Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חות דעת על פיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל שאלה של מי החזיק את הרכב, והיכן טופל, לכתוב בצורה כה גורפת שמדובר ברכב לשלוש שנים אז זה ממש אבל ממש לא נכון ! ! !, אני מכיר רכבים כאלו מהתק' של טרום מקצה השיפורים הנמרץ שבוצע משנת 2000 ואילך, ממודל 97 ו - 99, במצב מדהים וגם כאלו שחוטים והרוסים לחלוטין, הכל עניין של מי בעל הרכב ועד כמה הוא אוהב אותו, כי הן מבחינת איכות החומרים והן מבחינת רמת הגימור וההרכבה הרי שבמודליםהנזכרים לעיל קרי 01-03 , ולמעשה עוד קודם לכן בשנת 00, נערך מקצה שיפורים משמעותי בכל הקשור באיכויות החומרים וברמת ההרכבה והגימור בדגמי 406 למינהם ורמתם אינם נופלת מעלית הקונצורנים הגרמניים זאת אני כותב מנסיון אישי , ובמרבית דגמיP.S.A כך שמה שאתה אומר לא ממש נכון בלשון המעטה ולראיה אני מציע לך לצאת ולראות מספר רכבים כאלו מהשנתונים לעיל ולהיווכח בעצמך אך אם זאת דבריך נכונים בחלקם לגבי דגמי ה - 405 הישנים של שנות השמנונים והתשעים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסובארו 4EVER, מהיכן אתה שואב את הנתונים על אמינות מפוקפקת אצלינו במשפחה המורחבת היו בתק' מסויומות 5 מכוניות כאלו בו זמנית שהוחזקו ברשותנו זמן לא מבוטל אחת מהן אף חצתה את קו ה - 300000 ק"מ ללא שום בעיה מיוחדת למעט טיפולים שוטפים שום תקלה מכל סוג, והכל מתועד בהיסטוריית טפולים, כך שלי ולרבים כמותי המכירים את הרכב באופן אישי היטב ולא משמועות ! ! ! ממש לא ברור על מה אתה מדבר כאשר אתה כותב אמינות מפוקפקת לטווח הארוך אנא פרט ובסס את דברייך האם מנסיונך ? משמועות וכי"ב, תודה.

פורסם

יש לי שתיים במשפחה, אחת שנת 98 מנוע 1800 אחת שנת 2000 מנוע 2 ליטר.

ה98 אצלי כבר 7 שנים, כמעט אפס תקלות. בוודאי אפס תקלות שמחייבות כניסה מיידית למוסך. צריכת דלק טובה, לפחות 1:10 ואפילו 1:12 כאשר אני נוסע ממש ממש רגוע, וממעט במזגן. איכות חומרים בפנים וצבע בחוץ עדיין במצב חדש. הגה מצויין ומדויק. הרבה בטחון באחיזת הרכב. (עם צמיגים בינוניים).

מנוע עם מומנט חלש קצת, (מדובר על גרסת 112 כ"ס) תגובה חלשה מאוד בהילוך שני בעיקר, בסל"ד נמוך בעיקר (בערך 20-40 קמ"ש) מתחיל למשוך יפה כשהמהירות עולה ל70קמ"ש. (מנתק הצתה בהילוך שני, רק ב130 קמ"ש)

ה2 ליטר היא מדגם SV כלומר קפיצת מדרגה בפינוק, מושבי חשמל מאוד מאוד נוחים, תענוג. שליטה מההגה על המערכת, וישרים אוטומטים (תתפלא זה ממש נוח, לדוגמא כשעוצמת הגשם משתנה כל חצי דקה, או כשרכב חולף מתיז עליך מים). ההגה מרגיש טיפה קל מידי. תחושה סובייקטיבית שלי שיש טיפונת פחות אחיזה, והיגוי יתר מפחיד יותר בהרפיה מהדוושה) האוטו עשה יותר בעיות, כריות אוויר, שסתומים בגיר, ועוד כמה שטויות אלקטרוניות שנפתרו באחריות. תגובת מנוע טובה משמעותית, המזגן לא משפיע על הסחיבה. מנוע גמיש,נגיעה בדוושה ב2000 סל"ד והאוטו רץ. אגב, בעימות ראש בראש בין שתיהן נפתח רווח של 10-15 מטר (אחרי 200 מטר בערך).

אתה תהנה הרבה יותר מ 2 ליטר SV.

ה406 היא מכונית ללא שום מגרעות בולטות. אחריה תרגיש באקסנט שאתה יושב באוטו פלסטיקי וזול, ונוסע על קרש גיהוץ נמוך שמעביר לתחת שלך כל פגם באספלט.

ב407 כבר יש תכונות טובות אבל גם מגרעות. טובות: עיצוב, איכות חומרים, בידוד רעש, ברקסים חדי תגובה, אחיזת כביש מדהימה, וחדות היגוי מפתיעה, וזאת עם צמיגים בינוניים. מגרעות: מתלים קשים, פחות נעימים לנסיעה, דוושת גז עם השהיה מעצבנת נורא.

פורסם

רכב נוח מאוד לנהיגה

נוח יותר מרכבים ברמת מחיר יותר גבוהה

מאשר את כל המלצות בפורום

אני בעל רכב 406 שנת 2001 נפח 2000

שמורה יד ראשונה

מחיר מחירון

אם אתה מעוניין צור קשר

[email protected]

פורסם

רכב מדהים.

יש לי אחת במשפחה (של אבי) נוחות נסיעה ,שקט, צריכת דלק קטנה יחסית (מנוע 1.8 ), אבזור באיכות חומרים טובה, התנהגות כביש מצויינת. כמעט ואין לי דברים נגד הרכב הזה חוץ מתיבה אוטומטית שמגיבה קצת באיטיות, הרכב פשוט מעולה!

פורסם

אכן מאשר את כל התגובות (החיוביות) לגבי הרכב לגבי 1.8, מול ה - 2.0 , אכן ישנם הבדלים אך בתור מי שמכיר את שניהם מנסיון אישי באם אינך נהג של FURMOLA 1 , לא תחוש בהבדל חשוב לי להבהיר ה - 1.8 ל א ע ג ל ה ! ! !, ממש לא ! ! ! הוא מגיב ונוסע מצויון ! ! ! אך בהשוואה ל 2.0 , הוא חלש יותר, אך יחד עם זאת מהנה לנהיגה לא פחות אולי אפילו מעט יותר, לדעתי, היות ו ב - 1.8 התקשורת עם הכביש ברורה יותר עקב תאוצה מתונה יותר, (אך חד משמעית לא עגלתית), מעבר לכך צריכת הדלק ! ! ! ב - 1.8 עדיפה בהרבה פער של בין 4-5 ק"מ, לליטר שיקול חשוב מאוד לדעתי, ובכלל בכביש פתוח לא תחוש בשום הבדל המהירות הסופית ב - 1.8 טובה אפילו יותר מהצהרת היצרן ואם איני טועה באחד המבחנים הגיעו עם הרכב ל 198 קמ"ש, נראה לי די והותר, שלא להזכיר כי בהאצות ביניים אינו סובל מכל נחיתות, (מה שמבטיח בטיחות אקטיבית טובה מאוד, כך שבמכלול הדברים של עלות מול תועלת, קרי עלות רכישת הרכב ואחזקתו השוטקת קרי קבוצת חישוב 3 מול 4 בין ה 1.8 ו ה - 2.0, הוצאות דלק ביטוחים וכיו"ב ה - 1.8 מנצחת ובגדול !

פורסם
אכן מאשר את כל התגובות (החיוביות) לגבי הרכב לגבי 1.8, מול ה - 2.0 , אכן ישנם הבדלים אך בתור מי שמכיר את שניהם מנסיון אישי באם אינך נהג של FURMOLA 1 , לא תחוש בהבדל חשוב לי להבהיר ה - 1.8 ל א ע ג ל ה ! ! !, ממש לא ! ! ! הוא מגיב ונוסע מצויון ! ! ! אך בהשוואה ל 2.0 , הוא חלש יותר, אך יחד עם זאת מהנה לנהיגה לא פחות אולי אפילו מעט יותר, לדעתי, היות ו ב - 1.8 התקשורת עם הכביש ברורה יותר עקב תאוצה מתונה יותר, (אך חד משמעית לא עגלתית), מעבר לכך צריכת הדלק ! ! ! ב - 1.8 עדיפה בהרבה פער של בין 4-5 ק"מ, לליטר שיקול חשוב מאוד לדעתי, ובכלל בכביש פתוח לא תחוש בשום הבדל המהירות הסופית ב - 1.8 טובה אפילו יותר מהצהרת היצרן ואם איני טועה באחד המבחנים הגיעו עם הרכב ל 198 קמ"ש, נראה לי די והותר, שלא להזכיר כי בהאצות ביניים אינו סובל מכל נחיתות, (מה שמבטיח בטיחות אקטיבית טובה מאוד, כך שבמכלול הדברים של עלות מול תועלת, קרי עלות רכישת הרכב ואחזקתו השוטקת קרי קבוצת חישוב 3 מול 4 בין ה 1.8 ו ה - 2.0, הוצאות דלק ביטוחים וכיו"ב ה - 1.8 מנצחת ובגדול !
-ההבדל בצריכת הדלק הינו מקסימום 5% (כלומר עוד חצי ק"מ לליטר), ותאמין לי זה בדוק מכל הכיוונים, וגם מתאים לנתוני יצרן. ככה שהגזמת בהחלט.

-תקשורת עם הכביש גם לדעתי עדיפה ב1.8, אולי עקב פרונט קל (מנוע מאלומיניום), אולי עקב הגה פשוט יותר.

-נכון בתאוצות ביניים ההבדל לא גדול בין המנועים.

-בשיוט בכביש ה2 ליטר סוחבת טוב יותר (הכוונה כשלא עושים קיקדאון). אבל נראה שה1.8 שקטה יותר בטיפונת.

-לגבי אחזקה שוטפת, עלות קבוצת הרישוי היא זניחה ומצב מכני של הרכב חשוב בהרבה.

-לדעתי מבחינת נוחות דגם הSV מנצח בגדול, בוודאי כשקונים משומש וכמעט לא צריך להוסיף כסף לזה. (SV קיים רק ב 2 ליטר).

פורסם

נהג רגוע, אכן כל מה שרשמת נכון מאוד פרט לצריכת הדלק זאת אני כותב בתור מי שהחזיק 1.8 החל ממודל 99 בשנת 2000 שוב 1.8 ובשנת 2003 2.0 האמן לי יש הבדל בצריכת הדלק והוא לא זניח בכלל, לדוגמא : בנסיעה עקבית של 90 קמ"ש ב - 2.0 המיכל החזיק 695 ק"מ ו ב - 1.8 760 הבדל של 65 ק"מ, לדעתי קצת משמעותי לא ?

פורסם
אכן מאשר את כל התגובות (החיוביות) בתור מי שמכיר את שניהם מנסיון אישי באם אינך נהג של FURMOLA 1 , לא תחוש בהבדל חשוב לי להבהיר ה - 1.8 ל א ע ג ל ה ! ! !

היא כן.

אומנם אני לא נהג פורמולה 1 אבל נסעתי הרבה על שני הרכבים וה 1800 פשוט חלשה. אני האחרון שצריך להגיד דבר כזה (כי אני עובד בלובינסקי) אבל ה1800 לא בטוח לעקיפה ובימים חמים המאמץ פשוט גדול עליו.

ה 2000 מומלץ בחום!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לתומר הדר, ההבדל הוא אם היתה לך אחת כזו לאורך זמן או שנסעת בהן מידיי פעם ? לא בטוחה לעקיפה ? זו גם בטח הסיבה שמנהל השיווק הארצי, של לובינסקי וכמעט כל צמרת ההנהלה השתמשו ב - 1.8 לא ? למעט אולי הנמנכל"ים לשעבר, שנסעו ב - 607 3.0 ו- 3.0 ו - XM, ותאמין לי שמנהל השיווק יכל ויכול לנסוע בכל רכב שרק יחפוץ ולראיה ש ה - 1.8 שימשה אותו כרכבו הצמוד.

פורסם
לתומר הדר, ההבדל הוא אם היתה לך אחת כזו לאורך זמן או שנסעת בהן מידיי פעם ? לא בטוחה לעקיפה ? זו גם בטח הסיבה שמנהל השיווק הארצי, של לובינסקי וכמעט כל צמרת ההנהלה השתמשו ב - 1.8 לא ?

לא. הסיבה היא מדרגות מס והעובדה שלמנוע 2000 היה הרבה יותר ביקוש- ומכוניות שאפשר למכור לא יצמידו למנהלים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...