Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דש-בורד: איך? מה? למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שלא מעט שאלו אותי עד-כה לגבי שיפוץ דש-בורד, אשמח לשפץ אחד ולתעד כל שלב, לרבות הסבר מילולי על כל שלב, הכלים הדרושים, החומרים וכו', לצורך לימוד התהליך.

לשם כך דרוש דש בורד של אחד מכם, במצב של "תצילו אותי". בעל הדש יביא אותו אליי (כן, צריך לפרק אותו, לא משפצים דש כשהוא מורכב..) ואני אדאג לשיפוצו, לטובת אלו אשר רוצים לראות איך מתבצע השיפוץ ולבצע זאת בעצמם. אותו בעל דש, מין הסתם, יישא בעלויות החומרים הנחוצים לשיפוץ בלבד, העבודה, עליי... ;-)

אלו אשר מעוניינים, נא לשלוח לי תמונה של הדש ל E-mail או לצרף אותה כאן, עם פרטי התקשרות. אני אבחר את הדש שממנו ניתן ללמד בצורה הכי טובה (לא סדק אחד קטן ומסכן ולא דש שכבר אין לו צורה) והוא יהיה ה"נבחר" :)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מוכן לתרום את שלי יש לי של ה TYPE 3 ושל הילמן מחר יהיה תמונות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

רק שאלה:

איך אתה יכול ליצור דוגמא על הדשבורד המשופץ. מה שעשיתם לפונטיאקים נראה טוב השאלה איך, האם באמצעות ספריי שנותן גימור מחוספס או...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

יש לי הצעה חלופית, אולי תעשה איזו סדנה או מישהו מוכן ישעשו אצלו בבית, ושם תסביר במציאות והרבה יותר מפורט איך מתקנים, ונדע כמויות שלך חומר זמני המתנה גזיקה נכונה או כל מה שזה כלול?

וככה אנשים יוכלו להביע את הדש שלהם, כמובן עם החומרים שהם יקנו וכולם יעבדו עם כולם.

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
רק שאלה:

איך אתה יכול ליצור דוגמא על הדשבורד המשופץ. מה שעשיתם לפונטיאקים נראה טוב השאלה איך, האם באמצעות ספריי שנותן גימור מחוספס או...

הגימור הסופי מתבצע ע"י ספריי טקסטורה, דבר שאני מביא בד"כ מחו"ל.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

יש לי דאש בורד של סובארו GF 76במצב סביר אך עם סדקים במקומות הרגילים אני אשמח מאוד עם תדגים עליו.

דרך אגב האם השיפוץ אפשרי גם בקונסולת ההילוכים שם המצב פחות טוב?

אני אנסה לשלוח תמונות מחר

פורסם

היי ליאור

אני מוכן לנדב את הדשבורד של הקפרי שלי לטובת המדע, הוא כבר מפורק ומחכה לשיפוץ מזמן.

תמונה בקרוב.

בעניין הקורס או מה שזה לא יהיה, אני גם חושב שכדאי שזה יהיה (במידה ותרצה כמובן) קורס ממש כמו הקורס לשיפוץ מכוניות שמפורסם אצלך באתר, כל אחד יבוא עם הדשבורד שלו ישלם דמי כניסה (כמה שתירצה) ישמע ויראה איך עובדים על דשבורד לדוגמא ויתחיל לעבוד על הדשבורד שלו בהדרכה שלך (החומרים עליך).

אני מוכן להרשם היום אם זה מה שתעשה.

בברכה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ליאור, אני אשמח לתרום את הדשבורד וגם לשלם לך על זה בעין יפה ...

רק שתבין, אני מציב לך אתגר רציני כי הדשבורד שירד מהמנטה שלי במצב סופני. הוא שלם ולא שבור ל-2 או משהו כזה. בקרוב אני גם מקבל דשבורד נוסף חדש כך שאין לי בעיה להביא לך את שתיהם שתוכל להשוות (יש לי גם על האוטו דשבורד חדש שתוכל לקחת אותו כדוגמא) ...

צירפתי תמונה (ותמונות נוספת תוכל לראות בפרויקט שיפוץ שלי באתר נחמד שקוראים אותי קלאסיקאר)

img_167_4.jpg

img_169_6.jpg

img_169_2.jpg

img_171_4.jpg

img_171_3.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ליאור,

שנה את השם של השרשור ל- "בחר אותי ליאור" :lol:

הנה תמונות טריות של הדשבורד של השירוקו 83 שלי.

(הקקי של היונים אבל לא טרי, הוא משבוע שעבר כשהרכב עמד במוסך ללא שמשה קדמית)

דשבורד ימין.JPG

דשבורד שמאל.JPG

דשבורד מחוץ לרכב.JPG

No worries 8)

פורסם
ליאור,

שנה את השם של השרשור ל- "בחר אותי ליאור" :lol:

או ל קח אותי ליאור.

אם תתקיים סדנא אני מגיע עם הדש של הסובארו וגם עם הדש של הפיאט.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

צילמתי היום את הVW TYPE 3 זה השדבורד שלה משנת 67 אשמח להדגמה עליו

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 006.jpg

תמונה 007.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

נווו, מתי מתחיל הקורס ?

תראו מה מצב הדשבורד שלי

??עותק של DSCN0948.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קורס/הרצאה כזו היא בהחלט אפשרות, אך יש בעיה עם זמני העבודה..... לפיברגלס לוקח 72 שעות להגיע לייבוש מלא ואמיתי, למרות שלאחר כמה שעות הוא כבר נראה יבש ומוכן... לפני שהוא מגיע למצב כזה, אני לא מדבר איתו... אפשר אולי לחלק את אותו מפגש לשני חלקים ואז, יהיה ניתן להגיע לתוצאות.

אז בואו נמשיך מכאן.... אלו המעוניינים להשתתף ב"מפגש שיפוץ דש-בורד", מוזמנים לרשום זאת כאן, מומלץ בצירוף תמונה של הדש. הרעיון הוא, שאלו אשר ישתתפו באותו מפגש, יקבלו ממני "רשימת קניות" הדרושים לתהליך (עלויות נמוכות מאוד) ויגיעו למפגש עם הדש שלהם, שם יקבלו ממני הדרכה ונעבוד על כולם במקביל.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...