Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי טסט!!!

X plane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי שתחליף את המלווה, כי אם אבא שלך מרשה לך לנהוג ביום הראשון 155 אז הוא מלווה גרוע, חסר ניסיון ואחריות.

מקווה שזו פעם אחרונה שתיסע ככה, תסיים את המלווה בשלום ללא דוחות בגלל אבא, וגם אחר כך סע בזהירות, כי אתה בתוך יונדאי ואם חלילה תאבד שליטה ב 155 קמ'ש אז לא כרית אוויר ולא ABS יצילו אותך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום,

יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם תענה:

למה כשאתה בשיעורי הנהיגה וכשאתה בטסט

אתה מציית לכל החוקים?,עוצר בעצור,רמזור אדום,לא עובר את

המהירות המותרת וכדומה.

אך בדיוק יום אחרי שעברת את הטסט הנחשק כל כך אתה שוכח הכל

הורס הכל מסכן את כולם ושם פס על הכביש.

אין לי שום מטרה לתקוף אותך על המהירות שלך אך עצם הדיבור שלך מעצבן אותי,

ניסיון לבדוק מהירות מירבית? abs וכו גורמת לי לחשוב למה נתנו לך רישיון

לא כדאי לך ללכת לקורס נהיגה מתקדמת כי הקורסים נועדו בשביל שאנו הנהגים נדע להתחמק

מהטעויות שאתה תעשה!!

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

תירדו מהבנאדם, רק קיבל רישיון, תסמכו עליו הוא יודע מה הוא עושה, מה זה לא ברור...

בנאדם תמשיך ככה, ואל תשים אל אף אחד שאומר אחרת למה את בטח גבר אחשרמוטה!

אבל אבא שלך הוא תופעה, אני בטוח שהשיחה בינכם התנהלה משהו כמו: "אבא אני יכול לנסוע במהירות מופרזת קצת? בטח בן הרי רק אתמול קיבלת את הרישיון אתה מכיר טוב מאוד את האוטו החדש שעליו אתה יושב בפעם הראשונה ובשיעורי נהיגה מלמדים המון, חוץ מזה יש לנו אוטו בטוח שום דבר לא יקרה.."

( מה לעזאזל אבא שלך חושב ונותן לך לעשות? ) איך מצפים שהנוער יפסיק להתפרע על הכבישים כשיש אבא _ שהוא בעל סמכות כלפי הבן שאומר לו "סע בני סע" ממש הזויי

לטובתך האישית אני מקווה שיעצרו אותך על עבירה קטנה או משהו אולי תלמד, או אולי שלילה קטנה לכמה חודשים וטסט מחדש ( שאותו אתה תעבור בפעם השישית עם איך שאתה נוהג עכשיו )

כול טוב

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

מזל טוב וסע בזהירות .

השבוע ניסתי לקחת פניה במהירות של 50 והאוטו זרק תחת,יצאתי מזה בשלום!! ומאז אני לא משתולל יותר.

מקווה בשבילך שלא תהרוג מישהו ואז תלמד שלא משתוללים

פורסם

פששש נכנסתם בי קשות הא?

תרגיעו קצת... זה כביש 6, בחלק ישר מאודדד שלו, 0 תנועה. ואני מתכוון 0. לא כמעט 0. לא 0.1. 0. אני לבד. וזה לא שאני לא מכיר את האוטו. נסעתי בו כבר המוןןןןןןן... וגם יום שישי נהגתי סה"כ 6 שעות על כבישים וגם מהירים. ואתמול נסעתי גם משהו כמו 4-5 שעות על כל סוגי הכבישים, ופשוט היה לי קטע שידעתי שזה יהיה יחסית בטוח לנסות את זה אז עשיתי את זה. זה גם לא היה להרבה זמן. לא יותר מ4-5 שניות שהייתי במהירות הזאת. כולה נתתי למחוג לעלות והורדתי ת'רגל מהגז. ולא אבא שלי לא כזה חסר אחריות פשוט אמרתי שניה אני רוצה 130. אז עליתי טיפה יותר והוא לא שם לב. ולא סיכנתי אף אחד בתנאי הדרך והמהירות הזאת. אז תרדו ממני קצת בבקשה טוב? תודה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...