Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה התערבות קלה ביני לבין punto gt

אני אומר שהבוגאטי מוצאה איטלקי ופונטו אומר צרפתי , מי צודק?

בבקשה שאנשים שלא יודעים לא יענו...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

בדיוק שאלות כאלה אני אוהב.....

בוגאטי בא מהשם Ettore Bugatti , נולד במילאנו איטליה, עבד כשכיר בחברת רכב איטלקית, עד כאן החלק האיטלקי.....

עם השנים הוא עבר לעבוד בגרמניה, בעיר הולדתה של הפורשה (שטוטגארט) ומשם המשיך לצרפת.

שם, בשנת 1909 הקים את מפעל Bugatti וייצר מכוניות במשך 30 שנה מאותו המפעל כשהוא עומד בראש החברה עד שנפטר בשנת 1947.

לגבי ההתערבות שלכם, תחליטו מה שתרצו, ארץ הייצור צרפת, האופי, העיצוב והחתימה איטלקיים....

אני מת על שאלות כאלה, סוף סוף יש לי מה לעשות עם קצת ידע מיותר שצברתי במשך השנים (לא סתם הקמתי אתר של רכבים קלאסיים... :) )

תנו עוד שאלות !!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
בדיוק שאלות כאלה אני אוהב.....

בוגאטי בא מהשם Ettore Bugatti , נולד במילאנו איטליה, עבד כשכיר בחברת רכב איטלקית, עד כאן החלק האיטלקי.....

עם השנים הוא עבר לעבוד בגרמניה, בעיר הולדתה של הפורשה (שטוטגארט) ומשם המשיך לצרפת.

שם, בשנת 1909 הקים את מפעל Bugatti וייצר מכוניות במשך 30 שנה מאותו המפעל כשהוא עומד בראש החברה עד שנפטר בשנת 1947.

לגבי ההתערבות שלכם, תחליטו מה שתרצו, ארץ הייצור צרפת, האופי, העיצוב והחתימה איטלקיים....

אני מת על שאלות כאלה, סוף סוף יש לי מה לעשות עם קצת ידע מיותר שצברתי במשך השנים (לא סתם הקמתי אתר של רכבים קלאסיים... :) )

תנו עוד שאלות !!

ליאור.

זה לא ממש ידע מיותר.

ואם כבר אז שאלה, את יודע איזה מנוע היה במיני קופר המקורית?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

למיני קופר הראשונה היה מנוע בנפח 848 סמ"ק והספק של 34כ"ס, המהירות המקסימלית הייתה 116 קמ"ש....מגוחך למדי...

בשנת 61 נתנו לה מנוע קצת יותר גדול וחזק, 997 סמ"ק עם 55כ"ס, אבל חשוב לזכור שיחס המשקל/נפח/הספק היה מצויין...

יש דגם שנקרא קופר S משנת 65 ואילך ויש לו מנוע בנפח 1275 סמ"ק ו76 כ"ס, המהירות הסופית כבר הייתה יותר טובה והגיעה ל156 קמ"ש.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
למיני קופר הראשונה היה מנוע בנפח 848 סמ"ק והספק של 34כ"ס, המהירות המקסימלית הייתה 116 קמ"ש....מגוחך למדי...

בשנת 61 נתנו לה מנוע קצת יותר גדול וחזק, 997 סמ"ק עם 55כ"ס, אבל חשוב לזכור שיחס המשקל/נפח/הספק היה מצויין...

יש דגם שנקרא קופר S משנת 65 ואילך ויש לו מנוע בנפח 1275 סמ"ק ו76 כ"ס, המהירות הסופית כבר הייתה יותר טובה והגיעה ל156 קמ"ש.

תודה.

ראיתי היום את הסרט "The Italian Job" אז ענין אותי איזה מנוע במיני.

בקיץ אמור לצאת REMAKE לסרט וגם שם ישתמשו במיני(החדשה) לסצנת מרדף.

ליאור-זה שאתה זוכר את הנפחים וההספקים המדויקים זה פשוט... :turn-l:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

פשוט מאד תגיד לחברך הנאמן שהתכוונת לבוגאטי הבנאדם :D:):D

חוץ מזה לדעתי אפשר להתיחס לחברה כאיטלקית טהורה כנס לאתר שלהם אחלה

אתר שבעולם ממש ארכיון

פורסם

המהירות הסופית דווקא לא מגוחכת כלל. 116 קמ"ש למנוע 0.9 עם 34 כ"ס זה מרשים מאוד!! אפילו שהאוטו קליל. (כמה הוא שקל בדיוק, אתה זוכר? :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק לגבי משקל הרכב

סתם להשוואה...

הרכב הראשון שקניתי היה בגיל 18, NSU Prinz TTS שנת 1973.

עד כאן, נשמע כמו אחלה ענתיקה/עגלה.....אבל...

מנוע 1000 סמ"ק, 85 כ"ס, הנעה אחורית ומנוע אחורי, מהירות סופית של 175 קמ"ש (אסור לכתוב מטעמי חוק שבדקתי..אז אני ארשום...היצרן יודע על מה הוא מדבר.. :lol: ) משקל הרכב....700ק"ג.

הרכב הזה היה מטוס, יחסית כמובן, 0-100 בסביבות ה7.5-8 שניות! מכובד לענתיקה כזאת, השארתי בזמנו אינסוף משפחתיות למיניהן מאחור, ועוד כמה כאלה שנראו ספורטיביות לכאורה.... אחיזת כביש ממש טובה, גיר ידני 4 הילוכים...

אני מאד נהנתי מהרכב...זה היה פרוייקט שיפוץ הרכב הראשון שלי....עד שקניתי את הפונטיאק פיירבירד, ומאז לא ירדתי מהסוג הזה של המכוניות... :)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אטורה בוגאטי נולד באיטליה, גדל באיטליה, והעריץ טכנולוגיה גרמנית.

בשנת 1909 הוא אכן הקים את מפעל בוגאטי באלזס. כן - אותו חבל מריבה בין צרפת וגרמניה, שנכבש ע"י פרוסיה בשנת 1871, ולכן היה בתקופה זו תחת שלטון גרמניה.

ב- 1919, בעקבות הסכמי ורסאי, עבר החבל לשלטון צרפת, ויצור מכוניות בוגאטי נשאר באותו מקום - הפעם תחת שלטון צרפת היות צרפת.

לאחר מלחמת העולם פשטה החברה את הרגל.

בשנות ה-90 הוקמה מחדש חברת בוגאטי באיטליה, יצרה את ה- EB110 באופן עצמאי, עד שנקנתה ע"י "הקונצרן" (תחת חטיבת אודי).

סיכום - בוגאטי של היום היא חברה איטלקית, בשליטה גרמנית, והיסטוריה צרפתית וגרמנית.

ברור?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...