Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיאטור במנטה החדשה (B 1983 מנוע 1800 סמ"ק אוטומט) גמור. הרשת דפוקה לגמרי (שמעתי שאפשר להחליף את הרשת) ויש גם קצת חורים שאפשר לסדר עם ריתוכים.

אחד מחברי הפורום שיש לו מספיק מנטות כמו שלי (ויש לו רדיאטור בדיוק כמו שאני צריך) כבר מסנן את השיחות שלי שבועיים. שבוע שעבר פנה אליי במפגש מישהו עם מנטה B שעברה תאונה מאחורה אבל הוא לא מעוניין למכור חלקים אלא רק את כל האוטו וכרגע אין לי מספיק כסף ובעיקר אין לי מקום בשביל עוד אוטו.

ונעבור לשאלות:

1) יש לכם המלצות על מקום טוב שמשפץ רדיאטורים?

2) קבלתי הצעה של 800 ש"ח ממישהו ליד המוסך שלי בקרית אריה, נשמע סביר?

ד"א, זה רק עניין של זמן עד שאני אביא רדיאטור חדש מחו"ל. אני לא חוסך שקל על המכוניות שלי אבל פשוט הגעתי למבוי סתום, הרכב עומד כבר 3 שבועות ואני לחוץ לעשות לו טסט, מצד שני כרגע באיביי אין משהו מעניין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גש עם הרדיאטור ל"גונגה" שברח' תושיה 14 (פינת טברסקי) ת"א, טל' 03-5621303

ובקש את שמואליק. הוא גם מקצוען וגם אדם חביב שינסה לסייע לך. לפעמים ניתן, דרכו, לייצר רשת חדשה אצל יצרן רדיאטורים ישראלי. תגיד לו שבקשתי שיתאמץ עבורך.

בהצלחה ובברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם

מתכת נחשונים-יצרני רדיאטורים קיבוץ נחשונים

חפש את מספר הטלפון של המפעל,יכול להיות כי הם עדיין עושים שיפוץ במקום

גם אלי ראדיאטורים בא"ת חדרה , בחור מוכשר.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אני שיפצתי כמה רדיאטורים אצל פאר רדיאטורים בנצרת.... ב400 שקל כל אחד. עם ריתוכים פתיחה העברת חוטר והכל.

פורסם

ניתן להתאים רדיאטור חדש של רכב אחר למנטה שלך , כמו כן עדיף רדיאטור יותר גדול\רחב.

במקום להתחיל להתעסק עם פרוקים\ריתוכים שיחזיקו פרק זמן לא ידוע.

• תוכן חדש...