Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימקאנה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי - אם אתה זה הבחור עם האיביזה הצהובה - רוצה להגיד לך כל הכבוד...

להגיע למקום כזה יחד עם מכוניות כמו STi ו EVO.

ממש כל הכבוד...

הפגנת נהיגה ראויה לשמה!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פראיירים מחיר ועוד.

דבר ראשון מסלולים לא דפקו לעצמם שופ כדטר ברגל. לפי כמות המשתתפים, גם ככה היה יותר מדי (או לפחות מספיק) אנשים. מחיר נמוך יותר יגרום אולי שיהיו יותר אנשים, אבל יהיה פחות מדי זמן אפילו לבצע את מה שהיה היום. כמות גדולה יותר של אנשים היום היתה רק מייגעת יותר מדי.

דבר שני, שאני רוצה לארגן נסיעה כזאת עם חברים, אני מארגן חברה, נוסע 150 ק"מ למנחת נטוש, מארגן בעצמי את המסלול, נוסע חזרה 150 ק"מ וחוזר שבע רצון הביתה.

רק הדלק עולה לי יותר מ 140 ש"ח (והדלק לנסיעה הלוך חזור לאשדוד מהמרכב זה לא יותר מ 20 - 30 ש"ח).

לא לדבר על שלוש שעות דרך (הלוך + חזור), שעה נוספת לסדר מסלול וכו .

סך הכל עלות דומה וביזבוז זמן רב יותר. כמובן שיש יתרונות מסויימים - אפשר יותר מקצים, פחות אנשים מתחרים וכו ...

קיצור במצבנו היום, המחיר סביר...

פורסם

גם לי בכלל לא נראה שהמחיר מוגזם.

יש עלות תפעול קבוע של המקום. ומסלולים העמידו איזה 10 עובדים שמקבלים שכר על מנת לוודא שהארגון והביצוע יהיו חלקים - וזה עבד להם.

אני גם מבטיח לכם שמסלולים הכניסו מהיום הזה פחות כסף ממה שהיו יכולים אילו היו מקיימים קורס מסחרי רגיל

אם תראו לי אפשרות אחרת להתחרות במסגרת כלשהי בספורט מוטורי 'חוקי' עם הרכב הפרטי והחוקי לכביש שלי שעולה פחות מזה, אני אשמח להשתתף.

140 ש"ח זה סכום שאתם מוציאים בלי להניד עפעף בביקור אחד בפאב עם החברה, או בשתי פיצות שהזמנתם הביתה. בעיני זה מגוחך לפספס אפשרות השתתפות בארוע כזה בגלל הוצאה כל כך קטנה.

ולמה כולם צילמו בעיקר את רכבי הטורבו?

יש למישהו תמונת אקשן טובה שלי עם הראלי (לבנה דור ראשון)?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גרמי כול הכבוד על המקום הראשון בתחרות עד ה 1600 אהבתי את הביצועיים שלך עם האוטו

ובנתיים

p10100176ze.th.jpg

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

אה

ופעם הבאה תדליקו אורות ,זה מצטלם טוב יותר :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מרשל - התמונות שלכם כמו תמיד מדהימות רק חבל שלא נשארתם מעבר לקטגוריה הראשונה (הקטגוריה השניה נפלה בין הכסאות כי אתם כיסיתם יפה את הקטגוריה הראשונה ולטורבו אין מה לדאוג כי כל מי שהיה שם צילם אותם בלי סוף).

זה כמובן לא נאמר כביקורת, סתם ביאוס אישי :wink:

ניר

פורסם

אני לא מאמין שפיספסתי את האירוע הזה :mm_cry:

נשמע יקר אבל כסף בא וכסף הולך חראם העיקר שנהנים

פעם הבאה שמישהוא ידאג לרשום נושא עם כותרת מודגשת (באדיבות המנהלים כמובן)

מתי יש אירוע נוסף שאף אחד לא יפספס...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
עד שיש אירוע כזה והמקום היחיד שבו הוא מפורסם זה האתר של מסלולים. חבל, ממש חבל.
זה לא מדויק. פרסמו את זה בערך בכל פורום, בעיקר בזה של max-tuning (נוכחות מרשימה) וגם כמובן PSI שדאגו לנוכחות יפה ומוצלחת בשתי הקטגוריות האחרות.

גם פה היה על זה משהו אבל עכשיו כשחיפשתי באמת לא מצאתי הודעה רצינית על זה אלא סתם איזכור אקראי בכמה שרשורים.

הייתי בטוח שכולם כבר נתקלו בזה ויודעים אבל כנראה שזה לא המצב.

היו הרבה תלונות של אנשים על המחיר של מסלולים וכל מיני דברים כאלה אז חשבתי שזה שקט ולא נדחף פה לאיזה דביק בגלל שאין כל-כך קונצנזוס סביב האירוע הזה.

בקיצור, פעם הבאה אני מבטיח לדאוג לפרסם פה הודעה על זה אם לא תהיה כזאת (מסלולים בטח תודיע לכל המשתתפים) והמנהלים יוכלו להפוך לדביק או whatever כדי שלא יפספסו.

ניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...