Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lightning audio bolt

polarom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום חוות דעת רצינית לגבי הקומפוננט הצהובים של lightning audio ולא מצאתי כלום.

מישהו פעם שמע אותם לעומק ובעוצמה?

נ.ב

רכשתי עכשיו סאב סרווין vmax 12 ומגבר רוקפורד 800WX4

האם זה יהיה חכם להשלים את הסט עם הקומפננט של lightning?

פורסם

שמעתי אותם , הם היו מורכבים אצל מישהו שאני מכיר .

ופשוט קומפוננט איכותי, טויטרים נעימים ובכלל הם זהים מאוד ל-FNP .

מש"ק זרזור

פורסם

היה לי את הקומפוננט הזה, הוא סבבה לגמרי...במיוחד ביחס למחיר שאתה משלם עליו

הבעיה היא שנשרפו לי שתי הטוויטרים שלו...אבל זה בגלל ההגברה ששמתי עליו

באופן עקרוני אם תגביר אותו נורמלי תקבל מקסימום איכות...

פורסם
קומפוננט איכותיים מאוד , מקסימום איכות ...

לא עוצמתיים כל כך אבל שווים את המחיר , לחבר שלי יש אותם והוא מפסוט שומעים נהדר !!

התכוונת אליי כן?

לי יש אותם ואני ממש מרוצה מהם אולי הם לא כל כך חזקים אבל לי הם מספיקים

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

יש לי אותם ובאמת מצטרף לחוות דעת שנתנו אחלה קומפוננטים אומנם לא עוצמתיים כל כך אבל אחלה צליל..

ובקשר לטוויטר שאמרת שהוא צורם אז את כל זה אתה יכול לכוון במערכת..

לירן

פורסם

כן אבל תבינו משהו.

לא שווה לקחת קומפוננט שצורם מההתחלה ופשוט לכוון אותו שלא יהיה צורם אבל כבר לקחת לההתחלה קומפוננט שלא צורם אותו דבר גם עם הMBQ שהם גם צורמים ואומרים לי שאפשר לכוון שלא יצרום.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

את האמת אני מאוד מסכים עם מיקי.

אם אתה מתלבט לגבי רכישת רכב, והוא לא לקולע לדרישות שלך.

האם תתחיל לשפץ ולשדרג אותו ? או שתבחר רכב מלכתחילה שעונה לטעם שלך ולדרישות שלך ?

אם הבחור אינו אוהב סט אגרסיבי - צורם, (כפי שתיארו אותו כאן) הפיתרון זה לא לנסות לכייל אותו במטרה שיפסיק לצרום, הפיתרון זה להמליץ על סט אחר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אמממ לא יודע מה איתכם , שמעתי אותו , וצורם זה המילה האחרונה שאפשר להגיד על הטוויטר ...

דווקא רך ונעים לאוזן , לא מעיק יותר מידי ...

פורסם

אצלי באוטו מה שעשיתי זה חיברתי את הטויטר בפאזה הפוכה כי ככה שומעים את הטויטר יותר יפה (לפי דעתי)

אולי כאשר מחברים אותו רגיל הוא צורם אני לא יודע אבל אני ממליץ לבדוק ולהפוך ולראות אייך שומעים יותר יפה

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

זה נכון שמתי שהופכים את הפזה הוא נהיה יותר עדין אבל לחבר שלי יש גם את הקומפוננט הנ"ל עם אותו מגבר כמו שלך בווליום גבוה הוא מתחיל לצרום לא ברמה מטורפת כמו MBQ אבל עדיין גבוה.

פורסם

אייל תפסיק להטעות אנשים בזה אני בטוח וכל אחד יכול לנסות את זה באוטו ויראה שזה משנה את הצליל ונהיה יותר עדין.

• תוכן חדש...