפתיה חמה אחרת (הרכב מנצח...). היא שירתה אותי בנאמנות עד אין קץ (טוב, אז לא. ועלתה גם לא מעט כסף לתקן). אבל לרגע לא כעסתי עליה. היא סיפקה לי כל כך הרבה הנאה שהכל נסלח ונשכח. ועכשיו עצוב לי. לא כי אני מוותר על משהו, בכלל לא – הרכב החדש טוב יותר ברוב המאפיינים החשובים – עצוב לי כי אני יודע שרוב הסיכויים שלעולם לא אחזור אליה ולשכמותה. רוב הסיכויים שלא תהיה לי עוד צרפתיה מהדור ההוא. ורוב החדשות פשוט אינן באותה הרמה. בסופו של דבר אחת הסיבות העיקריות להחלפה (מלבד הרצון לשינוי) היא בשביל להתקדם בשנתון, לשנות פאזה, לקנות משהו חדש, בטוח, הגיוני יותר. (לעזאזל, אני מרגיש שהתבגרתי. זהו, האוטו הבא חייב להיות מיאטה). אבל אני עדיין מאוד אתגעגע. תבינו, כבר לא מייצרים יותר מכוניות כמו ה-106 והסקסו, או ה-306 ו-ZX. עולם ההוט האצ' שינה את פניו לחלוטין. רק לא מזמן בחנתי את הגולף GTI החדשה והתרשמתי מאוד, אבל היא לא מתקרבת אפילו לרמת החיבור של הסקסו, אפילו שהיא מהירה ואיכותית בהרבה. ועכשיו, עם הרכש החדש, אפילו במעמד ההחלפה נאלצתי להזכיר לעצמי שוב ושוב שאני מתקדם הלאה למשהו טוב וחדש יותר. כל שרציתי זה עוד מגע קטן, עוד ליטוף קליל של הדוושה, עוד קצת מהרשרוש הזה מצד ימין של הדשבורד...

אבל זה נגמר, הועברה בעלות, וכעת אני עם מכונית חדשה יותר, חזקה יותר, אוחזת יותר, ועם הגה פחות טוב. נו, עדיין לא ניחשתם?

רוני, שלוש שנים... שלוש שנים... איך הזמן עובר...

נ.ב – תמונות – עדיין לא. מקווה שבקרוב. אז אם באמת לחוץ לכם לראות חפשו בגוגל. ולשואלים, הנה מראש – הכלה שנת 2001.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לרגע כבר חששתי שאתה עוזב.... :-)

אבל רוני תוציא את האמת לאור, תגיד שאתה מחליף לצרפתיה אחרת רק כי ניקשרת למוסכניק שלך אחרי כל השנים האלה....

פורסם

מזל טוב על הרכישה.

אני מניח שנראה אותה ביום שישי במפגש?

טיפ קטן: אל תחשוב אפילו להסתכל כמה היא ירדה במחירון לפני שעה, אתה לא רוצה לדעת :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תחליף כבר את הסמלון עם המכונית של הזקנות שנוסעות בדרך לשחק בינגו.

מוטי

אמר הכל.

תתחדש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חדש חדש חדש חדש חדש

:lol:

חבל, עכשיו היא לבד!

:lol:

ולרוני- תתחדש :grin:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...