Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש.

יש לי HU מסוג alpine 9855

עכשיו הגיע תור המגבר והרמקולים....

בעניין הרמקולים אני בכיוון של FOCAL K2 POWER 165

שאלתי היא - האם מגבר של JL AUDIO 300/4 מתאים להם, עומד בקריטריונים של SQ ?

ובכלל מה דעתכם ?

ושוב תודה מראש לעונים

פורסם

יש לי כמה המלצות אליך קודם כל תירשום את התקציב ו בערך סוגי המוזיקה שאתה שומעה.

ו המבינים ינסו לעזור.

דבר שני תגיעה ל מפגש ב יום שבת ו תינסה לשמועה כמה מערכות! נגיד לי יש את ה פוקל 165K

אבל לא POWER אני מרוצה אבל לך זה יכול לא להתאים תבוא ו תישמע!

פורסם

טוב, אז התקציב לא כל כך חשוב, לא שאני מליונר או משהו, פשוט יש לי אפשרות להביא מחו"ל במחירים יחסית זולים לעומת המחירים של רכיבים כאלו בארץ.

אני שומע בעיקר מוזיקה שקטה, קלאסית לפעמים קצת רוק וכדו'....

חשובה לי מאוד איכות הצליל, הבנתי שהפוקל בהחלט עונים להגדרה ואני תוהה בעיקר לגבי המגבר של JL האם הוא נחשב ל-SQ איכותי ? אולי אפילו HIGH END ?

תודה לעונים..

נ.ב. לגבי המפגש בשבת....אני שומר שבת לכן זה לא רלוונטי

פורסם

מגברים של GENESIS נותנים לך אייכות. בקשר לרמקולים אתה צריך לשמועה כל רמקול. כי לכל אחד יש את הסיגנון שלו. אני אישית אוהב מאוד את הפוקל אבל פוקל הם קצת נותנים צבע למוסיקה לא נותנים לך מקור אבל נשמעים יפה מאוד!

פורסם

איזה צבע בדיוק פוקאל נותנים???

כי שמעתי כמה סטים של פוקאל והם לא צבעו אותי בשום צבע,וגם לא אצלי ברכב לא רואה הבדלי צבע כרגע

פורסם
איזה צבע בדיוק פוקאל נותנים???

כי שמעתי כמה סטים של פוקאל והם לא צבעו אותי בשום צבע,וגם לא אצלי ברכב לא רואה הבדלי צבע כרגע

איפה שמעת?

אם לך זה לא נותן, אז אני לא יכול לעזור לך!

מה זה "נותנים צבע" כבר כתבתי תיקרא שוב ו אולי תבין ל מה יתקבנתי ו בחורים תפסיקו לנסות לעשות ממישהו צחוק, זה לא רציני!

"צבע צהוב"! :-D HA HA HA

• תוכן חדש...