Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי

roee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רפאל,

אנחנו לא מתבלבלים, רק משווים בין ליסינג מימוני לבין רכישה במימון.

אפשר גם לקנות את הרכב בתשלומים נמוכים אם משלמים 30% מערכו בהתחלה,

36 תשלומים והיתרה בסוף- וזה יוצא זול בהרבה.

רק עכשיו שמתי לב,

בליסינג מימוני אחרי תום תקופה רוכשים את הרכב ואז זה יד 2???

ועוד אחרי שיד ראשונה היתה ליסינג?

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים.

יש ליסינג מימוני,שזה דבר אחד.ויש ליסינג פרטי,שזה דבר אחר.

ליסינג פרטי בעצם עובד על שיטת המקדמה והתשלומים.כמעט כל החברות שעוסקות בליסינג תפעולי עושות עיסקאות כאלו,ורובן אפילו עם רכבים ישירות מהיבואן.

אני אוהב לנסוע ברכב יחסית חדש(בגיל 4-5) ואחרי שהכרתי את הליסינג הפרטי הבנתי את היתרונות העצומים.

לאחר בירור מעמיק שעשיתי משך יותר משלושה חודשים החלטי לסגור עיסקה עם אחת החברות המוכרות.ואני מאוד מרוצה.

פורסם
zvit, אין כל עוררין על כך שמבחינה כלכלית טהורה, הכי משתלם להכנס לסוכנות עם שני קווקזים חמושים אזוקים למזוודות עם מזומנים, להניח אותן על השולחן ולקבל הנחה בדרך.

אבל מבחינה ריאלית, זה לא אפשרי לרבים.

אז עושים פשרות. גם הלוואה היא סוג של פשרה, ואני לא בטוח שיותר טובה; הריבית היא רק צד אחד של העניין. נכון, בליסינג יש ריבית על כל הסכום, אבל אתה עדיין משלם פחות החזר חודשי מדי חודש - זה מפנה לך כסף לדברים אחרים. בנוסף, אתה לא צריך להתעסק עם המכירה של הרכב בתום התקופה, ואני בטוח שהם גם מציעים חבילות ביטוח בעלות סבירה.

למשל, עסקה שניתנת על WRX, על ידי "דורנט" (www.dorent.co.il):

2313 ש"ח החזר חודשי (כולל ביטוחים, 1700 ש"ח ללא), למשך 36 חודשים

מקדמה של 61K

רכישה בסיום התקופה בערך של 78K

נערך בשביל לומר שמעל נכתב כי המחירים אינם כוללים מע"מ..

רועי, רק לידיעתך, לפי החוק אסור לרכוש בישראל בכסף מזומן מוצר בסכום הגבוה מ20K ש"ח. לא יודע עד כמה היית רציני, אבל גם אם היית רוצה, לא היית יכול להכנס לסוכנות עם מזוודת מזומנים ולרכוש רכב.

פורסם

נחמד לבחון שרשורים כאלה אחרי כמעט 5 שנים.

ליסינג פרטי ע"י חברות הליסינג הוא לא תמיד משתלם וטומן בתוכו גם סיכונים, תשאלו את לקוחות חברת דורנט שקרסה שלא ממש ידעו מה יעלה בגורל הרכב שלהם שהיה בעצם רשום ע"ש דורנט והיה חלק מנכסי החברה בפשיטת הרגל. עברו עליהם הרבה חודשים של דפיקות לב וסימני שאלה...

חברות ליסינג משתמשות בהנחה שהם מקבלות מהיבואנים כמרווח שמאפשר להם לתת הלוואות בריביות גבוהות ממה שהן מגייסות את הכסף לעצמן. זה כמובן טוב ויפה כל עוד כולם מרוויחים.

הבעיה מתעוררת בסוף התקופה כאשר הלקוח רוצה "לממש" ובעצם להשאר עם הרכב. במקרה כזה מבוצעת העברת בעלות מחברת הליסינג אל הלקוח הפרטי כך שאותו לקוח מוצא עצמו עם רכב יד שניה אשר הבעלות המקורית שלו היא חברת ליסינג...וזה מוריד לא מעט מערכו, רק שאת הלוואה הוא לקח לפי מחיר הרכב כחדש אצל היבואן.

רועי, רק לידיעתך, לפי החוק אסור לרכוש בישראל בכסף מזומן מוצר בסכום הגבוה מ20K ש"ח. לא יודע עד כמה היית רציני, אבל גם אם היית רוצה, לא היית יכול להכנס לסוכנות עם מזוודת מזומנים ולרכוש רכב.

הלקוח יכול לגשת עם נציג היבואן או בלעדיו ולהפקיד כל סכום לחשבון היבואן כאשר נרשם בהפקדה שהלקוח ביצע את ההפקדה ולא היבואן עצמו. זה חוקי וכך שומרים על חוק הלבנת כספים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אז אני מבין שאתה לא כל כך מבין על מה אתה מדבר.

כיום הליסינג הפרטי תופס תאוצה.אין כרגע עסקה יותר משתלמת לנסיעה ברכב מאשר הליסינג.אלא אם כן הוא גנוב.

היום יש בליסינג של הרץ התחייבות למחירון לוי יצחק מינוס 8% בלבד ובריביות נמוכות מאוד,משהו כמו 2.7 שנתי.

ויש המון רכבים ללא ריבית בכלל!!!!!

פורסם

חבר שלי כרגע סיים עסקת ליסינג של 30 חודש בניו קופל.

הוא לא קרא טוב את האותיות הקטנות. הזובור מסתכם ב14 אלף שקל ...

• תוכן חדש...