Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רעשים מהקלאץ'


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר במאזדה 323 1993 1600 גיר רגיל

בזמן לחיצה על הקלאץ'(ללא שילוב בהילוך) הופיע מן רעש מוזר של משהו כמו שריקה או יותר נכון של מתכת שמסתובבת עם חיכוך מסוים...כשהקלאץ' משוחרר הכל בסדר.

בכל אופן זה הופיע היום ואחרי כמה זמן נעלם.ושוב חזר...

אני לא יודע אם זה רלווקנטי לעניין אבל כבר לפני היום לעיתים רחוקות קצת קשיים בשילוב הרוורס ורק לחציה שנייה על הקלאץ' איפשרה את שילובו.

המון תודה.

פורסם

ווווווואלה ...

כמה דבר כזה עולה לתקן ?

ויותר חשוב - האם זה ממש מסוכן לנסוע מהקריות לת"א עם הרכב לתיקון?

שיוווווווו איזה לא מתאים ההוצאה ההזאאאאאת עכככככככשיו

:(

פורסם
דווקא לא מיסב לחץ, מיסב לחץ מרעיש דווקא כשהקלאץ לא לחוץ.

כשהרעש נעלם בלחיצה על הקלאץ זה אומר שחסר שמן גיר. בדוק ומלא במוסך שמן גיר, ובימים שלאחר מכן בדוק נזילות מהגיר, כדי לשלול מצב שחסר שמן בגלל נזילות.

 

שלום.

למה אתה לא קורא את הכתוב?

הבן-אדם כתב בלחיצה על המצמד מופיע רעש.

מסקנה כן הלך מיסב הלחץ וגם המצמד וצריך החלפה.

 

 

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האם ליסוע מהקריות לת"א?

 

תראה יכול להיות שהמייסב יחזיק מעמד עד למוסך ויכול להיות שלא, ממולץ אם יש לך ביטוח גרר לגרור את הרכב למוסך פשוט.

 

וקלא'ץ המחיר תלוי באוטו, יכול להתחיל ב800 שקל ולהגמר ב6000 שקל תלוי ברכב ותלוי אם אתה רוצה מקורי או חילופי.

 

אישית קלא'ץ של וולאו יעשה את העבודה יופי.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

ככלל, רעשים כמתואר לעיל כשלוחצים על הקלאץ' (מתכת מתחככת/חריקות) מעידים על מיסב לחץ שהלך. בעיקרון אין טעם להחליף רק את זה אלא מחליפים קלאץ' קומפלט. לגבי כמה זמן ייקח עד שהקלאץ' יחדל כליל מלתפקד....לדעתי לא יותר מידי, מומלץ לטפל בהקדם מאשר להתקע בלי קלאץ'.

  • 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מה יכולים להיות ההשלכות של התופעה הזאת לטווח הארוך?

שלום סקסו

אסור לתת לתופעה הזאת להמשך, אם לא תתקן עכשו אתה נתקע בקרוב באמצע שום מקום.

עלות פ"ה גיר להחלפת מצמד היא כ-500ש"ח . יש בשוק התחליפים מצמד מושלם עם מיסב לחץ ב-458 ש"ח מתוצרת SECO

קוראני ,וב - 650 ש"ח מתוצרת NKK יפני. יתכן ויהיה צורך להוסיף שמן גיר. המחירים הם לפני מעמ.

יום טוב

×
×
  • תוכן חדש...