Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בפרארי F430

YoSiMr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב לא יצא לי לנהוג עליה, אך גם הנסיעות שעשיתי בא בתור נוסע הספיקו לי כדי להבין באיזה רכב מטורף מדובר, אתה יכול להכנס לפניות במהירות שבכל רכב ספורט אחר הייתה מתהפך ועף לאיזה ואדי!

והתאוצה שמלווה בנהמת מנוע שפשוט גורמת לך להרגיש שאתה חי!

בשאר הזמן כשלא היייתי בפרארי גם לא ביישתי את הפירמה, נסעתי בMERCEDES SL55 AMG ובPORSCHE CAYENNE TURBO (הגרסה החזקה ביותר כמובן),כי בכל זאת - זה לא פשוט לרדת מפרארי אז עשיתי את זה בהדרגה :smile:.

למקרה שאתה תוהים, הבעלים הגאים של החבורה העליזה הזו הוא בחור בן סה"כ 22!!!!!

נ.ב

התמונה הנוספת היא רק כדי שתראו איך נראה גראג' מהגיהנום, למקרה שאתה שואלים את עצמכם איפה הPORSCHE אני אתן רמז, תסתכלו מאחורי המרצדס.

התמונות לפניכם:

ferrarif430.JPG

DSCN0610.JPG

mercedessl55.JPG

garage.JPG

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

where was it?m

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מליונר צעיר ?, איך הוא התעשר ?

לדעתי בן אדם (גם אם הוא עשיר) צריך שתהיה לו מכונית אחת=אהבה אחת , מקסימום דו"ג בנוסף

לא חסר על מה לזרוק כסף כשיש אותו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

והנה תמונות שלי.

לשאלתך על מס' רישוי, לדעתי פשוט אין לאוטו הזה מקום מסודר ללוחית רישוי, מה שכן יש לו זה דף שמודבק לשמשה האחורית עם המס' ואישור מיוחד מהמכס, ואתם בטח שואלים למה?

התשובה היא כי זאת הפרארי הראשונה מסוגה בארה"ב, לקח לבחור משהו כמו שנתיים כדי להעביר אותה במכס.

עד שיום בהיר אחד הוא שמע דפיקות בדלת, ראה משאית עוומדת מחוץ לבית.

אין לכם מושג כמה קשה היה להוריד את הרכב מהרמפה מבלי לשרוט אותו - הוא פשוט מנשק ת'אספלט!

זה שנסעתי איתו הוא חבר שהכרתי בטיול בארה"ב, המכוניות המטורפות שלו הן רק גולת הכותרת לטירוף שהלך שם...

meandferrari.JPG

meandferrari1.JPG

פורסם
ואחרי זה יש לך ביצים לכתוב בחתימה :

" דייהטסו

חווית הנהיגה המושלמת "

?

:lol:

שטויות!

חוית הנהיגה מ10 דקות על דייהו גם נהיגה על פרארי שעה לא תעשה(והוא עוד לא נהג!!)

נ.ב.

בצחוק כן?(לא שאני מזלזל בדייהו)

to finish first first you have to finish

פורסם
שטויות!

חוית הנהיגה מ10 דקות על דייהו גם נהיגה על פרארי שעה לא תעשה(והוא עוד לא נהג!!)

נ.ב.

בצחוק כן?(לא שאני מזלזל בדייהו)

דייהטסו חביבי לא דייהו. :)

פורסם

חברה, נושא החתימה לא פתוח לדיון, כי גם אחרי הפרארי דעתי לא השתנתה :smile:

ד"א, ההבחור היה בארץ ונהג בדיהטסו שלי, לקח לי זמן לשכנע אותו שקיים רכב עם 1300 סמ"ק.

פורסם

קצת רקע, לפני משהו כמו 10 חודשים חברה שלי בכמעט 3 שנים האחרונות נסעה לשיקגו (או יותר נכון עברה לשיקגו לצמיתות).

כמחווה אחרונה לקשר ולעצמי בכלל החלטתי שאני גם אסע לשיקגו לחופשה, גם כדי לבלות איתה זמן אחרון בתור זוג וגם כדי להתאורר מהשגרה הלוחצת, וככה עשיתי.

די בהתחלה נפגשנו חברה כולל הבחור המדובר ואני והוא התחלנו לדבר על מכוניות, באיזשהו שלב הוא שולף לי ככה בנונשלנטיות, "ohh, really, u like cars, so u gotte check the car i'm getting this saturday!", וששאלתי איזה אתם כבר מנחשים לבד מה הייתה התשובה... מיותר לציין שהלסת שלי נשמטה ופגעה חזק בקרקע!

וכמה שזה ישמע מצחיק, ואולי אפילו קצת צבוע, הוא באמת בן אדם זהב - ואני לא מתכוון לכסף שלו.

הוא כבר ביקר פה פעם אחת בארץ (יש לו פה משפחה) הוא מגיע בסוף נובמבר עוד פעם, אנחנו ממש בקשר טוב ואני אפילו עובד עבורו דרך האינטרנט.

• תוכן חדש...