Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי רוצה לרכוש רכב מסוג זה והאמינות חשובה לה יותר מהכל, האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ"ל או שהוא יכול לספר על בעיות שידועות לו מניסיון שלו או של חבר ברכב הזה.

ומה בערך הביטוח של הרכב לנהגים מגיל 24 ומעלה בבקשה.

תודה רבה.

פורסם

הבעיות הן בעיקר בגיר האוטומטי.

החלפתו של הנ"ל יקרה מאד.

ביטוח עם העדר תביעות סדר גודל של 3500 ש"ח

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא שמעתי אף פעם על בעיות מסויימות בגיר, אני אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

ובקשר לביטוח אני מדבר על הכל , לא רק על מקיף.

פורסם
אני לא שמעתי אף פעם על בעיות מסויימות בגיר, אני אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

ובקשר לביטוח אני מדבר על הכל , לא רק על מקיף.

רבות שמעתי על בעיות אמינות בגירים האוט' של vw/audi, הנוטים לשבוק מאוד מוקדם במקרים מסויימים, ושיפוץ או החלפת גיר כזה הינה מאוד יקרה.

פורסם

מנסיון של 4 שנים עם A3 1.8 ידנית (2001-2004), היתה לי בעיה בודדת עם הסטרטר. מעבר לזה רק טיפולים שוטפים (לא זול). ביטוח עלה לי בערך 4500 ש"ח (חובה+מקיף) אבל המחיר הזול בא במחיר של הגבלת מספר הנהגים.

בקשר לגיר אוטומטי, במשפחה שלי יש A4 ,A6 וגולף אוטומטיות (1999-2001) וכולן אמינות להפליא, אבל אין ספק שזה מדגם קטן מידי בשביל להיות מייצג.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הרכב אמין במיוחד לעומת צרפתיות

חובה פילטרים מקוריים של MANN ושמן איכותי והחלפתו בזמן.

גיר אוטומטי בכל רכב זה כמו מפעל הפיס והמבין יבין.

תחזוקה לא יקרה כלל אם יודעים להיכן ללכת לטפל.

לבדוק מערכת מיזוג כי יש מחלה לקונצרן שהמאייד מזגן פנימי דולף

וכדי להחליף אותו צריך יומיים לעבוד ולפרק את כל הדש בורד!!!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81780

פורסם

יש לי A3 שנת 98 1.8T (גיר רגיל) והאוטו אמין מאד.

חובה שמן טוב (טיפה יקר, לא נורא).

אם לא מתעללים באוטו, אין סיבה שיגיע למוסך, חוץ מטיפולים שוטפים שהם טיפה יקרים..

תומר.

פורסם
:shock:

אני חושב שעדיף לה לחפש WRX עם ערכת Prodrive או לחלופין פיאט דוקאטו, שיהיה מקום לפסנתר.

הרגת אותי :)

אתה מתכוון שתחפש אונימוג דיזל (בשביל החסכון) או פיאט קופה (פיאט זה לצעירים, לא ?)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מתלבט לגבי הרכב הזה. שנתון גבוה יותר.

כמה היא אוכלת לקילומטר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תלוי איך אתה נוהג...

אצלי, בנהיגה בעיקר עירונית ולא מאוד חסכונית, האוטו "אכל" 1:8.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...