Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה:אחותי רוצה לחבר את הרדיו טייפ שלה(של סוני) עם הצ'נג'ר שיש לה

עכשיו:ברדיו יש איזה 4 rca שעל אחד רשום bus audio in והשני audio out

עכשיו יש לה גם קבל ארוך כזה עם חיבור מוזר כזה כמו aux ישן כזה אבל עם rca בקצה השני-זה לגבי

קבל

לגבי הצ'נג'ר שגם הוא סוני יש כניסת rca אחת ועוד כניסה של הקבל המוזר הזה דמוי aux ורשום ליד הכניסה control

ועוד משהו לגבי הצ'נג'ר-לא ראיתי שם חיבורי חשמל,כאילו הוא מקבל את הזרם שלו הרדיו דיסק?

אז אנשים אשמח מאוד אם תעזרו וגם אם למישהו יש מדריך זה יהיה גם טוב

תודה רבה!

פורסם

כבל אחד הוא השליטה(הקבל המוזר) וכבל שני הוא סיגנל, החיבור צריך להיות מהצ'נג'ר אל כניסת הIN של הפאנל

פורסם

אבל זה הקטע אין לו חיבורי חשמל.... רק שתי יציאות

1.audio out-rca

2.aux-control

אז הוא יקבל מתח מהרדיו??

פורסם

בצ'נגר הפיונייר שהיה לי , היה צמוד לכבל הסיגנל כבל מתח , והמינוס מהשילדה , ככה זה ברוב הפיונרים.

בסוני , אני לא מאמין שיש הבדל , אבל זה אמור להיות ברור... אם אין עוד כבל ברור שהוא יקבל מתח.. אז כבל המתח כלול בתוך כבל הסיגנל.. כלומר הוא מקבל מ HU .

אין בזה סכנה , נסה וחבר.. ואני מאמין שיעבוד , או שתחכה לחברי הפורום שנתקלו בצנג'רים של סוני.

בהצלחה.

פורסם

בפיוניר יש : כבל קונטור שהוא מזין בתוכו את סיגנל....וכבל מתח צמוד שהוא הזנת חשמל

בפיוניר יש כבל קונטרול שמזין את השליטה וגם את המתח - והסיגנל עובר בRCA נפרדת לחלוטין, ובקאנווד החשמל הסיגנל והקונטרול עוברים יחד בתוך כבל השליטה

על הנייר הקומבינה של הסוני אמורה להיות "איכותית" יותר - בפועל אחרי עבודה רבה עם צ'יינג'ר של קאנווד לא נצפו שום בעיות בסידור הזה והיות והוא הכי נוח להעברה וחיבור - הוא המועדף עלי :D אגב...באלפיין העסק עובד ב-ד-י-ו-ק כמו קאנווד....

• תוכן חדש...