Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוקר טוב מכבישי ארץ ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אבל אני לא יכול שלא לכתוב את מה שאני מרגיש.

היום עליתי לתומי על כביש מספר אחד בדרכי לעבודה.

בערך ממחלף נתב"ג ראיתי אוטובוס שנדבק למכונית שמאחורי בנתיב השמאלי.

היה זה האוטובוס של בית"ר ירושלים.

בעודי ממשיך בנסיעה כבכל יום, התחלתי לשים לב איך נהג האוטובוס נוהג, ופשוט נדהמתי.

הנהג החל מזגזג לו בפראות בין נתיב לנתיב(בשעות הבוקר - פקקים איומים). פשוט לא האמנתי איך הוא בכלל מעז לזגזג עם אוטובוס!

תוך חמש דקות הוא פשוט נעלם מהטווח ראיה שלי.

ואני שואל אתכם חברי הפורום, לא מטריד אתכם דרך הנהיגה של חלק מנהגי האוטובוסים בארצינו הקטנה?

הרי אנחנו בעלי הפרייווטים קטנים לידם.

מאוד מפריע לי לראות נהגים שנוהגים על כלים גדולים ובעלי פוטנציאל הרג גרנדיוזי מתפרעים להם על הכביש כאילו הם נוהגים על מיני קופר.

איך לעזאזל אחד מעז לזגזג עם כלי שרוחבו לפחות שלושה מטרים ואורכו כ-10 מטרים!? זה פשוט מזעזע אותי!

אני רק שנה וקצת על הכבישים, ויצא לי לראות דברים מאוד, מאוד לא סימפטים. אז מה יהיה עוד 10 שנים?(אם אני בכלל אשרוד בג'ונגל המוטורי הזה שניקרא "מדינת ישראל")

ובסוף אנחנו מתפלאים שיש כל כך הרבה תאונות בהן מעורבים כלי רכב כבדים...

בברכת תקווה להמשך שבוע נעים,

אלעד

פורסם

שלום אלעד

בוקר טוב לך ולשאר חברי הפורום..

ויש לי משהו להגיד לך כמובן, אני במקומך בתור אחד שרושם בחתימה שלו על זיג זוגים וחתיכות בכביש

לא הייתי מדבר כל כך . כי גם אתה לא נראה לי צדיק תמים כל כך ..

ראה את זה כביקרות בונה ולא משהו אישי

גמר חתימה טובה

יוגב

פורסם
שלום אלעד

ויש לי משהו להגיד לך כמובן, אני במקומך בתור אחד שרושם בחתימה שלו על זיג זוגים וחתיכות בכביש

גמר חתימה טובה

יוגב

מעניין שגם אני חשבתי על זה :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
היה זה האוטובוס של בית"ר ירושלים.

פרט חשוב מאוד.........

יש לבית"ר המון אוטובוסים שרשום עליהם בית"ר (ילדים,נוער,בוגרים,ועוד)..

אז זה כנראה נהג אדיוט......

ובקשר לג'ונגל על הכבישים אתה צודק בכל מילה !!!!!!!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

נבגי האוטובוסים מרגישים שמכיוון שהם יותר גדולים (פיזית) מכל רכב אחר על הכביש, אז הם יכולים לעשות מה שהם רוצים ואנחנו (המכוניות הפרטיות) נתן להם את זה..

לא פעם קרה לי שאני נוסע ואוטובוס לידי מחליט לעבור נתיב וכמעט נכנס בי, ולמזלי אני יכול לעבור לנתיב הנגדי ו"לברוח"

כמו כן, היה לי לי מקרה כשלמדתי נהיגה, נסעתי לכיוון חולון ליד בולפסון והאוטובוס החליט לצאת מחניון האוטובוסים מבלי להסתכל, ופשוט נכנס ביי, זה די הפחיד אותי, ועוד כשאני ל'..

לסיכום אין מה לעשות יש בארץ אנשים בני ז***ת שחושבים שבגלל שיש להם גדול יותר אז הם יותר טובים ויכולים לעשות מה שבה להם (ואני יודע שזה נשמע כאילו אני מדבר על גודל הז**)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מהנסיון שלי התופעה הזו פחות נפוצה אצל נהגי אוטובוס של החברות הגדולות (אגד+דן) אלא יותר אצל הנהגים הפרטיים.

אגב לפני כמה ימים נסעתי באיילון דרום (מצומת חולון עד קוממיות) והיה שם נהג של משאית פול טריילר שכל הזמן עבר נתיבים ועקף מימין ומשמאל כאילו הוא נוהג בעונדה סיוויק. ממש לא לעניין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא צדיק גדול. אבל יש הרבה הבדל. אני לא שאהיד ואני לא מחפש להרוג אף אחד.

אבל בחיאת רבאק, קצת התחשבות ושיקול דעת כשאתה נוהג על כלי של כמה טונות טובות מעליי, שלא לדבר על כמות נוסעים לא מבוטלת.

פורסם

החרדה היא בדיוק כמו כל מכונים המ"זגזגת" בפראות ממסלול שמאל לימין, נדבקת לאחרים בצורה מסוכנת ומעצבנת , ושוב עקיפה מימין והום משמאל , וברררמזור כולם ביחד ואז אתה שותק מאחר ולחבורה המתאבדת והעליזה יש מבט של רצח בעיניים,

ועוד יותר גרוע, כאשר אתה מצלצל למשטרה ומנסה לדווח על מיפגע כזה, מתחילים לתחקר אותך ,כאילו ואתה הוא האשם,. אבל לא יוציאו רכב לשטח כדי לקלוט את העבריין.

ואני יכול להמשיך כך ימים של תיאור מחריד , כי כל יציאה לכביש ניראית , בדיוק כך, והתוצאות לצערי נשמעות חדש לבקרים בחדשות.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

הכל נובע מסיבה פשוטה, נהג האוטובוס ממהר, מישהו חכם נוסע 20 קמ"ש בצד שמאל.

הרבה מתלוננים שנהגי אוטובוס שיוצאים מתחנה כמעט ניכנסים במישהו תמיד, נכון. אבל צריך להבין גם אותם. הרבה תחנות נימצאות על כבישים שהמהירות נסיעה שם 80~. כידוע לכם אף אחד לא יתן לאוטובוס להכנס, לכן אין ברירה אלא להכנס. תחשבו על הנהג שנוסע שעות באוטובוס, עוצר כל שניה,כל רגע צריך להשתלב בנתיבים, לעצוב בתחנות,לתת עודף, לדאוג לנוסעים וכו'.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הרבה נהגי אוטובוסים ביציאה מתחנה בכלל לא מסתכלים במראה(!),פשוט נדחפים ונתיב ויהי מה כי להם יש "הכי גדול" (כבר קרה שאבא שלי עם פול טריילר הוריד לאוטובוסים מראות כשהם ניסו לצאת ככה מתחנה).

ובקשר לכלים כבדים שמזגזגים,לרוב המשאיות יש מגביל מהירות (80-90 קמ"ש). בשביל כלי רכב גדול וכבד כל עליה קטנה משמעותה איבוד מהירות רציני ועיקוב התנועה,ותמיד יש מי שינסע 70-80 קמ"ש בנתיב הימני כאשר לו אין שום בעיה לסיים את העליה (לעומתו,משאית שתגיע לעליה ב 70 קמ"ש תצא ממנה במהירות נמוכה בהרבה).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שלום אלעד

גמר חתימה טובה

יוגב

מילים כדורבנות.

בדיוק הוצאת לי את המילים מהפה.

אולי באמת תשנה את החתימה שלך ותצא מהעדר הזה של האנשים שמעודדים את ההתפרעות בכבישים בכך שהם משויצים בדרך העקיפה שלהם ובמהיריות שהם נוסעים.

יש אנשים שנמאס להם מזה כבר.

"

גמר חתימה טובה

"

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בכלל אני לא קולט את אלה שמזגזגים בפקקים. מה לעזעזל יצא לכם מלעבור 15 פעם נתיב בדקה אחת? הרי מתh תקלטו בכל הטורים יש בדיוק את אותו קצב התקדמות. בסופו של דבר אני שנוסע באותו נתיב כל הזמן עוקף אותם.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

בקרית גת הנהגי אוטובוסים עוד יותר חצופים.

כאן לא מדובר בכניסה לתחנה ולצאת איך שבא לך, אלא ממש לעמוד באמצע הכביש ולחסום את התנועה

וכבר קרה לי לא מעט פעמיםש הייתי צריך לעקוף אוטובוס עוצר בייחוד ברחובות צריך ששמה האוטובוס עצר על הכביד ולא נכנס למפרץ

ועוד משהו

לפני שנה נסעתי עם הבית ספר שלי לירושלים

וישבתי בכיסא המתקפל זה שליד הדלת כי רציתי לראות סרט שהוקרן ולא היו מקומות פנויים בהתחלה

מה ששמתי לב שהנהג אוטובוס (לשעבר היה נהג מונית) חשב שלאוטובוס שלו יש יכולות של מונית והרבה פעמים ראיתי בעליות של ירושלים שהוא סגר סקאלה עם האוטובוס וממש נסע על 125 קמ"ש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תמונת מצב מהבוקר:

אני נוסע ברח' דרך אילת בבאר שבע (למי שמכיר) בא לפנות שמאלה לכיוון תחנת הקמח, והיה רמזוק ירוק.

יש 2 נתיבים המיועדים לפנייה שמאלה. נהג דיי מבוגר עם פיאט מריאה לבנה, עם מדבקת ,NO "FEAR" על החלון האחורי (שילוב קלטני בין הגיל למדבקה), אני הייתי בימני הפחות לחוץ. פתאום, ללא כל סימן(הנהג אותת בכלל שאמלה) הוא עבר ימינה והיה במרחק של ס"מ ספורים ממני! וחוץ מיזה, באמצע הפנייה הוא החליט שהוא מאט למהירות אפסית. יצא מצב שמכוניות שבאו ממול (שלי כבר היה אדום בגללו) חיכו לי. עקפתי אותו ומה אני רואה? הנהג מדבר לו בנחת בפלאפון ללא דיבורית, ובשיא חוצפתו מניע את היד בתנועה של "מה קרה מה הבעייה שלך?"

ועוד אומרים שרק נהגים חדשים הם הגורמים לתאונות. כן בטח.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

ואוטובוסים שנוסעים בנתיב השמאלי של ת"א ירושליםי, בלילה, כשאין עומס גדול במיוחד.. וגם לא כי הם עוקפים.. סתם כי מתחשק לנהג.. זה ממש מעצבן..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...