Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צניחת טורים מוזרה ב205...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שב205 שלי יש צניחת טורים...

כשאר האוטו על סרק ועומד, אני שומע את הטורים יורדים... האוטו כבר כמעט נכבה ממש ופתאום עולים,

ושוב פעם יורדים... ושוב פעם עולים קצת

כשאני פותח מעט צ'וק הטורים מתייצבים והם כמו שצריך להיות.

חשבתי בהתחלה שזה מסנן הדלק, הרי עבר מספיק זמן מאז החלפתו..

אבל מסתבר שזה לא,עשיתי עכשיו טיפול לאוטו [החלפת שמן ומסננים] וזה עדיין לא פתר את הבעיה...

לא מרגישים בנסיעה שום דבר משונה.. הנסיעה רגילה

אבל עדיין... הקטע הזה ממש מטריף ומציק...

קרבורטור אני שוקל גם לבדוק [עדיין במסגרת האחריות]

פלאגים / חוטים קשה לי להאמין.. כיוון שהנסיעה עצמה בסדר

ומה שעוד עלה לי בראש הוא מודל ההצתה.

ככה שאני חושב על מודל או קרבורטור.

מה דעתכם..?

פורסם

בזמן האחרון שמתי לב שב205 שלי יש צניחת טורים...

כשאר האוטו על סרק ועומד, אני שומע את הטורים יורדים... האוטו כבר כמעט נכבה ממש ופתאום עולים,

ושוב פעם יורדים... ושוב פעם עולים קצת

כשאני פותח מעט צ'וק הטורים מתייצבים והם כמו שצריך להיות.

חשבתי בהתחלה שזה מסנן הדלק, הרי עבר מספיק זמן מאז החלפתו..

אבל מסתבר שזה לא,עשיתי עכשיו טיפול לאוטו [החלפת שמן ומסננים] וזה עדיין לא פתר את הבעיה...

לא מרגישים בנסיעה שום דבר משונה.. הנסיעה רגילה

אבל עדיין... הקטע הזה ממש מטריף ומציק...

קרבורטור אני שוקל גם לבדוק [עדיין במסגרת האחריות]

פלאגים / חוטים קשה לי להאמין.. כיוון שהנסיעה עצמה בסדר

ומה שעוד עלה לי בראש הוא מודל ההצתה.

ככה שאני חושב על מודל או קרבורטור.

מה דעתכם..? היסטורית התיקונים הארוכה שלך ,( כפי שמעיד ארכיון הפורום) מעיד על כך שהקרבורטור שלך טופל לאחרונה באצל משה זר מפ"ת בתאריך 7/04 כך שלגבי אחריות אתה יכול לשכוח מכך!

אומנם נגשת שוב למשה זר בגלל חיתוכים ברכב, שהחשד שלך היה מודול, אך התברר שלבסוף הבעייה היתה חוטי הצתה!

באם המודול תקין, וסביר מאד שכך, בעייתך בקרבוררטור, ולכן חזור למשה זר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נשמע כמו בעיה במנוע הצעדים. כשהוא מלוכלך/לא תקין יש בעיה בסל"ד סרק. בקש מהמוסך שינקו לך אותו ואת בית המצערת. אם לא עוזר, נסה להחליף את מנוע הצעדים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
נשמע כמו בעיה במנוע הצעדים. כשהוא מלוכלך/לא תקין יש בעיה בסל"ד סרק. בקש מהמוסך שינקו לך אותו ואת בית המצערת. אם לא עוזר, נסה להחליף את מנוע הצעדים.

איזה מנוע צעדים?! זה קרבורטור!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...