Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מבינים שאין את המוצר באינטרנט?

גם אתם לא מצאתם, תבקשו מהמוכר, גם הוא לא ימצא,

יש כאן משהו דפוק, אני רק

לא מצליח להבין אם מדובר בחיקוי/סוג ב' שלא יצא לשיווק/ קומבינה.

הרמקול זה דוטק , ראיתי את הרמקול במו עיני.

אני מאמין שזה נשמע טוב, אני מכיר הרבה קומפוננטים שנשמעים טוב אבל בד"כ יש להם איזכור

או מידע באתר החברה.

זה לא המקרה כאן,

אם אין חברה, מוכרים רק במקום אחד, וגם זה במחיר מופקע,

זה אומר משהו, נכון? אני לא קניתי,לא רציתי להסתבך.

ZZR

פורסם

יש לך כל כך הרבה מוצרים טובים במחיר הזה.

ויש לך הרבה יותר משומשים טובים.

אתה יכול להביא אוריון P6. מדהים.

יש את הפיניקס גולד. הקומפוננטים מצויינים. ומדוייקים.

יש רנבו.

לא חסר דברים טובים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברה, מורל עוד הייתה מייצרת לאקסטנט רמקולים בתקופה שקניתי את הסט 3 חלקים שלי של מורל וזה היה לפני 5 וחצי שנים בדיוק, זה לא זיוף, וזה בדיוק אותו מיד שמורל הייתה שמה בהייבריד באותה התקופה רק חזותית עשו לו מסגרת אחרת (למיטב זכרוני) ככה שממש לא חכם לקנות בארץ רמקול שמורל משווקת לחברה בחו"ל כי זה אותו רמקול ויעלה זול יותר לקנות את הסדרות של מורל. עם זאת, XTANT היא חברה מצויינת, המגברים שלה לפני 5 שנים היו מדורגים גבוה מאוד, אין לי מושג מה קורה איתם היום כי איבדתי כיוון לגמרי מתחום האודיו לרכב בשנים האחרונות, לאחרונה התחלתי שוב לספור סאבים ולחלום על מגברים במקום אנג'לינה ג'ולי :shock:

• תוכן חדש...