Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלוק הוא אלומיניום , למיטב ידיעתי הושתלו על המנוע הזה רכיבים מהמנוע הקודם , הכל..

היה סדק בבלוק מנוע הקודם...

בכל מקרה , הגעתי למסקנה שאני הולך על :

גומיות שסתומים חדשות.

אטמי ראש מנוע.

אטם קרטר

משאבת שמן + חישן.

אולי סט שסתומים חדש.

גלגל פולי חדש (הוא מלא בביסים כתוצאה מחאפרים שניסו להוריד אותו כדי לעשות טיימינג כנראה..)

משאבת דלק חדשה.

כמה הסיפור יעלה בבקשה?

(תגובת בני ל. ומלומדים מתבקשת פה.. :) )

תודה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שבני ל. ואחרים נותנים לך הצעת מחיר, בקשר ל"מפרט" שנתת, שאלתי למה אתה מצפה לקבל מהמנוע לאחר שיוחלפו החלפים שציינת?!

האם לא חשבת שעדיף שתתן לבעל מקצוע להחליט מה יש צורך להחליף, ומה התועלת המובטחת מכך"

לדוגמא החלפת כל השסתומים במנוע, מבלי להחליף טבעות שמן/דחיסה, מיסבי טלטל וקרנק, הם ברכה לבטלה, וזריקת כסף לפח, מבלי לפרק מנוע לגורמים, לא ניתן להעריך את מצבו, ואת כדאיות ההשקעה!

מה הטעם להשקיע בראש מנוע, ובהחלפת שסתומים, כיברר לאחר פרוק הראש, שהבלוק אכול, ומעברי בו אכולים מקורוזיה וממי ברז למשל?

לסכום יש לבדוק תחילה דחיסה, והפסדי לחץ, ולפי התוצאה שתתקבל להחליט הלאה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

1- אין אף אחד בארץ שיודע לעשות סליבים כמו שצריך.....!

2-טורבו פאסיבי..... חחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קו---------------------------------------

פורסם
אם אני מצליח להבין ,הוא מנצל הפרשי טמפ' (לשם כך צנרת המזגן) כדי ליצור זרימת אוויר מהירה יותר לתוך היניקה .

נכון ?

הנה העקרון עליו זה פועל. אין סיפור של מזגו , חם או קר.

בברכה ZVIDOC

vortek 2[1] copy.jpg

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
לפני שבני ל. ואחרים נותנים לך הצעת מחיר, בקשר ל"מפרט" שנתת, שאלתי למה אתה מצפה לקבל מהמנוע לאחר שיוחלפו החלפים שציינת?!

גם עני עדיין לא מבין לאן אתה חותר . בעית אובדן כ"ס יכולה לבוא מניהול המנוע ולא מאטם עוקת שמן. בנינו אם יש לך עודף נזילות... אני מוכן להקל עליך...

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
1- אין אף אחד בארץ שיודע לעשות סליבים כמו שצריך.....!

2-טורבו פאסיבי..... חחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום.

לגבי הטורובו עלק פסיבי אני מסכים איתך 100% .

לגבי הסלבים מה לעשות אתה מדבר שטויות!!!

תלמד חמודי תלמד " מה שיודעים קל ומה שלא אז לא"

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

למען האמת אני לא הבנתי בסופו של דבר מה אתה רוצה.

מה יש למנוע לא סוחב? אוכל שמן?

אם אתה רוצה אתה מוזמן אלי לבדיקה וניראה ונישמה מה יש למנוע!!!

אגב לגבי הטימינג אל תהיה בטוח תישאל את שמר ואת סטינגר למה.

אגב 80% מהדברים שכתבתה שאתה מעונין להחליף לא ישפרו את הסחיבה של המנוע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ... אני בטוח שאתה לא יכול להשוות אף מחוצ'קן בארץ ל DARTON או ל BENSON....... אז.............. PUT A SOCK IN IT....!

אני למשל... לא עושה סליבים בארץ בגלל שאני לא סומך על אף אחד שיכול לבנות בלוק שיחזיק 400+ כ"ס.

קו---------------------------------------

פורסם

באמת כל אחד מהדברים שכתבת לא בידיוק יועיל ,ולא ישפר כלל את הכוח .

אם המשאבת דלק תקינה-לא תראה שינוי.

תתחיל עם זה שתבדוק קומפרסיה ותבדוק שהיא תקינה(הקומפרסיה) .

אם היא תקינה תמשיך לשיפוץ מזרקים ,לבדוק את המנוע עם AFM אחר שלא נגעו בכיוונים שלו!

כיוון הצתה ,החלפת חוטי הצתה אם צריך .

אחרי זה אם אתה רוצה לעשות את הדברים שרשמת אז צריך גם על הדרך לעשות שיפוץ כללי לראש.

תבדוק שאין לך בריחות אוויר אחרי הAFM .

הרבה מהאנשים גם נוגעים בכיוונים של הAFM ועוד דברים במנוע וברגע שהמנוע לא מכוון טוב -לא עובד טוב.

ועוד משהו אל תצפה שברגע שתגיע למנוע למצב של מקוריות האוטו יסע חזק ,איזה שנה היא קודם כל ?

יש שנים מסוימות 115 כ"ס ומתחת לשנה מסויומת שאני יברר זה 100 כ"ס .

ועל הCTI שהיא יותר כבדה מהGTI האוטו יסע יותר חלש .

פורסם

אחרי בירור עם הבעלים הקודמים הובא לידיעתי כי הוא השתמש בשמן ESSO 10-40 , אני משתמש בפרסטון כמו שציינתי בתחילת הת'רד..

עכשיו השאלה היא האם לחזור לESSO 10-40? או לעלות צמיגות ולהחליף שמן ל15-40 או ישר לקפוץ ל20-50.."?

פורסם
שמר ברצינות...

לא ניתן לחבר את המנוי אליו חייגת.:roll:

תחליף אטם מכסה שסתומים , בדוק למה האוטו התחיל לצלצל (רמז , בטיפול 10,000 החלפת בוודאי פלאגים , נגעת בחוטים , ואלי עוד כמה דברים בהצתה/דלק - לא בשמן המסכן) , ועזוב את האוטו במנוחה.

הרעיונות שלך מושפעים מדברים שקראת , אבל לא ממש רלוונטיים.

פורסם
לא צריך לצטט את ההודעה מעליך סתם.
אוקי אבדוק את עיניין הפלאגים , לא מאמין שנעשו יותר מידי טעויות , מכיוון שאין גם יותר מידי מקום לטעויות...

אני לא מושפע משום דבר שקראתי פשוט אני רוצה שקט נפשי להרבה זמן , משמע... כל התיקונים שהזכרתי יתנו לי את זה... אני לא מתעקש על זה , כולה ביקשתי התיעצות האם זה כדאי ומה בכלל כדאי לי לעשות... אל תשכח שמדובר בCTI שזה בור לא קטן בכיס...

פורסם

אתה אולי לא מושפע , אבל לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

תן למוסכניק אמין לבדוק את רכבך ולייעץ לך מה לעשות באוטו.

• תוכן חדש...