Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פירקתי לאחרונה את המנוע מהפרינץ 1000 "המיועדת". המנוע כיום ממוקם בחדר העבודה בביתי ומחכה לפירוק לגורמים.

לטובת אלו שמדי פעם שואלים על איך עובדים מנועים ואלו, המבקשים להצטרף לפרויקטים כאלו ואחרים, אלו המעוניינים לבוא לבקר בשבת ולראות תהליך פירוק מנוע רכב לגורמים, ולפי בקשה, יינתנו הסברים אשר יינתנו על כל בורג, חלק, למה הוא שם, למה הוא משמש וכו', (לפי דרישה :)), מוזמנים ליצור קשר כאן או בה"פ ונקבע מפגש פסגה אצלי :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש לך מושג איפה אני יכול לקרוא על פורטינגים למנועי 2T/4T.

אם יש לך ספר טוב להמליץ אשמח לשמוע.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בשבת הקרובה יהיה חם - שאלתי היא - האם ניתן לארגן מפגש ....עם הבחורה המחזיקה בארטיק רמזור??

אחר כך נסתכל על המנוע :wink: .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הנהלת הפורום מדגישה כי ארטיק הרמזור שבתמונה אינו רמזור תיקני. (לא מן הנמנע שמדובר בארטיק סולרו שעבר פחחות וצבע).

הנפגש עם הבחורה על בסיס זה עושה זאת על אחריותו בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תראה אני ידבר פתוח ה מנוע לא הכי מעניין

אבל זאת עם הארטיק בהחלט כן

איפה ומתי?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

ליאור שלום,

אני מקווה שלא מאוחר מידי, אבל אני אשמח לראות את הפרוייקט מקרוב, ובעיקר ללמוד על פירוק המנוע. הנושא חשוב וקרוב לליבי ואני מקווה ששוב, לא איחרתי את הרכבת.

אנא צור קשר

מאיר 6252212 054

[email protected]

• תוכן חדש...