Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ב caterham 7 באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם כל הנה הפרטים במלואם::

http://www.experiencemad.co.uk/Super-Car-Driving-Days/U432/

עכשיו הסבר:

אני וחבר שלי נוסעים לאנגליה בעוד כמה ימים. שוטטתי באינטרנט בחיפוש אחר משהו מעניין לעשות בתחום המוטוריקה והגעתי לדף הנ"ל.

מה שכתוב זה שאתה משלם 99 פאונד (לא נשמע הרבה אבל מדובר ביותר מ-800 ש"ח :???:) ואתה עושה בעצם מעין קורס נהיגה בן שעתיים וחצי בערך במסלול תעופה סגור על.... קייטרהאם 7 :twisted:

שאלתי היא מה דעתכם? נראה ששווה את הכסף?

כמו כן, כתוב כי הגיל המינימלי הוא 17 (check) וכי צריך רישיון נהיגה מלא. מה זה אומר והאם רישיון ישראלי נחשב או שכדאי להוציא מהר רישיון בינלאומי?

תודה לעונים,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לא יודע לגבי זה, אבל שם לב טוב טוב למלא פרטים קטנים, כמו

לזמנים, ממה שראיתי זה רק בשבתות, וזה תלוי במזג אוויר ויש הגבלות גובה משקל וכו'..

אל תקח ממני שאני אומר שאתה לא יודע אנגלית, פשוט אולי לא שמת לב או משהו, אני רק מנסה לעזור ..

אבל, האמת, נראה לי מאוד מפוקפק, האתר מאוד לא רציני וזה..

תחפש תגובות על זה באינטרנט אם מישהו עשה או משהו,

גם לדעתי, בטח יש לזה "ביקוש" ואולי הם ידרשו שתשלם מראה, אז תזהר שזה לא איזה SCAM (מזימה)

הכי טוב דבר ראשון תשאל אנשים אם זה באמת קיים, אם מישהו עשה את זה ואם זה רציני..

בסוף אתה תגיע למקום ותקרא באותיות קטנות כאלה "speed limit 10mph" (המבין יבין..)

פורסם
לא יודע לגבי זה, אבל שם לב טוב טוב למלא פרטים קטנים, כמו

לזמנים, ממה שראיתי זה רק בשבתות, וזה תלוי במזג אוויר ויש הגבלות גובה משקל וכו'..

אל תקח ממני שאני אומר שאתה לא יודע אנגלית, פשוט אולי לא שמת לב או משהו, אני רק מנסה לעזור ..

למזלי אני יודע אנגלית ממש בסדר ואכן שמתי לב לפרטים האלו. לא עושה רושם שהם בעייתיים. אני אהיה בלונדון ביום שבת, אני בגובה ובמשקל הנכון, זה בתקופה הנכונה של השנה (רק בין מרץ לנובמבר) וזה באוקספורדשייר שזה קרוב ללונדון שבה אני אהיה.

אבל, האמת, נראה לי מאוד מפוקפק, האתר מאוד לא רציני וזה..

מסכים. בגלל זה זה נראה לי קצת מוזר. אני אתקשר לשאול קצת יותר פרטים בקרוב. למרות שאני לא אשפוט את זה רק לפי חזות האתר.

תחפש תגובות על זה באינטרנט אם מישהו עשה או משהו,

קשה יהיה למצוא אבל שווה לנסות.

גם לדעתי, בטח יש לזה "ביקוש" ואולי הם ידרשו שתשלם מראה, אז תזהר שזה לא איזה SCAM

(מזימה)

אני יודע מה זה scam, תודה בכל מקרה..

הכי טוב דבר ראשון תשאל אנשים אם זה באמת קיים, אם מישהו עשה את זה ואם זה רציני..

בסוף אתה תגיע למקום ותקרא באותיות קטנות כאלה "speed limit 10mph" (המבין יבין..)

יש סיכונים ששווה לקחת :smile:

תודה על התגובה,

עמוס

פורסם
תזכור רק שההגה הוא לא בצד שאתה רגיל אליו...

לפי מה שהבנתי מתרגלים לזה יחסית מהר.. למרות שאין לי ניסיון בנהיגה הפוכה עדיין

עמוס

פורסם

מה זה מהר ?

כל החוויה הזאת היא בקושי שעתיים...

בכלל, הניסוח שלהם לגבי הזמן ("Please allow 2.5 hours") רומז על ברוטו מטורף כשהנהיגה עצמה זה משהו קצרצר.

פורסם

אני רק אציין שאם צריך רשיון נהיגה בין לאומי ( כזה שמוציאים בממסי ) למיטב זכרוני אתה צריך שנה ותק רשיון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תמיד שאנחנו משכירים רכבים בחול (HERTZ AVIS EUROPECAR וכו') מחייבים לרישיון בינלאומי, אני בספק אם לזה לא.

כמובן שאתה צריך את הרישיון הישראלי שלך ביחד עם הרישיון הבינלאומי.

תבדוק את זה, לפי דעתי, כמעט לכל דבר אם לא לכל דבר צריך רישיון בין לאומי.

פורסם
אם הכל יצא לך לפועל מבחינה חוקית, אזי שווה מאוד לקחת נסיעה אפילו במחיר של 2000 ש"ח על קייטרהאם סופר 7. :-P

פליקס

בסופו של דבר גם אני חושב ככה... 800 ש"ח זה בכלל מחיר מציאה!! :smile::roll:

אני אבדוק מה קורה עם הרישיון הבינלאומי, למרות שאם אני לא טועה בריטניה היא אחת המדינות שמתירות לנהוג גם עם רישיון נהיגה ישראלי.. מקווה שזה יספיק..

עמוס

• אחראי פורום
פורסם

"Maximum weight: 18 stone."

מעניין כמה "אבנים" אני שוקל....

לשאלתך: אם זו לא סטייה גדולה מדי מהדרך, תגיע לשם ותראה במו עינייך במה מדובר.

או שתראה מסלול מצ'וקמק ומכונית חבוטה או משהו מקצועי ומדהים , כמו שרק

הבריטים יודעים שזה מגיע למוטוריקה.

ואז זו כבר ההרגשה שלך, כי למשהו מקצועי ב-99 פאונד זה לא נורא, ידוע שיקר שם.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתחילת השנה תיכננתי לצאת לטיול לאנגליה עם כמה חברים (בדיוק כמוך), ובאותה ההזדמנות רציתי לשלב גם פעילות מוטורית. במהלך השנה אספתי פירורי מידע והחלטתי שאנחנו נילך לTRACK DAY שבו נוכל להשכיר רכב ולאחר הדרכה לצאת למסלול.

חיפשתי אתרים של מסלולים באנגליה המשלבים פעילות מוטורית, וזה מה שמצאתי:

*Silversotne

*Donington

*מסלולים מאנגליה (אתר מקיף, המכיל צידע על מסלולים השונים באנגליה. דרך כתובת אתר האינטרנט אתה יכול ליצור קשר עם המסלול הרצוי)

*Caterham

*Westfield

(אתה יכול ליצור קשר עם אחת מייצרניות הרפליקות של לוטוס סופר 7, ולקובע איתם ימי מסלול על רכבם, או לצאת לנסיעה בכבישי אנגליה)

מסיבות שונות ומשונות (:???: ) הטיול לא יצא לפועל...

תהנה!

תביא תמונות... :razz:

או...אנגליה 3dflagsdotcom_uk_2faws.gif

אחרי הצבע אני בא...

פורסם

הבעיה היא שלא לגמרי ברור כמה זמן מראש כדאי להזמין את מקומך, ולכן אני חושש שאם אני אחכה עד שאני אהיה שם לא יהיה לי ולחברי מקום. חוצמזה אנחנו נהיה באנגליה בין שבוע ל-10 ימים ונסיעה מלונדון לאוקספורד וחזרה היא קצרה יחסית במרחקים של אנגליה אבל ארוכה במרחקים ארצישראלים. טיול כזה לוקח יום שלם בלי בעיה.

כל זה אומר שאני קצת מהמר והולך לשם על עיוור. אני נוטה לחשוב שזה שווה את זה אבל כמובן שאני חושש...

בקיצור, אני אנסה לברר כמה שיותר פרטים בטלפון ונראה כבר מה יקרה.

יוני: אחחח כואב לי לראות את כל זה כשזה הכל מגיל 18 ומעלה ויש לי עוד פחות מחצי שנה :shock:

מה ששונה ביום מסלול המסויים שאני הבאתי כאן הוא שזה מגיל 17 ומעלה.

תודה רבה בכל מקרה. שמתי את כל האתרים במועדפים, עד לשנה הבאה :/

עמוס

• תוכן חדש...