Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לפרק בעצמי ולנקות את הרדיאטור והצינורות באלפאוז...איפה נמצאים המברגים שמחזיקים אותו? כמה יש בערך? יש איזה ברגים נסתרים או קשיים שעלולים לצוץ? יש אולי כלים מיוחדים שאני אצטרך?

פורסם

לא מכיר אפלאוז אבל:

א. אל תשתמש בחמרי ניקויי אגרסיבים (בסוף זה יגיע למנוע)

ב. דאג לנקז אוויר מהמנוע בזמן מילוי נוזל הקרור החדש

ג. תזהר בעת פרוק יוניט חום/מפלס נוזל קרור ברדיאטור

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני הייתי מפרק לבד כל תחילת קיץ במגנום, לא סיפור בכלל.

מה שאני כותב לא ספציפית לדייהטסו, אז רק תחפש איך זה אצלך.

4 ברגים למעלה עם פלאחים שמחזיקים את הרדיאטור כלפי מטה לתוך התושבות שלו, פתח אותם, קח פלייר, הורד את הבנדים הלחיצים האלה האלה שאין לי מושג איך קוראים להם מהצינורות, שלוף אותם, בטנדר היו עוד כמה דברים שאין בדייהטסו, אז נתעלם מהם, והכל בזהירות שלא לפגוע בצלעות, אני למשל פעם אחת לקחתי קלגון של מכונות כביסה... (לא לצעוק ולא להרביץ) שפכתי פנימה כשהוא שכב על הריצפה וחיכיתי.... וחיכיתי....

דע לך שאני לא מאמין בצורך של פירוק מלא של הרדיאטור בשביל ניקוי שהוא לא פנימי יסודי וכולל חוטר, זה יתן לך פתרון זמני ביותר.

בשביל 300 שקל יפרקו לך את הרדיאטור לגמרי ויעבירו חוטר בתוך הצלעות.

אם המטרה שלך היא להוציא דבורים, קש ושאר ירקות שנתקעו, מיותר, תעשה את זה בלי לפרק לגמרי.

הכרתי הרבה אפלאוזים בחיים שלי ולהרבה התפוצצו הרדיאטורים, אם תוך כדי נסיעה או בעמידה, עצה שלי? לא שאני גדול בתורת הרכב אבל קנה לאפלאוז רדיאטור חליפי חדש.

ארז, שאכל הרבה חרא מרדיאטורים... וצלח את כולם!

• תוכן חדש...