Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106 XSI

zolol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי לא 15 אני מוכן גם להשיקע 25, פשוט אהבתי תצורה של הXSI וגם ביגלל שזה פג'ו. אין לי בעייה לקחת גם 106 מהדגמים החדשים רגילה אבל יפה כמובן .. אחרי הכל אני צעיר כמו שאמרתם.

{הנה פיסקתי, חתיכת הזהרה שמת לי שם אבל בכיף}

פורסם

דבר אחד לא הבנתי בכל השרשור הזה,וזה המשפט הבא של כבודו השטן- "הרכב הזה שחוט,קרוע".

לדברייך,יש במדינת ישראל 106XSI אחת.

ואם להיות רציניים,צא מהבועה שלך,אתה קצת מנותק.

יש לא מעט 106 XSI בארץ ששמורות ומטופלות יותר טוב מרכבים שנת 2005 שנעים בכבישי הארץ.

אז מה עם בנאדם נהנה מהרכב שלו ? זה אומר שהוא קורע אותו ?

לקרוע את הרכב זה לנסוע ב"רייסים" כל הזמן,אבל בלי לטפל ברכב,זה באמת לשחוט את הרכב.

אני נוסע עם הרכב שלי,גם לא מעט נסיעות ספורטיביות (לא "רייסים" אלא כבישים שאני לא אפרט את שמם),עברתי קורס לנהיגה מתקדמת עם הרכב,אבל אני שומר ומטפל ברכב הזה יותר ממה שאני מטפל בעצמי,והרכב מחזיר את זה,בענק !

אני מטפל ברכב שלי כל 5000 ק"מ (כן,טיפול מלא,שמנים ופילטרים כל 5000 ק"מ), הטיפול ברכב שלי מתבסס על חשיבה ש"מה שהרכב צריך-הוא יקבל,לא משנה כמה עולה וכמה אני לחוץ בכסף".

אז מי אתה שתבוא ותגיד שכל הרכבים האלה שחוטים "ומקרטעים" בנסיעה ?

אני מזמין אותך לבוא ואני אעשה לך סיבוב ברכב שלי (סטנדרטי לחלוטין,לפחות מבחינת מנוע) ואז תבוא ותגיד שכל הרכבים האלה "קרועים-שחוטים-מפורקים-מקרטעים".

ולפותח השרשור,אם החלטת שזה הרכב שאתה רוצה,אני אמליץ לך לחפש אחת שמורה ומטופלת, עם קצת מאמץ וסבלנות אתה תמצא,לבצע יישור קו,ולהתחיל להנות.

בחיי הקצרים (בן 23) הספקתי לנהוג במעל 15 סוגי רכבים,כולל מכוניות לא רעות בכלל ( ב.מ.וו 330 E36,GOLF V5,פונטו GT ועוד),ועוד לא יצא לי לנהוג ברכב שכל כך נהנתי ממנו מבחינת קשר בין נהג לרכב-לכביש,פשוט מדהים.

נכון שיש לו חסרונות (אמינות לא יפנית,פלסטיקה פנימית לא גרמנית,מנוע ללא שרירים אמריקאים), אבל את מה שהוא אמור לספק,הוא מספק,ובצורה מצויינת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יודע...

אפשר להגיד שאתה לא אובייקטיבי.

לדעתי שוב הרכב הזה פשוט לא שווה את הטיפולים וההתקפי לב שצרפתיות יודעות לעשות...

אחלה אוטו אבל לך תדע על איזה אקזמפלר תיפול.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין שאני לא אובייקטיבי,אבל צריך גם להכנס לפרופורציות עם כל העניין הטחון הזה של "שחוטות-גרוטאות" וכו'.

עם כל הכבוד,אף אחד לא קונה רכב ספורטיבי כדי לנסוע על 90 קמ"ש באיילון,או לעשות נסיעה ספורטיבית באחד מהכבישים הבודדים שיש בארץ,השם ישמור.

אבל אני לא אחדש לך שגם לבעל אימפרזה שיקרע את הרכב ולא יטפל בו כמו שצריך,יהיו בעיות.

אתה יודע רק מה ההבדל בין אותו בעל אימפרזה טורבו WRX\STI\GT עם בעייה,לרכב שלי עם אותה בעייה בדיוק ?

שלי זה יעלה בערך חמישית עלות תיקון מאשר לאותו בעלי אימפרזה.

אז נכון שאימפרזה זה "משהו אחר לגמרי",אבל עדיין.........

לכל משוואה יש מספר מרכיבים,לא חוכמה העיקר לזרוק לבנאדם מילים לאויר.

במקום זה תציע לו חלופות אחרות שנכנסות לו לתקציב.

יש לך משהו ?

לי אין,לא מכיר אף רכב בתקציב של עד 25K ש"ח שייתן לו את אותה הנאה בנהיגה שיקבל מדגמי פז'ו הספורטיביים.

פורסם

חברה אני לא יודע על מה אתם מדברים ...............

אחרי שהיו לי מספר מכוניות ספורט כמו פולסווגן vr6 ומזדה mx5

קניתי לי פיג'ו 106 xsi שנת 96 ותאמינו לי אוטו בלי עין הרע טפו טפו טפו .....

האוטו ממש במצב טוב מכל הבחינות .

אז אני מציע לך אחי לקנות רכב שנותן ביצועים לא פחות מהגדולים ......

תהנה .....

http://pic.hevre.co.il/Files/19C28A08FA2C45B0AE539A90D2C51A05/norm_F0888C00407D4B52957FEDA39F866090.JPG

VTS-לזכור ולא לשכוח!!!!

פורסם

לי אין,לא מכיר אף רכב בתקציב של עד 25K ש"ח שייתן לו את אותה הנאה בנהיגה שיקבל מדגמי פז'ו הספורטיביים.

היריבה השניה מצרפת, קליאו RSI, אבל לא נתחיל וויכוח חי מהנה יותר וכו'...

הסיכוי למצוא קליאו במצב סביר קצת יותר גבוה!

ה-XSI אכן רכב מצויין, מהנה, וכן יש כאלה גם שמורות ובמצב טוב, לא מזמן מישהו שאני מכיר קנה אחת שנת 96 יד שניה מבחורה בשנות ה-30! אז יש ושי.. צריך רק לחפש טוב טוב ולא להתייאש.

פורסם

אני באמת לא אכנס איתך לדיון לגבי מי עדיפה,קליאו RSI או 106,אני יכול רק לומר בכנות שאני לא נהגתי ב-RSI,אבל מחברים שכן נהגו הרשמים היו שהדבר היחיד שיותר טוב בה מאשר ב-106 היה מושבים עדיפים.

מעבר לזה ה-106 עולה עליה ברוב הפרמטרים (אל תשכח גם ש-RSI בעלת נפח 1.8 ליטר).

• תוכן חדש...