Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה באמת :evil:

פעם הבאה אני אדאג להשתתף בעשרות האירועים המוטוריים ההוגנים האחרים שיש לנו בארץ...:roll:

אף אחד לא בא אלייך בטענות,אלא למארגני האירוע (ביה"ס מסלולים).

אני מאוד רציתי להשתתף,נרשמתי,אפילו אתמול "הכנתי" את הרכב (בדיקת נוזלים,שמן,קירור וכו').

קמתי היום בבוקר ב-7:15,התלבשתי,והחלטתי בסוף לא להגיע כי המחיר שהם דרשו פשוט שערורייתי !!!

עם כל הכבוד לקיום האירוע במסלולים,הרי האירוע הזה לא בא לתרום במאומה לקידום הספורט המוטורי, אלא בא להכניס עוד כסף לקופת ביה"ס,דבר שלגיטימי,אבל אתם גם ככה מרוויחים פרסומת חינם (הרי כמו שמישהו כאן אמר, "מסלולים אירגנו אירוע יפה" וכו',זה מה שנקרא פרסומת חינם), אז היה מקום להפחית משמעותית את עלות ההשתתפות,ואני אפילו לא מדבר על 100 שקלים,אלא למטה מזה.

זכותם של מארגני האירוע לגבות גם 300 שקלים על השתתפות,אבל הם פשוט ירו לעצמם ברגל, כי הם הפסידו הרבה חבר'ה שרצו להגיע,ולא הגיעו,נטו בגלל מחיר השתתפות מוגזם.

כאשר משקללים את מחיר ההשתתפות (140 שקלים) יחד עם מרכיב הדלק שתופס היום חלק בלתי נפרד מכל אירוע כזה (לצורך העניין נאמר 100 שקלים היה הולך על דלק לאירוע כזה), ותגידו ש-240 שקלים זה לא מחיר מוגזם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש תמונות מכול הקטגוריות

יש לך כליאו שחורה לא

ובחוץ חניתה בשלישיה עם עוד 2 כליאו?

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

gal-r32 - האירוע היה היום מהבוקר עד 16 בערך. בעוד חודשיים-שלושה יהיה עוד אירוע.

edan82 - אין לי בעיה שיגיד מה שהוא רוצה על מסלולים ושהם עושקים וכו' אבל הוא קרא לכל מי שהשתתף ולקח חלק באירוע פראייר...

dinnnn - עד כמה שאני ראיתי היו רק שתי קליאו שחורות, שלי ושל מאור ושנינו השתתפנו בקטגוריה השניה (היו עוד אפורה וצהובה שלא השתתפו וחנו בחוץ). לא חניתי ליד קליאו אח"כ.

בכל מקרה אני מתכוון לתמונות מהמקצים בהם נהגתי.

ניר

פורסם

מקווה שזה האוטו שלך

זו התמונה היחידה שלו אצלי

והיו המון צלמים תחכה יום יומיים בטוח יהיו עוד תמונות שלך

p10100510aw.th.jpg

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

סה"כ היה אירוע נחמד מאד,יקר לא יקר לפי דעתי היה כייף.

ואיפה תמונות של הרכב שלי?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
NMP למה חנית ליד הקונוס? :twisted:

לא יודע, המגרש כורכר היה מלא בכל מיני פסיכים :-)

טוב, תמונות סטטיות של אירוע כזה זה ***, חייבים מישהו שצילם בוידאו.

פורסם

היה אחלה.............לאחד שרואה את המכוניות האלה והביצועים האלה בפעם הראשונה בחיים שלו...:?

נ.ב

למה בגמר של הטורבו, פסלו את קובי כהן והוסיפו לו זמן?.......(אם מישהו מבין על מה אני מדבר, זה היה בפיניש של המקצה שלו).

נ.ב2

אם אנלא טועה הפעם הבאה תהיה בדצמבר.

פורסם

קובי קיבל קנס של שלוש שניות על כך שהוא לא עצר עצירה מלאה בקו הסיום אלא עבר אותו עם הגלגלים האחוריים (אתה צריך לעצור עצירה מלאה כשהגלגלים הקדמיים שלך עוברים את הקו והאחוריים לא).

הקנסות האלה היו מנת חלקם של הרבה אנשים בגמר (גם אצלי לצערי) בגלל שזה מקצה אחד שקובע ואתה נותן את הכל ולפעמים קצת יותר מדי...

ניר

פורסם

היה מאוד נחמד...

הSTI עשתה את הזמן הכי טוב, אך למרות הכל , ה EVO לקחה בגמר.

היה מאוד מהנה...

הכי מצחיק ששום רכב בקטגוריה של עד 2000 סמ"ק לא עבר את הפ'גו 106 של ג'רמי - כל הכבוד!

הראה שלא צריך לא פרפורים ולא הרמת ארמברקס כדי לזכות בגביע מקום ראשון!

פורסם

אין ספק, ג'רמי שיחק אותה בגדול.

ב-2000 הגענו רק למרחק של שניה ממנו (אם אני זוכר נכון את התוצאה שלו אז הייתי בדיוק שניה איטי ממנו) וגם בקטגוריית הטורבו היו מעט מאוד שהצליחו, 3-4 אולי (אלא ששלטו טוב בבהמות שלהם כי הרבה שם לא ממש ידעו לנצל את הרכבים שלהם ועשו תוצאות פחות טובות משתי הקטגוריות החלשות יותר).

כל אירוע כזה מראה (למי שרוצה לראות) שהנהג הרבה יותר חשוב מהרכב.

ניר

פורסם

כול הכבוד לצוות"מסלולים" על הגימקאנה

אחלה אירגון,אחלה מיקצועיות,אחלה פן

עוד צעד במיסוד הספורט המוטורי,

עוד הוכחה שאין אפשרות לעצור

את הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה בארץ,

וכדאי ורצוי למסד אותו

אני נהנתי תמשיכו כך

קובי כהן

נ.ב

כול הכבוד לזוכים במקומות הראשונים עד2.0 סמ"ק מישל גאז ולאורן עם האוו מעל 2.0 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...