Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סוסיתא בכול מצב..........!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על התמונות!!

לא כול כך הבנתי את העיניין של רישיונות מופקדים...

מישהו מוכן להסביר לי בדיוק מה זאת אומרת שהרישיונות מופקדים במשרד הרישוי??

אני מתעניין עכשיו באיזה אוטו והוא אמר לי שהרישיונות מופקדים במשרד הרישוי שנים...?

מה זאת אומרת...?אם אני רוצה ללכת לקנות האוטו מה אני צריך לעשות...?

תודה מראש עידן!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לכל המעוניין בסוסיתא כרמל דוכס - מודל 1970, מנוע טריומף - לפני שיפוץ מלא.

נא לפנות לזאב מס' טלפון - 0523696580

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
לא, זה כרמל.
קובי שלום,

אני צריך את עזרתך,היום בערב אציג לך תמונות של שלושה סוגים של סוסיתא סטיישן(אחת שייכת לי) אם תוכל תאמר לי מי נגד מי.

שחר

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
קובי שלום,

אני צריך את עזרתך,היום בערב אציג לך תמונות של שלושה סוגים של סוסיתא סטיישן(אחת שייכת לי) אם תוכל תאמר לי מי נגד מי.

שחר

אני לא מחזיק מעצמי "מומחה בסוסיתות", אבל הייתי בסביבה כשהמכוניות האלו נסעו בכמויות על הכבישים... אשמח לנסות ולעזור - תעלה את התמונות לפורום, ובוודאי גם עוד אנשים שמכירים יוכלו להתיחס. המומחה הכי גדול שאני מכיר להיסטוריה שלהן הוא מנהל הפורום הנכבד שלנו, בני הספל.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תוכל לפרט בבקשה למה הכוונה שלדת עץ ,כמה שידוע לי "הבודי" עשוי מפיבר "והשסי" מברזל, לא?

זהו שבסדרה הראשונה ה"שסי" היה עשוי מעץ. נדמה לי שבכתבה שעשו על הטנדר של מקובר בירחון "אוטו" השלדה צולמה במלוא פארה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מזה סוסיתא 15
הדבר הקרוב ביותר ל"סוסיתא 15" היה הגלבוע, גרסת 4 דלתות נדירה למדי של הכרמל דוכס הידועה, שהיה לה מנוע 1500 מתוצרת טריומף. נדמה לי שהדגם כשל עקב מחיר גבוה יחסית לתמורה, ככל שידוע לי לא שרדו כאלה.

מה זה,סוסיתא 12 ?

הדגם הנ"ל נקרא סוסיתא 13/60 על שם מנוע הטריומף 1.3 60 כ"ס ששוכן בחרטומה.

הדגם כונה גם ה"ברווזה השמנה" על שום היותו גירסה נפוחה של הסוסיתא 12 שקדמה לו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הדבר הקרוב ביותר ל"סוסיתא 15" היה הגלבוע, גרסת 4 דלתות נדירה למדי של הכרמל דוכס הידועה, שהיה לה מנוע 1500 מתוצרת טריומף. נדמה לי שהדגם כשל עקב מחיר גבוה יחסית לתמורה, ככל שידוע לי לא שרדו כאלה.
למיטב ידיעתי הדגם כשל גם עקב נטייתן של הדלתות האחוריות להתפרק...

גם אני סבור שלא שרדו כאלו מכוניות. אני ראיתי אחת כזו בפעם האחרונה לפני 30 שנה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
למיטב ידיעתי הדגם כשל גם עקב נטייתן של הדלתות האחוריות להתפרק...

גם אני סבור שלא שרדו כאלו מכוניות. אני ראיתי אחת כזו בפעם האחרונה לפני 30 שנה...

אני דווקא ראיתי כזאת לאחרונה לפני פחות מ-20 שנה ברח' יהודה המכבי בקרית אונו - היה איזה זקן ששמר אמונים לגלבוע שלו.

אגב, היה כזה לדוד שלי - לפני למעלה מ-30 שנה - דווקא אינני זוכר תלונות על הדלתות האחוריות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...