Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התקנתי ברכבי דיבורית למכשיר "מירס" מסוג i830

בעת שיחה רגילה ולעיתים בשימוש בפונקצית הקשר ישנם רעשים.

האם התופעה מוכרת?

יש דרך לטפל בבעיה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרעשים מתוך הרדיו עצמו, לא מהמירס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זה הרעשים כמו תקתוקים מהירים כאלה כמו שצביקה אמר, אז פשוט התקינו לך את הדיבורית קרוב מידי לרדיו דיסק/טייפ/מיני/דיוידי/וזהו.

לפחות את הכרית אויר לא חסמו עם הדיבורית אני מקווה!

פורסם

היי

בהתקנת דיבורית יש לשמור על מספר כללי חובה.

לעיתים ובמכשירים מסויימים בצורת התקנה מסויימת יתכנו רעשים שתיארת.

יש לנסות כשלב ראשון לפרק את העריסה (זה שהמכשיר נכנס אליה) ולהזיזה 20-40 סמ ממכשיר הרדיו, אז יש לבצע שיחת קשר .

אם התקלה נעלמה, יש למצוא מקום לעריסה (קצת למעלה ,למטה\ לצדדים) ואז לראות שאין רעשים בזמן קשר.

תעדכן מה קורה שמרחיקים את העריסה מהרדיו, ונתקדם.

קיימים מקרים שבהם ניתן לשפר , אך לא לפתור את הבעיה לגמרי, וכאמור במיוחד במכשירי סלולר וקשר שמשדרים בעוצמה חזקה .

יש לשים לב שאם מתקינים את העריסה באופן שונה ובכל מקרה, לא מול פתח כרית האוויר,

בזמנו עשיתי מחקר על פתיחת כריות האוויר כולל הזוויות!!! באיזה אוטו מדובר?

אתה יכול לצלם את צד ימין כולל הרדיו והדשבורד ולהעלות את התמונה כאן?

בברכה דני ממצת אור

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני אין קשר לאיפה שהחוטים של הדיבורית עוברים?

אני מתכוון לאותו הרעיון שאם מעבירים חוטים של מגבר ליד חוטי חשמל אחרים גם אז יש רעשים, או שזה לא קשור במצב המדובר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם זה הרעשים כמו תקתוקים מהירים כאלה כמו שצביקה אמר, אז פשוט התקינו לך את הדיבורית קרוב מידי לרדיו דיסק/טייפ/מיני/דיוידי/וזהו.

לפחות את הכרית אויר לא חסמו עם הדיבורית אני מקווה!

הכריות אויר חשובות לי הרבה יותר והן לא נחסמו, כנראה לפי מה שאמרת כנראה שהתקינו את הדיבורית קרוב לרדיו דיסק.

(דני הרכב הוא פיג'ו 306)

ל'

פורסם

אתה צודק במיליון אחוז!!!

בטח שיכול להיות!!!!

אני תקוע מתוך הרגל שאם מבצעים התקנה אז עובדים לפי הספר

קיימות הוראות נוקשות ובלתי מתפשרות לגבי התקנת דיבורית.

להלן תיאור של הוראות מחוייבות שהנחתי אולי בטעות שאותם בוודאי עשו כראוי.....

הוראות אלה נכונות לחברת אורנג' כי הם היחידים לדעתי שאכן הקפידו על הוראות מחמירות ואי סטייה מנהלים מדוייקים.

לדעתי הדבר נכון לגבי כל סוגי הדיבוריות מכל הרשתות בכל התדרים והפרוטוקלים לגבי דיבוריות כאמור המותקנות בכלי רכב מודרנים ממוחשבים.

יש לוודא כי מוח הדיבורית וחיוטו לא יוצמד לאי אילו ממרכיבי מערכת כריות האוויר ברכב לא לצמות החוטים, לא למוח, ולא לשום חלק אחר,

ובנוסף

מכיוון שכאמור הנחתי שביצעו התקנה לפי הספר ואכן יתכן שכך, אך יתכן מאוד גם שלא

בתגובתי הקודמת הגבתי כאילו הכל הותקן לפי הספר כך שלכאורה ברור לי שלא העבירו חוטים בצמוד לרדיו.....

גם ברור לי לכאורה..... שלא חיברו את המתחים לחוטי ומתחי הרדיו עצמו.....

גם ברור לי לכאורה...שאת הזנת החשמל חיברו ישירות לסוויץ' עצמו עם נתיך הגנה/ שקע חיוט דיבורית מקורי / מובנה בארץ ע"י יבואן הרכב בבונדט......

גם ברור לי לכאורה ...שאת המינוס של מח הדיבורית חיברו ישירות לפח הרכב עם סופית בהלחמה כמובן וטבעת משוננת בין הסופית לפח הרכב, ולא בין הסופית לבורג .......

גם ברור לי לכאורה שכל החיבורים מולחמים.... ושחיווט המיקרופון עובר מצד שמאל ולא חס וחלילה וממש חס וחלילה עם חיוט האנטנה שעובר בדכ בצד ימין.....

גם ברור לי לכאורה שמח הדיבורית מקובע ולא זרוק מתחת לשטיח, וברור לי שבדקו שיציאות החיווט (שקעים תקעים של המוח) מופנים כלפי מטה ולא כלפי מעלה שאם תהיה חס וחלילה נזילת מיים מהרדיאטור הפנימי שעלול בעת תקלה לנזול, או מפתח סתום /סתום חלקי של המזגן, שלא יזלו מיים לתוך המח.....

גם ברור לי שה"מודולים" (בסיס האנטנה ובסיס היחידה הנדבקת הפנימית) מודבקים בחפיפה מלאה וברור שהקפידו שלא תהיה סטייה שתעלה על 2% אפילו שאין מכשיר ייעודי לכך.....

בקיצור:

התייחסותי נבעה להתקנה סופר מקצועית בלבד ולא לכל אפשרויות הטיפשיות והמקובלות הקיימות בשוק המתקינים (אם כי השתפר מאוד בשנים האחרונות).

בדיקה של מה שרשמתי בתחילה, לגבי הזזת העריסה לצורך בדיקה, מתבקשת בכל מקרה, אך אין לזלזל במה שרשמת לי , ועל כן תשובתי בכל התיאור שתיארתי להלהן, שיש לוודא שהותקן כהלכה ולא בצורה חאפרית.

מקווה שלא סיבכתי בתשובה הארוכה הזו. הסתבך לי קצת האורך...:?

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אורנ'ג בהחלט מתקינים בצורה מפליאה כולל צילומים של כל התקנה והתקנה, ודני..... בעלת הפלאפון הסורר היא בחורה...

פורסם

טוב........:wink: יש לי אפשרות התגוננות...

שכן... קיים חוק במדינת ישראל שכל פנייה מתייחסת לשני המינים.....

אז..

יצאתי מזה...

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...