Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

האם ניתן לזייף מד קילומטראז' דיגיטלי? והאם זה יותר קל/קשה מהמד ה"רגיל"?

כמובן שאני שואל לא חלילה מהצד המזייף, אלא מהצד של הקונה התמים שחושש מאוד מזיופים :? ולא רוצה ליפול בפח של איזה נוכל.

פורסם

בקלי קלות - מוציאים את הלוח שעונים החוצה...ומזינים דרך הכתבים הנכונים מה שבא....אין שום בעיה לזייף מד קילומטראז' דיגי'

פורסם

חבר'ה חאלס עם הידוע לי והידוע לו - הייתי מעורב בסיפור (ממש טלנובלה) בנושא, (כמובן - אני מצד חבר של ה"נדפק" ולא חלילה מצד הדופק) וכחלק מכל הבלאגן הוא בירר אפשרויות והביא חוות דעת ואני אומר לכם פה באופן חד משמעי שאינו משתמע לשני פנים לא דעות לא אשערות עובדות נטו

ניתן לשנות מד אוץ דיגיטאלי, ללא התחברות למחשב הרכב - אלא ע"י התחברות עם מעגל (שהוגדר "פשוט מאוד") לשעון עצמו\ליחידה שהוא מתחבר אליה בלוח השעונים, ולשנות ל-א-י-ז-ה קילומטראז' שבא לכם....לא מחשב רכב, ולא רק לאפס ולא נעליים - מה שרוצים ניתן לעשות - ואדם מקצועי עושה את זה ביותר קלות מאשר ספידומטר מכאני

*לכל הכוכבים - לא לפנות אלי כדי לקבל כתובת של "נותן חוות הדעת" לא לפנות אלי בשאלות כמו איך המעגל בנוי או כמה הוא פשוט - מה שאמרתי פה זה מה שאמרתי - ואני לא ארחיב בשום אופן לשום כיוון !!

*אני מזכיר מדובר בעובדות !

פורסם

עתיד צודק לגמרי.

ניתן לזייף מד-מרחק דיגיטלי לכל מספר שרוצים.

בחלק מהמכוניות נתן לעשות זאת דרך ממשק של הדיאגנוסטיקה, בחלק ע"י ממשק אחר(ישיר ללוח מכוונים) או ל ECU.

אבל....בחלק מהמקרים מה שמשנים זה את התצוגה (!!!) כלומר ניתן גם לאמת את הקלומיטרז' ע"י קריאה ישירה מהECU.

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

• תוכן חדש...