Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyota yaris ts VS pegout 206 xs

YaRiS_TS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדלים בין המכוניות מבחינת כל הקריטריונים כמו אמינות, אופי ספורטיבי ( קו ישר,סיבובים) ובכללי תחזוקה וכל שאר העיניינים..מבקש עזרה מכל המבינים בעלי הניסיון כי כמו שאומרים "אין חכם כבעל ניסיון".

פורסם

בעלי הנסיון כבר כתבו הרבה בפורום על המכוניות האלו ודי נמאס להם.

חפש במנוע החיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?

למרות שלפי היוזר שבחרת ...

ולמה לא 206 GTI ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קודם כל אני בעלים לשעבר של TS, מצד שני כיוון שקניתי את היאריס אחרי שנסעתי בשניהן, זה אומר שאני באמת מאמין שהיאריס עדיפה.

אז נתחיל - נתוני מנוע דומים למדי היאריס קצת יותר מהירה אבל יתרון לא משמעותי (בבדיקה). המנוע של היאריס יחסית חזק בסל"ד בינוני אבל חסר קצה חד לעומת הפזו.

היאריס מרגישה יותר מוכנה למשחק, ידית ההילוכים קצרה יותר, דוושות מדוייקות יותר וקצרות מהלך, יחסי העברה קצרים יותר. בעניי היא משתפת פעולה בקלות במשחקי החלקות זנב בבלימה והעברות משקל. אחיזה טובה סך הכל ומאוד ידידותית. ה 206 קצת יותר רכה אך עדיין מהירה מאוד בפניות.

אמינות אין בכלל שאלה, היאריס אחת המכוניות האמינות לעומת ה206 שבמבחני השביעות רצון מדשדשת מאחור יחסית ...

אני כאמור העדפתי ובחרתי ביאריס

תהנה ...

• תוכן חדש...