Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן ..זה אני מתן שכבר מחפש חודש מכונית וכבר הביא יותר מ3 סיפורים לא נורמלים..

מהנסיעה לחיפה

עד ההונדה סיוויק

והפעם עוד סיפור מבית היוצר של "מתן אכזבות"

הינה ההודעה שרשמתי על הגולף המדהימה שראיתי ! :

"האוטו ניראה טוב...

עשה כ160,000 קילומטר

הוא עבר כמה צביעות קלות .. אחרי בדיקה נמצא שיש 2 תאונות קטנות מקדימה ומאחור שלא נגעו בשילדה

המחירון הוא 32,500 ש"ח ,סיכמנו על 29,500 ש"ח + מערכת עם מגבר רדיו דיסק ורמקולים

כמה דברים שמפחידים אותי..

א) אני לא גיזען ואני לא רוצה להשמיץ ,אבל האוטו הוא בבעלות ערבית ,מה שטיפה מלחיץ אותי (אחרי כל הסיפורים ),למרות זאת בבדיקה הוא עבר בסה"כ בסדר..:

הוא ניראה נחמד ,והוא לא ניראה רמאי ,הוא גם הביא אותנו למקום העבודה שלו ,ולא אמר לנו מקום נטרלי.

ב) הדבר שבאמת מעצבן זה שהוא רשם שהאוטו יש 3 ,ברישיון רשום 03 ,מה שאומר שהוא יד רביעית ,שאמרתי לו את זה הוא לא נשמע מופתע כאילו הוא ידע.

זה הדבר שהכי מלחיץ אותי עד עכשיו .

ג)

הבעיות שנימצאו הם:

-יש בעיה במזגן -הבעיה כניראה חשמלית (משהו עם המאוור ממבת חפיפ של החשמלאי)-עד כמה זה באמת משמעותי???

-המנוע טיפה "צילצל " מעליות קשות המוסכניק (חבר שלי) אמר שזה יכול להיות טיימינג ,ולא ניראה לו מהמנוע ,והוא טיפה התחמם (ממש טיפה ) (מה שיכול להיות גם ביגלל המאוור שלא פועל ,רשמתי למעלה)

-אבל בגדול המוסכניק שלנו אמר שזה ניראה לו בסדר גמור ,המנוע בסדר ,גיר בסדר . יש כמה טיפולים קטנים (הורדתי טוב על המחיר) אבל לא דברים שצריכים למנוע את הקנייה

קודם כל חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על הסיפור ?,איך הדגם של הרכב?

ואם יש לכם עוד דברים שכדישאני ישאל/יסתכל ,אז תגידו כי זה יעזור!

תודה מתן"

לפני שאני ממשיך את הסיפור אני רק רוצה שתיראו איך ניראת הגולף

http://www.yad2.co.il/Pic/o1_1_3_20050706210749.jpg

http://www.yad2.co.il/Pic/o1_1_3_20050706210750.jpg

עכשיו אחרי שראיתם איך ניראת הגולף המדהימה הזאת אני ימשיך את הסיפור:

אחרי שקיבלתי אישור מהמוסכניק שלי על הרכב ,אחרי לילה מלא שימחה ודימיונות ,התחיל המרתון של סידור התשלום.

זה היה יום שהיה אמור להתחיל ב8 בבוקר - ומסתיים ב 10:00 (עובדה מתחילה ב10:00)

אני מתעורר ב8 בבוקר עם שימחה שסוף סוף מצאתי את הרכב שלי,הוא עבר את הבדיקה אצל החבר של אבא שלי ,והוא ניראה מדהים (יש תמונות)

בשעה 8:30 אני בבנק ,שמקבל שוק של החיים ,אין אישור להלוואה שביקשתי! ,אחרי 5 שעות בבנק (כן כן 5 שעות ) ועל סף פיטורים מהעבודה (הייתי אמור להיות ב10:00) קיבלתי את ההלוואה!, הכסף ביד!.

אני הולך לעבודה סוף סוף, השעה 13:30 (כן תיראו איזה איחור) שמח שזהו! מצאתי את המכונית שלי ,אלה שאז אבא שלי התקשר ואמר לי משהו כזה "מתן שאתה מסיים את העבודה אני רוצה שתפגוש אותי בטסט ליין אני רוצה להיות שקט שהאוטו באמת נקי!"

אחרי העבודה אני רץ לטסט ליין .

מתחילה הבדיקה ,לא עבר 3 דקות ! ,כן כן 3 דקות!

אני רואה את הבוחן קורא לי לבוא.

ואומר משהו כזה :

"האוטו פגוע שילדה " ומראה לי את הפגיעה !

ואז מוסיף משהו שהביא לי את החותמת ליום הקשה ביותר שעברתי!

"בוא נגיד כך,כל האוטו תיקונים חוץ מהגג"

הלב שלי ירד ,אני אומר לעצמי "די זה לא יכול לקרות לי ! ,מה אני צריך עוד לעבור כדי לקנות אוטו נורמלי! ??"

מרוב עצבים שחכתי לקחת כסף על הבדיקה מהמוכר של המכונית !

וכך עבד לו עוד סיפור (הקשה ביותר ) בדרך לחיפוש הרכב המתאים!

ממתן (שידע ימים הרבה יותר טובים מאלה)!

פורסם

יום יומיים יעבור לך.

כשבדיקה של רכב מראה לך את הליקויים ברכב שאתה מתכוון לרכוש היא למעשה חוסכת לך כסף שהיה יכול לרדת לטמיון , בקיצור - לא לוותר על בדיקה

המלצה שלי : אל תבנה ציפיות ,זה יגרום לך לעשות טעויות של חוסר סבלנות בסופו של דבר.

בהצלחה.

GOT סחוג?

פורסם

חבר כל האוטו צבע חדש, ניתן לראות בתמונות, אין שום סיבה לצבוע רכב משנת 96 בצבע חדש...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חבר כל האוטו צבע חדש, ניתן לראות בתמונות, אין שום סיבה לצבוע רכב משנת 96 בצבע חדש...
האוטו בן 10 ! סיבה מספיק טובה. תחשוב כמה מכות ודפיקות מקבל רכב בן שנתיים שלוש ואז תבין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא רק זה, יש לקחת בחשבון גם את השמש הישראלית, מספיק שהרכב עמד רוב שנותיו בשמש ולא נעשו עליו הטיפולים הנחוצים לשמירה על הצבע, והצבע יתקלף לו להנאתו במשך 9 השנים שהוא על הכביש. הרכב שלי הוא שנת 97 ובגלל חוסר שמירה מספקת על הצבע הוא צריך לעבור צביעה. בקיצור, צביעת רכב בגיל כזה אינה מרמזת כשלעצמה על תאונות קשות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש ועוד איך. במיוחד הצרפתיות. :)

הגג שלי צבוע ואני גאה בזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצטרף לדעתו של ידיד לפולו. שקר ב"יד" הוא תמרור אזהרה.

וחוץ מזה, עד שאתה לא מעביר בדיקה אל תפתח ציפיות.

יש עוד הרבה גולף בשוק. אל תדאג. :-)

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

אל תתבאס עוד תמצא לך רכב טוב,מה שאני מציע תחכה בסבלנות ואל תמהר לשום מקום ובמיוחד אל תמהר לקחת כל אוטו לבדיקה,אני אישית מחפש אוטו כבר קרוב לחודשיים ואני עדין מחפש.תחכה בסבלנות עד שאולי איזה ידיד או מישהו שאתה מכיר ימכור את רכבו או שאולי מישהו ימליץ לך על רכב שהוא מכיר.

פורסם

יהיה בסדר ידידי...

צרות קטנות!!!

קח את זה בקלילות...

ל עכבה לטובה!

בסוף תמצא כלה ראויה לך!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...