Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106 XSI

zolol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי מציע לך לקנות את האוטו הזה כי הוא כבר עשה את שלו

אתה סתם תיכנס איתו להוצאות הוא ישן לסדר אותו יעלה יותר מסכום האוטו

והתפוקה שתוציא מה"XSI" שווה ל106 XT

האוטו קרוע ועשה את שלו נדיר למצוא אחת שתסע כמו שצריך אבל היא גם תעלה הרבה מעל המחירון

XSI על הכביש מעל 10 שנים במקרה הטוב

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ממממ מה זה XT פעם ראשונה אני שומע על הדגם הזה אני מכיר רק את הXSI והXS

*** עריכה - לא נעים לנו לקרוא הודעות שלך ללא סימני פיסוק זה מעצבן ולא ממש ברור מה אתה רוצה וגם קשה לקרוא אותך לכן אנחנו מבקשים ממך בבקשה להתחיל לכתוב עם סימני פיסוק אחרת תחסם מהפורום אתה לא ממש רוצה להחסם מהפורום נכון אז תתחיל לכתוב עם סימני פיסוק כי זה פורום ולא צא'ט וגם אפילו לא שיחה בין שני אנשים שאפשר לשמוע בטון הדיבור שלהם אם הם שואלים שאלה או עונים תשובה ומתי יש להם הפסקות בין משפט למשפט מקוים שהבנת כי אנחנו ממש לא סלחנים בעניין הזה תשאל את אלו שנחסמו אם אתה ממש רוצה אהה לא נראה לנו תחשוב שוב ***

פורסם

זה דגם פשוט של 106

יש אותו ואת הKID

וXS

שנוסעים אותו דבר עם לא יותר טוב מהXSI אחרי מה שעשו לו

תחסוך עוד כסף ותקנה מכונית שנה יותר חדשה

רק מXSI

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יש לי עכשיו פיאט אונו ואני מיסתדר מצויין ואל תידאג ני ימצא אוטו של מישהו בלי המון קילומטרים וכדומה אעוד דבר אני תאמת מעדיף תצורה הישנ של 94 אבל אם אני ימצא משהו של החדשה ואחת טובה שאני יקח אותה אחרי שאתה תינהג בפיאט ותרגיש אותה אתה תבין למה אני שאלתי בהתחלה על חשמל והגה כוח זה דברים קטנים שמאחשבוים לא פחות

*** עריכה - לא נעים לנו לקרוא הודעות שלך ללא סימני פיסוק זה מעצבן ולא ממש ברור מה אתה רוצה וגם קשה לקרוא אותך לכן אנחנו מבקשים ממך בבקשה להתחיל לכתוב עם סימני פיסוק אחרת תחסם מהפורום אתה לא ממש רוצה להחסם מהפורום נכון אז תתחיל לכתוב עם סימני פיסוק כי זה פורום ולא צא'ט וגם אפילו לא שיחה בין שני אנשים שאפשר לשמוע בטון הדיבור שלהם אם הם שואלים שאלה או עונים תשובה ומתי יש להם הפסקות בין משפט למשפט מקוים שהבנת כי אנחנו ממש לא סלחנים בעניין הזה תשאל את אלו שנחסמו אם אתה ממש רוצה אהה לא נראה לנו תחשוב שוב ***

פורסם

למה מדבר שטויות...?

זה אוטו ב15 אלף שכול ילד בן 17 שהוציא רשיון קונה אותו ועושה עליו צלחות אחרי שפעה של מהיר ועצבני

האוטו גמור ולא שווה כבר... עשה את שלו

רד מזה... אפשר לספור את הXSI (106( הנורמאליות על אצבע אחת והם לא בתקציב של 15K

EAT SLEEP BOOST

פורסם

שטן המלחמה - אפשר לשאול בן כמה אתה ומה הרקע שלך במכוניות? (כלומר אילו מכוניות היו בבעלותך)

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שטן המלחמה - אפשר לשאול בן כמה אתה ומה הרקע שלך במכוניות? (כלומר אילו מכוניות היו בבעלותך)

תודה

נראה לי שאתה צריך ישר לעבור על שלב השאלות ולחסום אותו מפורום ייעוץ :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

קיצר מה אתם מתעצבנים כאילו פיג'ו זה חברה של אבא של מישהו מפה

סה"כ זה ידוע שמכוניות שמוגדרות ספורט במחיר כזה אהובות על בני נוער

ולא מטפלים בהם הם מכוניות בעלי בלאי גבוה

לא נוסעות כמו שהמכוניות יצאה מהחברה ואפילו לא קרוב עד כדי כך שהדגמים הלא ספורטיבים נוסעים יותר חזק

הרבה XSI שראיתי מקרטעות ונוסעות כמו עגלה

זה דעתי וזה הדעה שנתתי לבחור שלא יתבאס כי גם אני רציתי 205GTI כי המחירון שלהם מפתה

אבל רק רציתי להסביר שXSI טובה לא עולה כמחיר המחירון זה הכול

ואין הרבה XSI ויש הרבה רמאים...

קח בחשבון

שטן המלחמה...

EAT SLEEP BOOST

פורסם

גם אני חושב שהאוטו הזה עשה את שלו.

כל המכוניות האלו קרועות.

מלא אנשים שקנו אותה חושבים שיש להם איזו איבו בחנייה ומתנהגים עם האוטו בהתאם.

חיפשתי תקופה ארוכה את הרכב הנ"ל אך הגעתי למסקנה שזה פשוט לא שווה את ההשקעה...

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד, המשיח נוחת מחר בשעה 18:33, יבוא ישר להציל אתכם.

עכשיו באמת:

אין 106 XT, יש XN,XR,XS,XSI

XT יש 206...

האוטו לא שחוט, הכל יחסי, מי שיש לו זמן לחפש, ומוכן לשלם בהתאם, ימצא רכב, מי שלא, שיסע בפיאט אונו, ויהיה מרוצה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...