Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר בדיסקים בצורה סטנדרטית (עגולים) בקוטר 8 ס"מ, אז כן, אצלי באלפיין זה אפשרי וגם הפיוניר שהיה לי בעבר לקח והוציא אותם בלי בעיה.

לשם ההשוואה:

cdr-compare.jpg

איציק.

פורסם

יש לי פיונר די חדש ברכב (דולפינים)איך אני יכול לדעת בוודאות לא יתקע לי הדיסק במערכת ויגרום לנזק?

שאלתי בחנות שקניתי מימנה (חבר) והוא אמר שאין לו מושג ושהוא לא ממליץ לנסות

יש כאן מישהוא שיש לו ניסיון או מידע בטוח לגבי הדבר?

שאלה שניה האם יש כאלה דיסקים הניתנים לצריבה?

רז...

פורסם

תנסה לבדוק בחוברת הוראות של המערכת עצמה, אולי בה יהיו הסברים על כך.

בכל אופן לא מומלץ לנסות להכניס לשם דיסקים שאתה לא בטוח לגבי תקינותם במערכת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לקחת ולנגן אותו אני מאמין שהוא יצליח.....המשחק הוא רק אם שהוא שולף אותו הוא יכול לשלוף אותו מספיק החוצה כדי שאתה תוכל למשוך אותו

פורסם
לקחת ולנגן אותו אני מאמין שהוא יצליח.....המשחק הוא רק אם שהוא שולף אותו הוא יכול לשלוף אותו מספיק החוצה כדי שאתה תוכל למשוך אותו

עתיד זה נראה לי בסגנון של הדיסקים שצורתם אינה עגולה והם אינם מומלצים להפעלה במערכת הרכב מפני שהם נשארים שם ואינם יוצאים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה מה ? דיסקים שצורתם אינה עגולה ? הוא מדבר על דיסק 8 הוא עגול פשוט בקוטר קטן יותר....

אגב מר בחור, אני במקומך עושה לדיסק קופי לדיסק רגיל ובא לציון גואל ! חבל לך להתעסק עם המערכת ולקלקל חלילה משהו

פורסם

עתיד הבנתי שהדיסק הוא קטן יותר, אבל יש מערכות וכמעט כולן שדיסקים קטנים יותר אינם נכנסים אליו ועלולים להשאר בפנים, כמו דיסקים שהם אינם עגולים (כן יש דיסקים שמגיעים בצורות שונות) ואינם מומלצים להפעלה במערכת של רכב.

במפגש הבא מבטיחה להביא לך כמה מהם.

ל'

פורסם

שלום רב.

א. הוא הראה תמונה של הדיסק.

ב. הדיסק אותו הראתה ניתן להכניס להוציא ולשמוע בכל רדיו דיסק לרכב.

ג. דיסקים שצורתם אינה עגולה גם כן ניתנים להכנסה למערכת של אוטו, אך לרוב הם אינם דיסקים

למוסיקה.

ד. מי שלא יודע - שלא יכתוב.

ה. דבר נוסף - אותם אנשים אשר מבטיחים להגיע למפגש ולא מגיעים - קודם כל תגיעו, ואחר כך

תביאו דיסקים להראות.... :wink:

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...