Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה השוטרים מעל החוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בכלל?

מעשה שהיה - כך היה:

אני גר בכרמיאל כבר כמה שנים טובות ואני לא מופתע מעצירות משטרטיות שגרתיות של בדיקת רשיון, עד כדי כך שכבר חלק מהם מזהים אותי ועוזבים אותי בשקט...

אבל אתמול (או היום) 2:30 בחושך, אני מחזיר ידידה שלי הביתה, סקודה אוקטביה עוקבת אחרי מאמצע הדרך עד לחניה של הידידה. ידידה שלי יצאה מהאוטו, הסתובבתי בחניה ויצאתי מהרחוב, כשחלפתי על פני ה"ניידת" - הנהג צפר (זה היה בשבילי, אבל אני לא יכול לדעת את זה) ואחר כך נסע אחרי לאורך הרחוב תוך כדי הבהוב עם האורות ויציאה לעקיפה (בטח בשביל לחתוך אותי מהכביש אם אני "אנסה לברוח").

נהג עם בגדים אזרחיים, לידו יושב קצין במדים, שניהם לא חגורים והקצין מבקש ממני ת"ז (לא רשיון :? ). בתור אזרח תמים, שאלתי אותו "אפשר לדעת למה אתה עוצר אותי?" הקצין אמר "כן." והמשיך בענייניו.

אחרי שעצר אותי ולקח את הת"ז - יצר קשר עם המוקד ובדק את המספר רכב.

הרכב שלי עומד בצד הימני של הכביש (שני נתיבים) והניידת באמצע הכביש.

אחרי שהקצין החזיר לי את הרשיון ו"שיחרר אותי", שאלתי "חגורת בטיחות - זה עדין חוקי?" וזו התשובה שקיבלתי:

"אני רואה ששמת לב, אני אסביר לך, בשעת מצוקה אני צריך לתת מענה במהירות, כשאני חגור ומישהו עם נשק מתקרב אלי - אני מנוטרל, לפיכך אני צריך להיות חופשי כדי לתת מענה בצורה הטובה ביותר..."

אה, כן.. במשך כל השיחה הזו - אף אחד לא יצא מהאוטו, לא אני ולא הקצין, את הת"ז העברתי לו דרך החלונות.

אני לא מומחה כ"כ בעניינים האלה :? , אבל האם כל מה שעבר עלי באותו מפגש - חוקי מבחינתו?

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

לצערי אני שומע כל יום ולא אחת, מקרים דומים, מה שקורה הוא פשוט, נותנים לשוטרים כוח וסמכות והם מוציאים את כל התיסכול שלהם על נהגים הגונים, במקום להתאמץ ולחפש את העבריינים, הם הולכים בדרך הקלה-כהרגלם .

אני מציע לך להמשיך כרגיל ולא להתייחס למקרה כזה יותר מידיי- נגד תחנות רוח אי אפשר להילחם.

שבת שלום.

פורסם

החוק לא מדוייק אז הם מחרטטים. כמו שאסור לעשות מרדף אז עושים מעקב, אותו דבר בדיוק. ומה עם עברות התנועה והפרסות במיקומים אסורים? תעיר לשוטר משהו על זה במקרה הטוב הוא יגיד שהוא בתפקיד במקרה הרע הוא יתחיל לאיים.

אין חדש תחת השמש

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מעשה שהיה - כך היה...

אני עדיין לא מבין על מה אתה מתלונן? ומה בדיוק לא חוקי?

זה לא שנעצרת וביקשו ממך להתלוות לתחנה.

זכותם לבקש ממך תעודת זהות. בסך הכל מנסים לאתר אנשים חשודים.

ומה אכפת לך שהם ללא חגורה? בעייה שלהם.

חגורה נועדה בראשונה לבטיחות, ולא להמנעות מדו"ח.

מצידי שיסעו בלי חגורה.

יונתן.

פורסם

מסכים עם יונתן, שיסעו בלי חגורת בטיחות. בעיה שלהם.

אתה חוגר בישביל עצמך, בישביל החיים שלך, לא בישביל אף אחד אחר ולא בישביל אף חוק. מי שלא חוגר מסכן את עצמו ואת מי שיושב איתו ברכב בלבד, וזה עניין שלו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ואני הייתי בטוח שהם אמורים לשמש דוגמא לאחרים..

מה זאת אומרת "מה איכפת לך מהם"??הם אנשי חוק והם אמורים לשמש קודם כל דוגמא לכולם!!

אנחנו רחוקים אלפי שנות אור מלהיות מדינה מתוקנת וגם אני לא רואה שוטרים מתייחסים לחוק אבל מטריד אותי יותר ההתייחסות והסלחנות!אני לא יודע אם מותר או אסור להם להיות עם חגורות אבל אל תאמרו שהם יכולים לעשות את זה וזאת הבעיה שלהם.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני רואה שננעלתם על העניין של החגורה, אז אני אפרט קצת יותר:

למה כששוטר רואה נהג לא חגור - הנהג מקבל דוח (בלי הרבה שאלות) וכששוטר לא חגור - הוא יכול לתרץ לי איזה סיפור מצוץ על "מישהו שיכול לרוץ אליו עם נשק"... - זה א.

ב. מה הוא היה יכול לעשות לי אם לא הייתי עוצר בצד אחרי שהוא היבהב לי ו"עקב" אחרי (כי אסור להם "לרדוף" אחרי...)

ג. האם זה תקין (או חוקי אפילו) שכשהוא "עצר אותי בצד" כל הדו שיח הזה התנהל כששנינו יושבים באוטו? (אני בשלי והוא בשלו).

- מוכר?

- לא

פורסם
ואני הייתי בטוח שהם אמורים לשמש דוגמא לאחרים..

מה זאת אומרת "מה איכפת לך מהם"??הם אנשי חוק והם אמורים לשמש קודם כל דוגמא לכולם!!

אנחנו רחוקים אלפי שנות אור מלהיות מדינה מתוקנת וגם אני לא רואה שוטרים מתייחסים לחוק אבל מטריד אותי יותר ההתייחסות והסלחנות!אני לא יודע אם מותר או אסור להם להיות עם חגורות אבל אל תאמרו שהם יכולים לעשות את זה וזאת הבעיה שלהם.

כמו שאנשים בממשלה שמנהיגה אותנו משמשים דוגמא לנו?

למה אני חוגרת חגורת בטיחות? למה אני לא משוחחת בטלפון בעת נהיגה? לא כדי לשמש דוגמא לאף אחד ולא כדי להמנע מקנס, כדי לשמור על החיים שלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סגור על זה?

זתומרת, השוטר לא חירטט אותי באיזה סיפור כדי שארד ממנו... :roll:

אוקיי, אז על הדרך (בלי לפתוח עוד נושא סתם) מה מותר לשוטרים שאסור לנהגים ממוצעים אחרים לעשות? (מבחינת נהיגה)

- מוכר?

- לא

• תוכן חדש...