Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הגיע הזמן להחליף את המאזדה 3, חושבים על רכב בסביבות ה80 אלף, צריך להיות יפני כדי שיהיה אמין וזול לאחזקה, צריך להיות נוח כמה שאפשר מיפנית

רצוי שלא יהיה פורד פוקוס, ולא מאזדה לאנטיס איף

חשוב שיהיה 5 דלתות, ויכול להיות ג'יפון סטייל קיא ספורטג' (רק בסטייל, לא קיא, לא תודה).

אז תודה לכל מי שיעלה רעיונות.

אהה, והכי רצוי שלא יהיה שם רדיו בילטאין :(

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מאזדה 3 יש מ2004 וRUNX יש מ2003, ככה שאמור להיות הבדל מסויים. המטרה היא למכור מזדה 3 ולקנות משהו זול יותר בשביל להישאר עם כסף ביד?

לגבי הפוקוס, לא נוחה לטעמי האישי... מוזר אבל OK. הפוקוס נחשבת רכב נוח למדי בקטגוריה, אבל אם לך משהו מפריע שם, זכותך.

גיא

פורסם

אייל, הרכב לא נמכר בגלל הרדיו בילטאין, אין לי ביטוח למאזדה 3, והקורולה הרבה יותר נוחה וחזקה.

גיא, אכן המטרה היא לצאת עם הפרש של 20-25 אלף ביד.

אהה כן, ואם מחזירים אותי עכשיו ליום של קניית רכב חדש מהחברה, וההתלבטות תהא אותה התלבטות של אז, בין ה3 לראנקס, הראנקס לוקחת, ולא יעזור כלום.

פורסם

לאחר שיחת טלפון קלה וטיול במחירון, אני מחפש כרגע סובארו בי4 או אימפרזה, בי 4 מהשנים 2000-2001, אימפרזה מהשנים 2001-2002

להזכירכם: סטיישן.

עדיפות גדולה לבי4 (חלום ישן עוד מימי הלגאסי שלי).

מיותר לציין שאני לא קונה מליסינג, סוחרים.

יש אפשרות לקנות מהשכרה (בהתאם למצב, בהתאם למחיר).

לא מעוניין ברכב של מתנחלים שנחרש ועבר ק"מ של חצי חיים.

מה דעותייכם ?

• תוכן חדש...