Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית סירחון באוטו....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה יש עוד לבדוק. שטיחים נקיים, כיסאות לא מדיפים ריח, אין זבל באוטו ,אין אוכל ישן, כלום!

אבל כשנכנסים לרכב לאחר שהוא חונה זמן ממושך (כמה שעות), פשוט מקבלים ריח מסריח לפנים....

יש הצעות?

המזגן לא עבד כבר כמה חודשים כך שלא נראה לי שזה בקטריות במערכת המיזוג.. וגם כך לא הייתה בעית ריח גם כשהמזגן היה עובד...

האפשרות היחידה שנותרה לי היא לבדוק אם יש חתול מת בתא המנוע.......:?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

תבדוק שמתחת לכל השטיחים ברכב (מתחת, לא מעל - ולא קשור אם הם מלוכלכים) העסק יבש. במידה ויש רטיבות כתוצאה ממים שחדרו לרכב והתנקזו לריצפה שלו, זה המקור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם היה לי גם ריח מסריח באוטו לאחר המון סבל גילינו שהמצבר מקבל יותר מידי טעינה או משהוא כזה ולכן היה ריח של ביצה רקובה באוטו לא זוכר אם החלפתי מצבר או אלטרנטור (אם אני זוכר נכון הבעיה היתה במצבר )

דרך אגב תיבדוק מים במצבר ליפני שאתה הולך למוסך לבירור אם חסר תוסיף ואולי זה יסתדר (אם הבעיה מישם)

רז...

פורסם

גם לי היה ככה באונו, אבל אצלי זה אחרת , נ שאר בשר באוטו 4 יום

ופשוט ריח של נבלה $@^%, שפכתי אלכוהול על המקום (Oכשהאוטו קר לחלוטין), השארתי את האוטו פותח

והופה

אין ריח

טוב נו, נשאר קצת צריך עוד אלכוהול (יותר נכון טינר)

Suzuki Jimny

פורסם

ככה זה בחורף ,גם אצלי בקיץ אין ריח ובחורף יש.

נסה לפתוח חלונות בנסיעה ,לפני שאתה מתכוון להחנות את הרכב הרבה זמן.

אולי תנסה ללכת לשירותים לפני שאתה עולה לאוטו.:wink:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אם הריח הנו כמו של נבלה, אז חפש פגר קטן יותר משל חתול והכוונה לעכבר וכבר ראיתי כמה כאלו כשאחד כזה גם חדר למע' אורו ונמצא בתוך המאורר הפנימי. (אני כמעט מקיא בהזכרי בריח).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האם זה ריח של עובש?

בפיאט 127 שהיתה לנו היתה חדירה של מים למושב האחורי מדלת תא המטען ובגלל זה היה הריח.

תבדוק שאין חדירת מים למושב האחורי, מתחת לשטיחים ובתא המטען איפה שהגלגל הרזרבי.

פורסם

היי

לפני 20 שנה היתה ברשותי סימקה 1000 והיה ריח נוראי במושב האחורי.

האמת היא שעד היום אינני יודע את הסיבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני ארכב על השרשור הזה.

שכחתי חלון פתוח באוטו ביום וחצי גשם שהיה ועכשיו האוטו שלי מצחין לחלוטין.

איך נפטרים מהריח?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...