Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (מנהלים, אם זה מתאים לאוף טופיק ולא לכאן, מבקש מחילה:wink: )

אמנם בהתרעה קצרה, אבל בכל זאת:

מחר בבוקר אני סוגר מקום לקורס נהיגה מתקדמת במסלולים שבאשדוד (מתנה מהחברה ליום-הולדת:-) )

הקורס ייערך ביום שישי ב-9 בבוקר עד השעה 16:00 לערך (7 שעות)

אם מישהו מהפורום מתכוון, או אולי מתחשק לו פתאום להצטרף לקורס ביום שישי הקרוב אז שיודיע לי במהרה עוד היום כאן או בפלאפון 052-4437383 כדי שנוכל להתארגן על יציאה ביחד.

אנצל את במה זאת, ואבקש עוד הצעות וטיפים ממי שכבר עבר קורס דומה:

-בעקבות עצותיו של ליאור FIREBALL (תודה ליאור) החלטתי לסוע עם רכבי הפרטי (306) ולא עם ה-6 המשפחתית.

-לחץ אויר מלא + 3 PSI

-ריקון תא מטען מהסאב ושאר ירקות מטלטלים.

עוד ציוד נדרש?

תודה

אמיר.

פורסם

אחלה מתנה....כל הכבוד לחברה.

כמה עולה הקורס ? ומה הוא מכיל ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אחלה של מתנההה הייתי קופץ אבל אני עסוק ב 9 בבוקר אני מבטיח שאני יבוא מאוחר יותר אני אשדודי

ועם אתה רוצה אני יהייה בדיוק במסלול ליד איפה שנוסעים עם מכוניות הקארטינג.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

עוד קצת...

1. שים מקדימה 3 PSI יותר... מאחורה תשאיר כרגיל. אל תשכח למלא\לבדוק אוויר כאשר הצמיגים קרים, אחרת תמלא בטעות לחץ נמוך מדי.
  2. אם יש לך שטיחים מאלומיניום (מהסוג הכבד) - הם זזים ועפים, שקול להוציאם מהאוטו.
  3. לך עם בגדים נוחים. לא ג'ינס ושות'. חולצה קצרה או גופיה, נעליים טובות לנהיגה (נעלי ספורט יהיו סבבה), מכנסי ספורט קצרים ובוקסר מאוורר :lol:
  4. משקפי שמש כמובן.
  5. קח איתך חולצה להחלפה. חם בטירוף בחוץ, ותאמין לי שהיית מזיע בקורס גם אם היה חורף עכשיו...
  6. מלא דלק עד הסוף לפני הקורס. הקורס לבד עשוי לגמור לך חצי מיכל (בלי הנסיעות הלוך חזור).
  7. תבדוק דברים בסיסיים באוטו לפני היציאה: שמן מנוע, נוזל קירור, מים למגבים.
  8. תישן טוב בלילה. אתה לא מאמין כמה דברים נקלטים בצורה יותר טובה כשאתה עירני.

תהנה בקורס :wink:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

כמה דברים נוספים -

* להבדיל מעצתו של ליאור לגבי לחץ האויר, הייתי ממלא בכל הגלגלים 5 PSI יותר בתור התחלה ומסמן עליהם עם משחת נעליים כמו שמופיע ההסבר במאמר שלי על כיוונון לחץ אויר (נמצא בדביק הגדול של הפרוייקטים בטכני).

* שתה מים, הרבה מים.

* לך להשתין לפני שאתה עולה לסשן של נהיגה, קולטים יותר טוב ונוהגים ביתר נינוחות כשלא צריכים להשתין.

* קרם הגנה.

* ממליץ בחום להוציא את השטיחון לרגליים אצל הנהג, למנוע כל אפשרות שתנועות הרגליים שלך ייתקעו אותו מתחת לדוושות - אלא אם הוא מחובר עם קליפסים לרצפה, מקומו מחוץ לרכב.

* תקשיב להסברים גם אם הם נוגדים את הרפלקסים הטבעיים שלך או את מה שחשבת עד היום.

* תהנה!

מוטי.

• תוכן חדש...