Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חות דעת על פיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או. קיי הבנתי אותך 1.8 לא מכרו ! אך לא נראה לי סביר שמנהל השיווק הארצי לא יכול לקבל 2.0 סמ"ק אם רק יחפוץ, תקן אותי אם אני טועה ?
מנהל ארצי לא ממלא דלק, יש לו דלקן אז ברור שאים היה תלוי בו היה לוקח את 2000 סמ"ק כי גם אים היא אוכלת יותר דלק, זה לא על חשבונו.
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או. קיי הבנתי אותך 1.8 לא מכרו ! אך לא נראה לי סביר שמנהל השיווק הארצי לא יכול לקבל 2.0 סמ"ק אם רק יחפוץ, תקן אותי אם אני טועה ?

כרגיל, אתה טועה.

מצורת הכתיבה אני מנחש שאתה עדיין לא בעלים של רכב משלך ומסנגר על בחירתם של ההורים.

שנית-פיז'ו סיטרואן אינה חנות ממתקים. אני לא בא לעבודה בבוקר ומבקש לקחת היום 407 מנוע 3000 "כי היא מגניבה". אחת הסיבות ש"מנהל השיווק הארצי" (אתה אומר את זה כאילו שמדובר במינימום אלוהים. הוא בא לעבודה ובוחר מה שהוא רוצה....טוב שפיז'ו לא מייבאים את פרארי אחרת מנהל השיווק הארצי הכל יכול היה לוקח לו אחת) הוא מנהל שיווק ארצי היא שהוא דואג לשיווק הארצי.(משחק מילים מרתק) אי לכך ובהתאם לזאת-גם לו יש אינטרס שאנשי המכירות שלו ימכרו את מה שקל למכור והוא יקח לו את מה שקשה.זו הסיבה שהבעלים (שים לב.יותר ממנהל שיווק ארצי) נוסע על כולה C4 1600 פשוטה. אם יש בבונדד 406 עם מנוע 2000 אז כמובן שהוא יבחר את מה שיותר קשה למכור- וכך ישאר בתפקידו המרתק (למרות שאינו מאפשר לו לבוא ולבחור "מה שהוא רוצה").

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לפי מה שראיתי במודעות למכירה בעיתונים, כמות ה1800 וה2000 בערך שוות.

אגב ה1.8 כן בטוחה לעקיפות. אל תשכח שאתה יכול (עד 100 קמ"ש) לתת קיקדאון ישר להילוך שני, והאוטו מושך בשני עד 130.

דווקא בתגובת הדוושה היומיומית היא עגלה, בעיקר עם מזגן ובסל"ד נמוך.

• תוכן חדש...