Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבות של ענתיקות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דרך נוספת לחברי מועדון ה5 והיא:ביטוח אש-גניבה !!! באבטומוביל הקרוב שמגיע בימים אילו[אני קיבלתי אתמול] יש אינסרט ובו חומר לנושא זה.דרך נוספת להקשות על הגנבים היא התקנת אימובילייזר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להוסיף מתג הצטה נסתר. מתג נסתר למשאבת דלק, ניתוק מינוס ראשי (כדוכמת מתג/ברז 24v ברכבים צבאיים) חשמלית אבל ברכבים כמו כל עלד שלומד חשמל בשיעורי טבע יכול לגשר ולעקוף את כל הניתוקים.

כך שאימוביליזר לדעתי לא יכול לעזור.

משה

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

באותו עניין, לפני כחודשיים~, גנבו לי מחצר פרטית ביישוב אזור מכונית תורמת איברים מדגם אלפא ג'וניור אדומה שאמנם היתה רקובה מאוד אבל היו עליה כל המכלולים המכניים (מנוע 2L, גיר, בק-אקס) הדלתות, צמת חשמל ועוד.

עד היום אני לא יודע אם גנבי ברזל אחראים לכך או שמא מישהו חמד אותה לצרכי שימוש במכונית מדגם זהה. אני רוצה להאמין שהאופציה הראשונה היא הנכונה אבל אני לא ממש יודע.

רק אציין כי חודש קודם להיעלמות המכונית נעלמו ממנה סט ג'אנטים קלים (אוניברסלים, מכוערים לטעמי) ונאלצתי לאלתר 4 גלגלים אחרים, שגם הם נעלמו ונתקעתי גם בלי גלגלי מתכת אורגינאלי לאלפא שלי...

אז אם מציעים לכם חלקים של אלפא שכזו ממקור לא ידוע, זיכרו שיתכן והמדובר בסחורה גנובה על כל המשתמע מכך.

למען האמת, מהייאוש לא טרחתי לפרסם את דבר היעלמות המכונית עד היום, אבל השירשור הזה הזכיר לי כי אין המדובר בבעיה פרטית שלי, או של כ"א שנעלמת לו מכונית/חלקים אלא המדובר בתופעה ויש שיאמרו כי המדובר במכת מדינה שראוי באמת לתת לה הד ואולי פעם ניתן יהיה למגר את התופעה המכוערת הזו.

חג שמח לכולם,

עופר

פורסם
למען האמת, מהייאוש לא טרחתי לפרסם את דבר היעלמות המכונית עד היום, אבל השירשור הזה הזכיר לי כי אין המדובר בבעיה פרטית שלי, או של כ"א שנעלמת לו מכונית/חלקים אלא המדובר בתופעה ויש שיאמרו כי המדובר במכת מדינה שראוי באמת לתת לה הד ואולי פעם ניתן יהיה למגר את התופעה המכוערת הזו.

חג שמח לכולם,

עופר

מהסיבה הזו אני חושב שצריכים לעבור לחוקים של מדינות מפגרות.

מי שגונב על כל גנבה לחתוך אצבע.

מי שאונס לחתוך לו את הב#%&ם.

מי שדוקר לחתוך לו את יד.

ומי שרוצח אז להרוג אותו מוות בייסורים (וזה בעדינות:wink:).

וכן הלאה וכן הלאה.

אני יודע שזו תגובה קיצונית אבל נמאס ממה שקוראים רואים ושומעים בכלי התקשורת. ולדעתי רק ככה תרד כמות הפשיעה בארץ. שבשל חוסר מקום בבתי הכלא לא עושים כלום עם עבריינים.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

וזה דרך אגב הפתרון הדרום-אפריקאי, אין ספק שהוא קיצוני אבל אני בטוח שכל מי שקם בבוקר ולא מצא את המכונית שלו הצטער שלא היתה לו מערכת שכזו:

http://www.cnn.com/WORLD/africa/9812/11/flame.thrower.car/

יש שם סרט הדגמה שלא מצריך הרבה הסברים.

מ-פ-ח-י-ד.

פורסם

מי שדוקר לחתוך לו את יד.

וכן הלאה וכן הלאה.

אני יודע שזו תגובה קיצונית אבל נמאס ממה שקוראים רואים ושומעים בכלי התקשורת. ולדעתי רק ככה תרד כמות הפשיעה בארץ. שבשל חוסר מקום בבתי הכלא לא עושים כלום עם עבריינים.

משה.

נצטרך להקדים את הבחירות

אירית

פורסם

בכל מיקרה.

אני ממש כדי להיות בראש שקט מחנה את הרכב במקום סגור עם אזעקה ושערים מברזל .

והיא סגורה מפגעי ונזקי מזג אויר ואנשים.

מי שמכיר אותי טוב יודע שאני ממש לא מסוגל להשאיר אותה לבד אפילו חמש דקות...

אפילו הוליאנט שלי שאני מת להפתר ממנה מקבלת יחס דומה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מי שדוקר לחתוך לו את יד.

וכן הלאה וכן הלאה.

משה.

אולי יהיה פשוט יותר לעבור לחוקיי ניו יורק: דין גנב כדין רוצח\אנס (בארץ דוגמא יותר טובה כדין מחבל שבאמת Zוכה ליחס מיוחד ממע' ה(צ)חוק....

אבל עד אZ אני מכניס את שוודי NO 2 מתחת לעץ...(עץ שמכסה את כל הבית והחצר האחורית)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...