Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עובד באיזה מאפייה בב"ש(הפינה החמה למי שמכיר) ואתמול הגיע אלינו רכב מיוחד/מוזר, הבעלים אמר שזה לוטוס אליס ובאמת הרכב מקדימה ומהצד היה ממש דומה ללוטוס, היו לרכב את הפנסים של לוטוס.

הבעלים אמר שיש 5 כאלו בארץ.

http://motor.tuportada.com/img/wp/lotus-elise-13.jpg

יש לוטוס בארץ? ייצורו אותה עם הגה בצד שמאל ואם כן אז כמה בערך יעלה לייבא אחת לארץ?

תודה:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה בדיוק מה שראיתי!

האמן לי חביבי לא היו לי שום עוגיות בבראוניס.

וכשאין לי ספק במשהו אז הוא וודאי.

זו הייתה בדיוק מכונית כמו שצורפה בתמונה פה מעליי,

בעבר ראיתי אותה כשהייתי בפריס לכן זיהיתי אותה.

אופנוען

פורסם

חבר'ה, אין ממה להתלהב. ישבתי בתוך הסמארט הזאת, היא נראית כמו פורד פיאסטה משנות השמונים מבפנים. פשוט זוועה. המנוע גם חלוש והגיר נוראי, כך שמתקבלת חבילה שנראית נפלא מבחוץ, אבל כל השאר ממש ג'יפה. 200000 ש"ח? כן בטח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חבר'ה, אין ממה להתלהב. ישבתי בתוך הסמארט הזאת, היא נראית כמו פורד פיאסטה משנות השמונים מבפנים. פשוט זוועה. המנוע גם חלוש והגיר נוראי, כך שמתקבלת חבילה שנראית נפלא מבחוץ, אבל כל השאר ממש ג'יפה. 200000 ש"ח? כן בטח...

רוני

בידיוק כמו שציינת גם אני סיכמתי את ההיכרות הקצרצרה שהייתה לי איתה..

למרות שהביצועים שלה קצת הפתיעו לטובה בשביל מנוע 700 סמ"ק,

אגב 200000 שקל ועוד בלי מערכת:shock:

פורסם

רוני

הרי מישהו חייב לשלם על הסמל ( טוב נו... שמוטבע על המנוע :-) ).

פורסם
ישבתי בתוך הסמארט הזאת, היא נראית כמו פורד פיאסטה משנות השמונים מבפנים. פשוט זוועה. המנוע גם חלוש והגיר נוראי
ישבת או נהגת ?

מה שיפה באליז הוא שקיימת גרסא אמריקאית עם מנוע טויוטה,

כך שלא נראה לי שרחוק היום בו נראה כאלו בארץ.

*אייקון מתפלל*

MCS 2008

פורסם
חבל שאין לוטוס בארץ.

יש לפחות שתי לוטוס בארץ, אבל קלאסיות - 7 במצב יפהפיה, ויורופה בשיפוץ מקיף.

דגמים מודרניים יותר כמו אספרי, אלן או אליז - אין

• תוכן חדש...