Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספויילר יחסית נדיר ,גבוהה כמו של אפרזה אך דק ומותאם במיוחד למגאן קופה,נגנב

בירושלים באיזור מגרש הרוסים

הספוילר בעבר נשבר ואפשרי לזיהוי על ידי התיקון שבוצע.

נגנב לפני חודשיים לא פרסמתי הודעה כי היתה חקירה משטרתית שלא הגיע לשום ממצאים.

בקיצור כל מי שניתקל בספויילר גבוהה במגאן קופה בכל הארץ ובכל צבע שרק בחודשיים האחרונים הותקן

מוזמן לדווח לי במייל [email protected]

את הזיהוי והשאר תשאירו לי...

פורסם

היתה חקירה משטרתית לספוילר?!

אולי תעלה תמונה ונוכל לזהות אם נראה על אחד מהרכבים בארץ...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני מקווה שלא תרביץ לי , כי לי יש ספויילר כזה בדיוק שקניתי ב-e@a לפני 3 שנים כבר .

צריך לציין שכבר נגנב לי אחד ולכן אני בניתי מתחת לספויילר איפה שהברגים תושבת מיוחדת שאני פשוט יכול לפרק אותו מתי שאני רוצה.

הרי כפי שידוע לך הספויילר מגיע אטום מפיבר בתחתית ופשוט קודחים בו חורים.

יש גם מגאן ירוקה מאזור יהוד שיש לו ספויילר כזה.

בכל מקרה לי יש מגאן עם קיט שלם לכל האוטו האוטו שלי עם הצורה החדשה יותר של שנת 2000.

והיא צהובה ככה שאם אתה רואה אותי תהיה עדין בבקשה :wink:

בכל מקרה אתה לא תמצא את הספויילר שלך לצערי זה אחד למיליון גם אני חשבתי שאני אמצא, ואני מאזור המרכז בכל אופן אם אני אראה משהו חשוד אני אודיע לך .

רק שתדע ש-90 אחוז שהספויילר שגנבו לי נמצא על ה-z3 הזהובה שהייתה לא מזמן למכירה .

רק לי אין כח להתעסק עם השטויות הללו פשוט קניתי חדש, אז אם מישהו רואה את z3 זהובה עם הספויילר הזה אז שלא יתרגש כי אם כבר הוא גנוב, אז הוא גנוב מהרכב שלי {ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לדבר עם הבחור , ואותו בחור פשוט שיקר במצח נחושה } אבל אני כבר קניתי חדש אז לא הזיז לי.:-P

פורסם

אני מקווה שלא תרביץ לי , כי לי יש ספויילר כזה בדיוק שקניתי ב-e@a לפני 3 שנים כבר .

צריך לציין שכבר נגנב לי אחד ולכן אני בניתי מתחת לספויילר איפה שהברגים תושבת מיוחדת שאני פשוט יכול לפרק אותו מתי שאני רוצה.

בכל מקרה לי יש מגאן עם קיט שלם לכל האוטו האוטו שלי עם הצורה החדשה יותר של שנת 2000.

בכל מקרה אתה לא תמצא את הספויילר שלך לצערי זה אחד למיליון גם אני חשבתי שאני אמצא, ואני מאזור המרכז בכל אופן אם אני אראה משהו חשוד אני אודיע לך .

רק שתדע ש-90 אחוז שהספויילר שגנבו לי נמצא על ה-z3 הזהובה שהייתה לא מזמן למכירה .

רק לי אין כח להתעסק עם השטויות הללו פשוט קניתי חדש, אז אם מישהו רואה את z3 זהובה עם הספויילר הזה אז שלא יתרגש כי אם כבר הוא גנוב, אז הוא גנוב מהרכב שלי {ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לדבר עם הבחור , ואותו בחור פשוט שיקר במצח נחושה } אבל אני כבר קניתי חדש אז לא הזיז לי.:-P הביטוח כיסה לך את גניבת הספוילר הראשון ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

חבר, זה רק ספוילר, אין מה לעשות, יש גנבים ומגיע להם לחיות בלי אצבעות שילמדו לקח.

אל תתבאס, זה וונדליזם קבוע בארץ, מצא חן בעייניך רק תתלוש יותר זול מ 1000 שקל...

ונגיד ותראה אותו על איזה רכב מה כבר תעשה?

תריב עם הבעלים, לא שווה לקבל דקירה ולך תדע מה הפושע הזה מסוגל לעשות, ובטח שלא בשביל ספוילר או כל חלק אחר ברכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני גר באשדוד ויש פה לפחות 3 מכוניות עם ספויילר כמו שלך ככה שאני מאמין שהספויילר לא כזה נדיר יש לי רק להשתתף בצערך שגנבו לך את הספויילר ואין מה לעשות אילו החיים יש אנשים חארות

ומה הקשר לחקירה??.

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

משתתף בצערך...

יש מס" ספויילרים כאלה שראיתי במקומות שונים בעיר,

אם אני יראה אחד עם סימני תיקון אני יודיע לך למרות שנראה לי שהסיכוי אפסי.

יוסי.

פורסם

רק לי אין כח להתעסק עם השטויות הללו פשוט קניתי חדש, אז אם מישהו רואה את z3 זהובה עם הספויילר הזה אז שלא יתרגש כי אם כבר הוא גנוב, אז הוא גנוב מהרכב שלי {ואני אומר את זה בתור אחד שיצא לו לדבר עם הבחור , ואותו בחור פשוט שיקר במצח נחושה } אבל אני כבר קניתי חדש אז לא הזיז לי.:-P

הביטוח כיסה לך את גניבת הספוילר הראשון ?

הביטוח אמור לכסות, בכל-אופן יש לחבר הונדה סיוויק 2003 עם ספויילר שנגנב

וחברת הביטוח החזירה לו את הכסף, כמובן שזה ספויילר שבא עם האוטו ישר,

לגבי התקנה חדשה של ספויילר צריך לציין זאת בביטוח, שהתקנת אחד, למקרה של גניבה..

פורסם

לא חברים הספוילר לא היה מבוטח לצערי {עשיתי טעות}.

הקטע שפשוט לא האמנתי שמישהו יגנוב את הספויילר מיכייון שהוא מתאים רק למגאן קופה {זה לא כמו הספויילר של אימפרזה שמתאים לכולם}.

וכשראיתי את זה על ה-z3 פשוט ריחמתי על הבן אדם כמה שזה היה מכוער, בכל אופן לא נורא תקנה חדש

הכל לטובה אבל להבא או שתבטח או שפשוט תפרק אותו כל פעם אין מה לעשות , אצלנו במדינה יש המון גנבים לצערי .:|

• תוכן חדש...