Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר דווקא שרנו עזבו את ארה"ב בבושת פנים לאחר כישלון הרנו 9 האמריקאית שכונתה אלייאנס ועזרה להפיל את חברת AMC.

גם טאלבוט הורייזון שווקו בארה"ב כפליימוט הורייזון ודודג' אומני.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מה שהולך חזק בארה"ב זה היפניות, לא מה שמביאים לארץ אלה דגמים יותר חזקים, גם האמריקאים למדו, אין כמו יפני.

פורסם
מה שהולך חזק בארה"ב זה היפניות, לא מה שמביאים לארץ אלה דגמים יותר חזקים, גם האמריקאים למדו, אין כמו יפני.

אל תמהר להספיד את התעשייה האמריקאית, קונצרן GM הוא עדיין קונצרן הרכב הגדול בעולם.

פורסם

תמיד ישנן מציאות של פיג'ו בארה"ב ב-Ebay.שווה לבדוק גם שם.

ראיתי מספר פעמים Mi16 עם פחות מ-80,000 ק"מ נמכרות במחירים מגוכחים של 300$ ופחות...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אז דווקא שזה לא ממש נכון. רוב המכוניות שאתה מכיר אותן כיפניות מיוצרות בארה"ב לשוק שלהם.

מועטות המכוניות המגיעות מיפן לארצות הברית.

פורסם

ניסן, טויוטה,לקסוס, אימפרזה טורבו, הונדה אקורד, זה מה שהולך שם , האמריקאים למדו , אין מה לעשות.

לגבי פגו-בפריז יש הרבה, בארה"ב לא ניתקלתי אפילו באחת.

פורסם

פיג'ו זה טוב לישראל,אנגליה,צרפת.

כל ארץ שהיא לא אמריקה.

אמריקה זה כמו יקום אחר,אם הייתי עדיין באמריקה לא הייתי חושב לשניה לרכוש צרפתייה....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
ניסן, טויוטה,לקסוס, אימפרזה טורבו, הונדה אקורד, זה מה שהולך שם , האמריקאים למדו , אין מה לעשות.

לגבי פגו-בפריז יש הרבה, בארה"ב לא ניתקלתי אפילו באחת.

היפניות הולכות אצל מי שאין לו כסף לקנות אוטו אירופאי...

בקיצור, רכב אירופאי מקטגורית היוקרה כמו פורשה, BMW ומרצדס זה מה שבאמת נחשב בארה"ב כסמל סטטוס..

פורסם

הסיבה היא שבארה"ב משייטים על אוטוסטרדות , והמון המון מרחקים כדי להגיע ממקום למקום

לכן הם מעדיפים רכב שקט וגדול, שישייט (I.E אמריקאית) מאשר רכב צרפתי שיקרקש... סיבובים כמו נס הרים .. זה לא המטרה שלהם ;)

פורסם

משייטים על אוטוסטראדות? בארה"ב?

אני הייתי בטוח שאוטוסטראדה זה בכלל באיטלקית... :wink:

אורן, אל תלך על סטיגמות שלמדת בסרטים ישנים.

אוטוסטראדה זה באיטליה, אוטובהן זה בגרמניה, ולא חסרים כאלו בעולם.

רוב האמריקאים לא חוצים את היבשת, הם נוסעים כל בוקר לעבודה בפקקים בדיוק כמוני וכמוך, ולא מדובר על מאות ק"מ של נסיעה לעבודה...

כשהם צריכים לנסוע מאות קילומטרים, הם לוקחים טיסה (אלא אם כן הם צריכים לגרור מיאטה הזויה). טיסות הפנים שם יותר נפוצות ומקובלות מכאן.

אתה חושב בדיוק כמו תעשיית הרכב האמריקאית בימות המשבר הגדולים שלה.

וזו בדיוק הסיבה שמכוניות יפניות קטנות השתלטו על ארה"ב האורבאנית בעשרים שנה האחרונות.

באיזורים היותר נידחים בארה"ב קונים טנדרים, ולא בשביל שיוט באינטרסטייט אלא בתור תחליף פין. מכוניות אמריקאיות קלאסיות, גדולות, רכות ושתייניות הן עולם הולך ונעלם.

• תוכן חדש...