Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בסוחר רכב?

סלחו לי אבל אם הקונה סתום זו בעיה שלו .

אני רואה סוחר רכב בתור איש מכירות , מתווך , כמובן שלא כאלו שמזייפים רשיונות וכו' .

אין לי שום קשר לסוחרי רכב

פורסם

בוא ונמשיך להעמיד פני דביל...

בחייך - לא מעט סוחרים מחפשים את הרכבים הגרועים ביותר לרכישה ומוכרים אותם במחירים קרובים ככל הניתן למחירון. למה?! למקסם רווחים.

לא מעט מהם יסתירו ויטשטשו כל פרט אפשרי ברכב ויספרו סיפורי מעשיות!

ת'רד מצויין שאם לא נאה לכל אותם יפי נפש, שלא יקראו ושלא יטרחו להגיב.

לפותח הת'רד ולכל המזהירים מפני סוחרים - יישר כוח.

אף אחד, וגם לא אני, לא נבוא ונכפיש אדם. אך להזהיר אחרים ולהסב תשומת לבם של אנשים מפני אנשים אחרים בתום לב זה מעשה יפה וראוי.

פורסם

כשאתה רואה רכב למכירה באינטרנט,בעיתון או סתם ברחוב,אתה יודע אם מדובר בסוחר או לא?

הרי כל אדם בר דעת שרוצה לקנות רכב,יקח אותו לבדיקה.

לא כל רכב של סוחר הוא רכב גרוע.ישנם רכבים ממכרזים,מאנשים שלחוצים למכור או רכבים בלי שוק,שאותם ניתן להשיג במחיר נמוך.כל רכב צריך לבדוק לגופו.

מכיוון שהנהלת הפורום לא אוסרת על סוחרים לפרסם רכבים למכירה (כל עוד עומדים בתנאים שנקבעו),לא ראיתי בעייה עם זה.מה גם שאם תעבור על מודעות מכירה בפורום,תראה בהרבה את הטקסט "הרכב לא שלי נא לא להשאיר ה"פ ".כמו כן גם רכבים שמצולמים,הרבה פעמים לוחית הרישוי שלהם מוסתרת,ואולי תוכל אתה להסביר לי למה מישהו שמוכר רכב מסתיר את מספר הרישוי.

בקיצור,סוחרי רכב תמיד היו ותמיד יהיו.ולמרות האזהרות עובדה שהם עדיין מוכרים רכבים,מה שאומר שלא כל הרכבים גרועים.

אני יודע שאני נשמע פה כמו יו"ר ארגון סוחרי הרכב,אבל אולי ככה העניין יהיה ברור יותר לכמה אנשים פה.

פורסם

הנהלת הפורום אוסרת על פרסום מסחרי בלוח.

ישנם סוחרים שמפרסמים בלוח, במסווה של גולשים פרטיים ולא מסחריים, ואנו רק מוודאים שהם עומדים בכללי הפורום (לא מפרסמים כמות הודעות או הקפצות בניגוד לכללים).

בעניין קניית רכב מסוחר, אישית לא הייתי נמנע מקניית רכב מסוחר רכב, בעל מגרש, מוניטין, תודעת שרות, יושרה ושקיפות.

אבל מקניית רכב מאדם שעוסק בזה "על הדרך" (קונה מציאה בשישי, מחליף לה ריפודים ושם ספריי סיליקון על הצמיגים ומוכר אחרי יומיים) הייתי נזהר.

אין לי מושג לאיזה סוג אתה משתייך, אבל לא חסרים סוחרי "על הדרך" חאפרים, שבגלל שהם מציגים את עצמם כמוכר פרטי ולא גוף מסחרי, אין להם מוניטין לשמור עליו.

לדעתי האישית כדאי להזהר מסוחר שמתפרנס מזה, אבל מסתיר או מסווה את היותו סוחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כשאתה רואה רכב למכירה באינטרנט,בעיתון או סתם ברחוב,אתה יודע אם מדובר בסוחר או לא?

הרי כל אדם בר דעת שרוצה לקנות רכב,יקח אותו לבדיקה.

לא כל רכב של סוחר הוא רכב גרוע.ישנם רכבים ממכרזים,מאנשים שלחוצים למכור או רכבים בלי שוק,שאותם ניתן להשיג במחיר נמוך.כל רכב צריך לבדוק לגופו.

מכיוון שהנהלת הפורום לא אוסרת על סוחרים לפרסם רכבים למכירה (כל עוד עומדים בתנאים שנקבעו),לא ראיתי בעייה עם זה.מה גם שאם תעבור על מודעות מכירה בפורום,תראה בהרבה את הטקסט "הרכב לא שלי נא לא להשאיר ה"פ ".כמו כן גם רכבים שמצולמים,הרבה פעמים לוחית הרישוי שלהם מוסתרת,ואולי תוכל אתה להסביר לי למה מישהו שמוכר רכב מסתיר את מספר הרישוי.

בקיצור,סוחרי רכב תמיד היו ותמיד יהיו.ולמרות האזהרות עובדה שהם עדיין מוכרים רכבים,מה שאומר שלא כל הרכבים גרועים.

אני יודע שאני נשמע פה כמו יו"ר ארגון סוחרי הרכב,אבל אולי ככה העניין יהיה ברור יותר לכמה אנשים פה.

אתה מדבר הרבה אבל אומר כלום.

בוא תודה שאתה סוחר בתור התחלה, אחר כך נוכל להמשיך.

להתחיל קריירת מסחר משקרים כמו " רכב של שכן שלי " , לא תביא אותך רחוק.

כל אלו שכותבים שהרכב לא שלהם, בדרך כלל נתקלו בתצפית מעניינת/ רכב שמעניין את חברי הפורום , ולא ,לצורך העניין, בפיאט פונטו ממשלתית לשעבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סתם לדוגמא, חיפשתי רכב באיזשהו לוח באינטרנט, במקרה זו הייתה סופר לנסר.

עברתי בין תמונות ובין מודעות ופתאום ראיתי את האוטו של ברק (BIGMAN) מהפורום מוצע למכירה, רק מה? שזה בכלל לא היה האוטו שלו!

כנראה שהמוכר עלה על התמונה של ברק באינטרנט ובמקרה גם לו הייתה סופר לנסר כסופה אז הוא שם את התמונה של האוטו של ברק באינטרנט.

לא יודע לצחוק או לבכות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
איך הוא מסביר את המודעה הבאה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87783

אני כבר לא מתכוון לפרסם בלוח הזה,גם אם אני סתם יראה רכב למכירה,בפורום ישרפו את הרכב וישימו עליו תוית של סוחר,אז חבל לי ולבעל הרכב.

אחלה מודעה שבעולם...

עונה על כללי גילוי נאות : נאמר שהיא מסוכנות...

היה ניתן גם לומר שהיא של אישתו של בעל הסוכנות ,שהוא שכן של מפרסם המודעה...

אבל נכון, מדובר על מודעה עם כוונות מסחריות והיא לא עונה על כללי הפורום, לפחות הם לא מנסים להתחבא.

אתה עדיין מתחמק ממענה על שאלת השאלות: האם אתה מוכר רכבים למחייתך?

בלי קשר, אם לא תפרסם זה לא יהיה כזה הפסד גדול, כי אתה מפרסם רכבים שחוטים שלא ממש מעניינים את חברי הפורום, שמחפשים קצת משהו מעבר למה שאפשר למצוא בלוחות רגילים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איך הוא מסביר את המודעה הבאה?

הוא זה אני. אתה יכול לפנות בגוף ראשון ולא שלישי.

אם הסוכנות תציף את הפורום במודעות (מעל אחת בשבוע), תדחק מודעות של אחרים לדפים קודמים וכו' - היא תמחק והיוזר ייחסם. מודעה אחת בודדת אינה בסתירה לכללי הפורום.

דווקא המפרסם במודעה זו מקיים גילוי נאות, ומציין שהרכב בטרייד אין, כמו שכתב אייל.

לסוכנות כזו יש מוניטין, ואני בטוח שהם לא יסכנו אותו בעבור פונטו ממשלתית לשעבר לדוגמא.

אם אתה בוחר לא להשתמש בלוח שבפורום - זכותך. אם אתה בוחר כן להשתמש - תמסור את מקסימום האינפורמציה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...