Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מיתכוון בשבת לנקות את הקרבורטור שלי דבר ראשון אני מבקש ש כל מי שרוצה להגיד סתם דברים שלא יעזרו לי מיתבקש לא להגיב הנני ילד גדול ויודע את כל הסכנות הקרוחות בפירוק קרבורטור,טוב אז המצב הוא כזה קניתי קיט מוכן עם כל הגומיות וכל מה שצריך,קניתי גם שני ספריי לניקויי (לא מצאתי חומצה מיחדת אך נירא לי שזה יספיק) השאלה הראשונה היא האם יש צורך להחליף את משאבת התאוצה הרכב מקרטע מעט וגם אחרי ירידה די טלולה בחיפה יכול בסוף הירידה להכבות אך אינני יודע למה אם זה כי המנוע היתקרר או איכשהו קשור לעצירה כאשר באוטו הרגע אני מושך צוק אז האוטו לא ניכבה ?? שאלה שנייה יש לי בקיט במין קופסת פלסטיק מין בורג מוזהב שלתוכו מישתכל מין מחט עבה האים אותו חייבים להחליף או רק במצב מסויים השאלה השלישית היא לגבי הפילטר שנימצא בתוך הקרבורטור האם מחליפים אותו בחדש או רק מנקים ובעזרת מה תודה לכל העונים.

פורסם

עשיתי את אותו דבר בדייהטסו אפלאוז אבל עם בנאדם שמבין בזה.. אני אומר לך עכשיו וכדאי שתקשיב טוב אל תעשה את זה לבד אם אתה לא יודע.. כלומר אם זאת פעם ראשונה..

חבל להשבית קרבורטור בגלל שטות.. בקשר לבורג עם המחט את הבורג עצמו להחליף ואת המחט לא חייב אפילו מומלץ שלא.. את הפילטר מומלץ להחליף ואת המשאבה לא חושב שצריך זה רק כיוון של הקרבורטור..

אחרי שסיימת את העבודה גש למכון קרבורטורים לכיוון CO ולבדוק שכל הצינורות מחוברים טוב..

יואב

פורסם

אחי תגיד אתה יכול להגיד מה כבר כל כך מסובך ש כולם פה כל כך רועדים ביגלל הפירוק וההרכבה זה לא שאני הולך לשחק עם הברגים של הכיוון בהם אני לא נוגע אתה יכול לפרט שלבים או מה כן ולא לעשות

תודה

פורסם

א. תכתוב בצורה מסודרת עם סימנים מספור וכו' אז אנשים יבינו מה אתה רוצה ויוכלו לענות.

ב. פירוק זה קל, להרכיב קשה ;)

יש סיבה למה את צביקה מהללים ומשבחים כאן, מכיוון שהנושא הוא לא פשוט ודורש הרבה ניסיון וידע כדי שהעבודה תצא פרפקט ולא מקרטע יותר ממה שהתחלת, אז אם אתה קצת בוגר תוכיח לך ולנו, לך לבעל מקצוע מומלץ, תשב לו על הווריד ואולי אולי אולי - פעם הבאה תעשה לבד.

...Carpe Diem

פורסם

בהצלחה בפירוק ובהרכבה של הקרבורטור.

מצורפים קבצים מתוך ספר של HAYNES עבור FIAT UNO אולי תמצא חומר שקשור לקרבורטור המורכב ברכב שלך.

מומלץ לקרוא גם אם החומר לא ממש מתאים לקרבורטור שברשותך.

יש דברים שאסור לך לגעת בהם !! רק אם יש בידך ציוד מיוחד.

שוב פעם בהצלחה !

1-8 - Fiat Uno Service And Repair Manual (83-95).pdf

6-22.pdf

9-15.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תגיד לי מה זה שווה שאתה מפרק ורק מנקה ורק מחליף אטמים מבלי לכוון מחדש, מבלי לבדוק את הסיכות/דיזות וכל מה שלא תקין ואלי גם משאבת התאוצה.

רואים שאתה לא כזה מקצוען ואני לא חלילה מתנשא עליך, אני יודע פחות ממך.

טיפול בקרבורטור ברמה גבוהה כדי שיתן תוצאות חובה שיהיה אדם מקצוען מאד.

אתה רוצה לשחק ולנקות קרבורטור? גש לפירוקיה קנה, פרק קרבורטור נקה אותו ואחכ תראה אם לא עשית נזק, אם עשית מקסימום קרבורטור של פירוקיה וזה השכר לימוד שלך.

טובים ממני וממך בפורום שמתקנים את רכבם לבד בחרו שלא לטפל לבדם בקרבורטור גם בגלל הפחד מנזק וגם בגלל שמא הטיפול לא יצליח והמצב ישאר כפי שהוא.

לשיקולך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם התחלת בעבודה,אל תפחד,המשיך אני לרשותך.

את המשאבת תאוצה חייב להחליף,זה החלק שעובד הכי הרבה בקרבורטור.

אם לא היה הייתה לך הצפה לפני הפירוק,לא חייב להחליף את המחט.

נענע את המצוף ושמע,אם יש בו דלק,השקיע אותו בתוך דלק וראה אם הוא צף.

חפס בפורום,לא מזמן כתבתי איך לכוון את הקרבורטור.

בהצלחה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכל העונים את הספר של היינס יש לי במלוא ואספתי די הרבה חומר (הסברים על מה ואיך עובד ).

כמו כן אינני מיתכוון לגעת בבורג של התערובת כי לא מיזמן החלפתי פלאגים והם היו בסדר גמור כך ש התערובת בסדר אין מה לגעת גם בורג כיוון הטורים בסרק אין מה לגעת כי טורים לא קופצים ועובדים קבוע כמו שעבדו קודם ,אני מאוד רגיש לרעשים ,העיניין הוא שלגבי המשאבת תאוצה לא מצאתי מתי ואיך יודעים שצריך להחליף. אני מאמין ששלי עדיין מקורית אז אולי הגיע זמנה (מה זמן חייה ?) לגבי הפרוק אני מרגיש שהקרבורטור מתחיל לקרטע מעט בזמן האחרון ואני לא מזניח בקיץ שעבר השפרצתי לתוכו מנקה קרבורטור והבנתי שזאת טועת אז הפעם כמו שצריך ועוד פעם אם מישהו יודע ועשה פירוק של קרבורטור weber אז אני אשמח, אם לא אז אני כראה אהיה הראשון ותקבלו גם מדריך מפורט אם למישהו יש חומר קריא בבקשה אני אשמח לקרא עוד (העבודה תיתבצע בשבת).

ועד שאלה קטנה בקיט עצמו יש גומיות קטנות מאד מה היעוד?

פורסם
עשיתי את אותו דבר בדייהטסו אפלאוז אבל עם בנאדם שמבין בזה.. אני אומר לך עכשיו וכדאי שתקשיב טוב אל תעשה את זה לבד אם אתה לא יודע.. כלומר אם זאת פעם ראשונה..

חבל להשבית קרבורטור בגלל שטות.. בקשר לבורג עם המחט את הבורג עצמו להחליף ואת המחט לא חייב אפילו מומלץ שלא.. את הפילטר מומלץ להחליף ואת המשאבה לא חושב שצריך זה רק כיוון של הקרבורטור..

אחרי שסיימת את העבודה גש למכון קרבורטורים לכיוון CO ולבדוק שכל הצינורות מחוברים טוב..

יואב

דייהטסו אפלאוז זה לא כמו אונו 45 אפלאוז ו מציובישי L200 הקרבורטורים הכי מסובכים

ופיאט אונו 45 אח שלי הקטן בן 13 עושה לבד :-)

פורסם

אני אישית ישבתי ליד מקצוען כשהוא טיפל לי בקרבורטור ואני אומר לך אין סיכוי שתרכיב הכל כמו שהיה ובטוח תתקע בבעיה....לך לצביקה ותשב לידו כשהוא עושה את העבודה ותלמד...

ואם אתה בכל זאת בוחר לעשות בעצמך אז אני מחכה לעידכונים איך עבר הטיפול

פורסם

חברה שלום לכולם לאחר הרבה שיכנועים עצמיים החלטתי שלפני שאני מפרק את הקרבורטור שלי אני הולך על פירוק קרבורטור אחר ,כך קניתי לעצמי קרבורטור מאותו הסוג שיש לי באותו ב100 שקל וכבר פירקתי אותו את האמת אין הרבה חוכמה מיוחדת אבל לא משנה שיהייה (בישביל הניסיון).

כיוון שאין מדריך מפורט לפירוק קרבורטור מהסוג הזה הנני מכין פרוייקט מפורט אם הסברים ותמונות .

שאלה: אם מישהו יודע למה נועד בורג כיוון על משאבת ההאצה??

תודה לכל העונים

פורסם
הנני ילד גדול .

הנני מכין פרוייקט

קודם כל בהצלחה :-)

דבר שני צפה פגיעה מיהורם גאון בגין גניבת זכויות יוצרים על המילה הנני

GOT סחוג?

פורסם

תגיד לי, במקום לנחש מה שייך לאן ולבזבז כסף על קרברטור שקנית ופירקת(אתה בטוח שהחזרת הכל במקום?)

במקום לבזבז את ה100 שקל על הקרברטור היית נוסע לצביקה מוסיף עוד 100 או כמה שזה לא יעלה(הרי את סט הגומיות יש לך, רק פירוק,ניקוי והרכבה) היית לומד, נהנה מהרמה הכי גבוה שיש.

אחרי שהיית רואה איך צביקה עובד, תדע בידיוק איך לפרק. אבל מכיוון שאף פעם לא ראית איך מפרקים קרברטור יהיה קשה לעשות הכל ב100 האחוזים. מה גם שאתה מהאיזור של צביקה לפי מה שהבנתי.צביקה מנתניה.

אם אתה מפחד ללכת למוסך בכדי שלא יעבדו עליך(קשה בימיינו למצוא אנשים ישרים ומקצועיים) ואתה רוצה לעשות את העבודה לבד בשביל שלא יעבדו עליך וגם בשביל הכייף העצמי -אני מבין אותך.

במיקרה הזה צביקה ידוע כאיש מקצועי, ואת הכייף תשאיר לפעם הבאה שתירצה לנקות.

זאת דעתי האישית.

בהצלחה!

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...